CSS Bahçesi ve CSS Based

0
musaulker
CSSBahcesi.com web tasarımcılar için iyi tasarlanmış CSS tabanlı sayfalardan oluşan bir veritabanı oluşturmayı hedefleyen bir proje. Beta aşamasında olan proje, aynı zamanda ingilizce olarak da CSSBased.com üzerinden de yürütülüyor.
Bir webtasarımcı tarafından başlatılan proje, 2 farklı dil, 2 farklı site üzerinden yürütülüyor.

Sitenin sloganı ise doğa severlere referans olabilecek nitelikti: en iyi ilham kaynağı doğadır.

CSS Bahçesi (TR): CSSBahcesi.com
CSS Based (ENG): CSSBased.com

Görüşler

0
simor
Güzel demiş.
Bence de, en iyi ilham kaynağı herşeydir.
Beyoğlu'ndan besleniyorum diyenlere....
0
azer
taklitten oteye gecememis bir 'proje'(!).
0
towsonu2003
Ben bu isi anlamadim. CSS bazli sitelerin resimlerini vermis. Eeee? ne yapicam ben onlari? ustelik kullanim hakki filan hakkinda da bilgi vermiyor...

referrer servisinden baska birsey degil...

ben de sandim ki bu, http://www.oswd.org/ ya da http://www.openwebdesign.org/ gibi, sitenin kendisini bir zip dosyasinda veriyor...
0
mkavici
resimlerin amacı ilham kaynağı olması, Css ile neler yapılabiliyor göstermek için.

beta olmasının sebebi de sizlerden gelen eleştiriler, öneriler doğrultusunda projeye yön vermek
0
bio
Isim CSS Zen Garden'dan geliyor herhalde.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilimsel Kaynakları Taramak İçin Arama Motoru: SCIRUS

FZ

Evet, %99.999 Google kullanırız ama daha spesifik ve bilimsel bilgi içeren arama tarama gerektiğinde http://www.scirus.com adresine bakmakta fayda var. Gayet güzel bir arayüz, sade ama etkili bir işlevsellik sunuyor.

Web sitelerinde veya bilimsel dergilerde ayrı ayrı arama da yapabiliyorsunuz ayrıca arama motorunun arama daraltmak için sağ tarafta sunduğu ipuçları da gayet anlamlı.

Gittikçe çöplüğe dönen Internet ortamında kaliteli bilgiye erişmek için güzel bir araç ve katkıda bulunan bilimadamlarının da bundaki payı azımsanacak gibi değil. Taranan kaynaklar arasında MEDLINE, ScienceDirect, ArXiv.org, CogPrints, NASA, Mathematics Preprint Server ve Computer Science Preprint Server da var.

Birleşen birleşene.. Ne olacak bunu sonu?

elrond

AOL AT&T Broadband`i satın alacakmış. AT&T`nin önemli yatırımcılarından Liberty Media yönetim kurulu başkanı John Malone böyle bir açıklama yapmış. AT&T Broadband`in hissedarlar toplantısından da bu haber sızmış. At&T broadband Amerikanın önemli kablolu internet erişimi firmalarından biri. Daha önce Comcast AT&T ye teklif vermişti. AOL ve AT&T konuyla ilgli yorum yapmaktan kaçınıyor. Açıklamanın spekülasyon olduğunu iddia edenlerde var.

Teknoloji videoları

anonim

Bilgisayar teknolojileri hakkında okumaktan ziyade izlemekten keyif alan arkadaşların özgürce indirip seyredebilecekleri videoları barındıran bir site Tech Shows. Ayrıca sitede Open Software üzerine yayın yapan programlarında (Go Open vs.) videoları mevcut.

Herkese iyi seyirler.

İnternetin babası öldü

esse

World Wide Web (www) sisteminin kurucularından Michael Dertouzos, bir süredir tedavi gördüğü Boston’daki Massachusetts General Hospital’da hayatını kaybetti. Olay internet çevrelerinde büyük üzüntü yarattı.

64 yaşında hayatını kaybeden Dertouzos, Web’in uluslararası standart haline gelmesinde büyük rol oynamıştı.

Dünyanın ilk kahve makinası webcam´i yayından kalkıyor

larweda

Cambridge Üniversitesin Bilim Bölümü Trojan Sınıfındaki 1993'ten beri Internet'te naklen yayında olan ünlü webcam kahve makinası, üniversitedeki bölümün yeni bir binaya taşınması ile naklen yayınına son veriyor.