Yeni Yıla İlk Selam!

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen "LKD Yeni Yıl Partisi" 18 Aralık 2004 Cumartesi günü saat 21:30'da İstanbul Beşiktaş'taki Elma Cafe'de gerçekleşecektir. Tanışmak, hasret gidermek, kaynaşmak ve kaynaşırken kaynatmak amaçlı düzenlenen partiye tüm özgür yazılımcılar davetlidir.

Ayrıntılı bilgi ve partiye kayıt için: tıklayın

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Knoppix Linux

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Istanbul'da saat 15:00'de hard diske kurulum gerektirmeden sadece cd üzerinden çalışabilen popüler linux dağıtımı Knoppix'in anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yapacağı seminerde, 1 milyon gibi sembolik bir rakama Knoppix'in son sürümü 3.2 cd'lerine ulaşılabilecek. - Ayrıntılı Bilgi -

Not: Ben sunacam ;) (İmza: Sundance)

PHP5 İle Gelen Yenilikler Semineri

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "PHP 5 İle Birlikte Gelen Yenilikler" isimli seminer 25 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak. Konuşmacı : Hidayet Doğan

1. Türkiye`de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı

sundance

Eveeet, gittik dönüyoruz. Fazlamesai ekibi olarak bilfiil katıldığımız 1. Türkiye'de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı dönüşünde trende, patates bira eşliğinde semineri değerlendirip yorumlarımızı toparlıyoruz.

JSF Öğle Sonrası Sunumları - ODTÜ Teknokent

anonim

"JSF Öğle Sonrasi", Prime Teknoloji sponsorlugunda Odtu Teknokent'te duzenlenecek olan ve JSFOne sunumlarini iceren bir organizasyon.

Sunumlar:
* Introduction to JSF - Yigit Darcin
* Apache MyFaces Planet - Cagatay Civici
* JSF and Security - Cagatay Civici

Yer/Zaman
Odtu Teknokent Ikizler Toplanti Salonu
28 Agustos 2008 Persembe
14:00 - 18:00
"Katilim Ucretsizdir"

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle: