Linux Semineri : E-Posta Sunucularda Filtreleme

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 1 Ekim Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. İstenmeyen e-postaların sunucularda nasıl filtreleneceğinin anlatılacağı seminer, özellikle spam'lerden, virüslerden, birbirlerine e-posta ile çalıştırılabilir dosyalar yollayan kullanıcılardan yorulanlara hitap ediyor. Seminerin başlama saati 18:30. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
yalcink01
Biraz geç oldu ama olsun. Teşekkür ve yorumlarımı belirtmek isterim. Zaten dedikleri gibi geç olsunda güç olmasın.

Öncelikle Doruk Hoca'ya, Devrim Hoca'ya, Köylü Hoca'ya ve her seminerde gördüğüm halde hala ismini öğrenememiş olduğum Hanımefendiye/* bu da bizim ayıbımız*/ teşekkürlerimiz sunarım. Yine uğraşıp didinmişler; salonu hazırlayıp, sistemleri kurup, kolaları bardaklara dizmişler/* ben kola sevmem, mideye zarar ama sevenide pek çok meretin*/ . Artık bu konuda ne söylesek boş. Sağolun, elinize, yüreğinize sağlık.

Serdar Usta "spam" anlattı, nasıl korunulacağını, bu meretin aslında ne olduğunu izah edince, anladım ki bu SPAm denen meret benim kaderim. Kurtuluş yolu yok gibi. Çeşitli variyasyonlar ile bu mereti bir miktar engellemek mümkün gözükmekle beraber, ticari kuruluşlarda bu işin önünü almak/*en azından bizim açımızdan*/ pek mümkün görünmemekte.

Ama artık içim rahat, hiç olmazsa bu SPAmleri engellemek için boş yere vakit harcamıyorum. Aman bu gerekli bir ilan, aman bu spam diye e-posta ayıklama işini de bıraktım. Hakketen, bu SPAmın ne olduğunu bilmek insana baya bi' vakit kazandırıyor. MAdem ki bizim açımızdan bu spamlar kaçınılmaz, biz de zevk almaya bakarız. Her şeyi de kendimize dert etmenin bir alemi yok ama di mi?

Saygılarımla,
YALÇIN KOLUKISA
spamleri ile mutlu ve mesut yaşamaya başlamış olan adam
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler" isimli seminer 11 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

İçerik Yönetimi: Sorunlar, Çözümler ve Açık Noktalar

FZ

Bilgi ve belgelerin kurum içinde etkin biçimde üretilmesi, yönetilmesi ve akışı güncel bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. "İçerik Yönetimi" başlığı altında toplanan bu konulardaki çalışmalar son zamanlarda önemli ölçüde yoğunluk kazanmıştır. Bu konuşmada içerik yönetim sistemlerinde yer alan farklı rollerdeki kullanıcılar açısından sorunlar ve uygulanan çözümler özetlenecek ve ileriye yönelik olarak çalışmaların sürdüğü alanlar tanıtılacaktır.

İBÜ Bilgisayar Bilimleri Bölüm Seminerleri - 1

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından düzenlenen seminerlerin birincisinin programı aşağıdaki gibidir:

- Türkiye'de Internet Uygulamaları, Tayfun Türkalp, Alcatel e-ticaret Genel Müdürü, 7 Ocak 2002, Saat: 18:30

- Can Software Be Free, Chris Stephenson, İBÜ Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı, 14 Ocak 2002, Saat: 18:30

- Mobile Internet, Özkan Erener, Veripark İletişim Sist. A.Ş. Genel Müdür, 21 Ocak 2002, Saat: 18:30

Yer: İBÜ, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası

hping ile TCP/IP oyunları

FZ

Huzeyfe Önal tarafından 13 Temmuz 2007 Cuma günü İstanbul yerel zamanına göre 21:00-22:30 saatleri arasında irc.freenode.net sunucusundaki #netsec-tr kanalında "Hping ile TCP/IP Oyunları" başlıklı bir sunum düzenlenecektir. İlgilenen herkes davetlidir.

Sunum içeriği

EMO Ankara Şubesi Linux'un 15. Yaşını Kutluyor

anonim

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi GNU/Linux’un doğum gününü 26 Ağustos 2006 Cumartesi günü düzenlenen etkinlikle kutluyor.

Yazılım dünyasının kaderi, 25 Ağustos 1991 günü saat 20:57'de Finlandiyalı bir Öğrenci olan Linus Torvalds, Özgür Yazılım fikrini uygulamak için "küçük bir proje"de yardım isteyen bir e-posta göndermesiyle değişti. Linus Torvalds’ın iletisi dünyanın dört bir yanından binlerce, on binlerce yazılımcının destek olduğu özgür GNU/Linux işletim sistemi ortaya çıkmasının ilk adımı oldu.

Program detayları için ankara.emo.org.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.