Zoho çözümü Microsoft Office karşı başarılı olacak mı?

0
anonim
Zoho yeni Web 2.0 furyasına eklenen isimlerden birisi. Şimdilik çok başarılı gidiyor. Microsoft Office alternatiflerinin arttığı günümüzde Zoho en iyi online çözümlerden birisi olma yolunda. Google Office'e göre bir sürü artısı olmasına karşın aradığı parasal gücü de yakalaması lazım. Zoho sizce tutacak mı?

Görüşler

0
anonim
Siteyi yüzeysel olarak dolaştığımda tasarım hiç yabancı gelmedi gözüme. Site tasarımcıları Google, E-bay gibi sık kullanılan sitelerin tasarımlarını örnek alarak siteyi tasarlamışlar ki bu da kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Başarılı olur mu olmaz mı konusuna gelince Open Office gibi kalite programların bile ülkemizde MS Office yanındaki vaziyetini görünce bunun ülkemizde başarılı olması -hele hele kamu alanında- çok zor. Ama yurt dışında belli bir kitle edinebilir diye düşünüyorum.
0
misafir
Office'e
0
afsina
Bu tur javascript tabanli urunlerin problemi sadece basit sayilabilecek dokumanlar icin elverisli olmalari. Biraz ileri seviye dokuman islemleri devreye girince ne yazik ki javascript-ajax artik yetmemeye basliyor. Bu nedenle ThinkFree bu tur durumlar icin Java kullaniyor. ileride baska (Flash gibi) client teknolojileri kullananlar da olacaktir. Neticede cogu kisinin offis yazilim ihtiyaci icin belki yeterli gorunse de uzun vadede Javacript cozumleri sanirim Microsoft ya da open office gibi uygulamalara rakip olamayacaktir. Ayrica sitenin Google benzeri tasarimi ilginc.
0
erika
Çoğu insan için ZoHo'nun sunduğu özelliklerin yeterli hatta fazla bile olduğunu düşünüyorum. Yazılımlarda her zaman sadelik ve basitlik önemli olmalı. Ayrıca ZoHo zaten insanların %90'ine hitap etmeye çalışıyor. Neticede yapılan analizlerde de Power User tabir edilen kesim %5-7 civarı. Deyinki en fazla %10. Geriye kalan %90 kullanıcı kesimine ZoHo benzeri ortamlar yeterli olacaktır.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İnternet Bağlantısı için Telefon Hattına Gerek Yok

vst

Malumunuz; Evinize ya da işyerinize ADSL İnternet bağlantısı hizmeti almak istiyorsanız, öncelikle bir sabit hat abonesi olmanız gerekiyor. Ancak, bu uygulama Isparta Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde karara bağlanan bir görüşmede, yasalara aykırı bulundu.

Sabah Gazetesinin İnternet sayfalarında yayınlanan habere göre, tüketicilerin "bu konuda varsa parasal zararlarının tazminini isteyebilecekleri" dahi bildiriliyor.

Milyonluk web sayfasının son numarası!

sundance

Daha önce haber yaptığımız MillionDollarHomepage.com'da finale yaklaşıldıkça heyecan artıyor.

26 Ekimden bu yana $504,000'lık satış yapan MillionDollarHomepage.com son bin pixeli de ebay üzerinden $1 fiyatla satışa çıkartmış. 151 kişi teklif vermiş durumda ve şu anki fiyat $38,200. Bir sonraki aşama da bence domain ismini satmak olur herhalde :)

Ekonomik olarak en güçlü 100 ülke/şirket

sundance

2000'de yayınlanan bu rapora göre Dünya'nın en büyük 100 ekonomik gücünün 51'i çok uluslu şirketler.

Her ne kadar raporun yeni halini bulamamış olsak da, bizim için ilginç olanı 22 ve 23 numaralar. Kırmızı çizgi bizden başlıyor.

Açık Ağlar, Kapalı Rejimler

murat09

E - postanızı açtığınızda, haftanın her günü, size birşeyler satmaya çalışan onlarca mesaj buluyorsunuz. Genellikle bu bir ürün oluyor, fakat bazen internet üzerinde ürünler yerine fikirler de sahibini arıyor. Ekranınızda savaş karşıtı bir söylem, yeni hayat tarzı dersleri veren bir gurudan rahatlatıcı sözler, ya da açık açık siyasi propoganda görebiliyorsunuz.

80x15 Brilliant Button Maker

Soulblighter

Bazı sitelerin alt tarafında şirin düğmeler vardır. RSS VALID, XHTML 1.1 gibi bilgiler yazar. O tarz düğmeler hoşunuza gidiyorsa ve kendi siteniz için oluşturmak istiyorsanız, buyrun size güzel bir araç...