Linux Semineri : E-Posta Sunucularda Filtreleme

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 1 Ekim Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. İstenmeyen e-postaların sunucularda nasıl filtreleneceğinin anlatılacağı seminer, özellikle spam'lerden, virüslerden, birbirlerine e-posta ile çalıştırılabilir dosyalar yollayan kullanıcılardan yorulanlara hitap ediyor. Seminerin başlama saati 18:30. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
yalcink01
Biraz geç oldu ama olsun. Teşekkür ve yorumlarımı belirtmek isterim. Zaten dedikleri gibi geç olsunda güç olmasın.

Öncelikle Doruk Hoca'ya, Devrim Hoca'ya, Köylü Hoca'ya ve her seminerde gördüğüm halde hala ismini öğrenememiş olduğum Hanımefendiye/* bu da bizim ayıbımız*/ teşekkürlerimiz sunarım. Yine uğraşıp didinmişler; salonu hazırlayıp, sistemleri kurup, kolaları bardaklara dizmişler/* ben kola sevmem, mideye zarar ama sevenide pek çok meretin*/ . Artık bu konuda ne söylesek boş. Sağolun, elinize, yüreğinize sağlık.

Serdar Usta "spam" anlattı, nasıl korunulacağını, bu meretin aslında ne olduğunu izah edince, anladım ki bu SPAm denen meret benim kaderim. Kurtuluş yolu yok gibi. Çeşitli variyasyonlar ile bu mereti bir miktar engellemek mümkün gözükmekle beraber, ticari kuruluşlarda bu işin önünü almak/*en azından bizim açımızdan*/ pek mümkün görünmemekte.

Ama artık içim rahat, hiç olmazsa bu SPAmleri engellemek için boş yere vakit harcamıyorum. Aman bu gerekli bir ilan, aman bu spam diye e-posta ayıklama işini de bıraktım. Hakketen, bu SPAmın ne olduğunu bilmek insana baya bi' vakit kazandırıyor. MAdem ki bizim açımızdan bu spamlar kaçınılmaz, biz de zevk almaya bakarız. Her şeyi de kendimize dert etmenin bir alemi yok ama di mi?

Saygılarımla,
YALÇIN KOLUKISA
spamleri ile mutlu ve mesut yaşamaya başlamış olan adam
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Seminer : FreeBSD Tanıtım ve Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliğinde bir seminer düzenliyor. Özgür bir işletim sistemi olan FreeBSD'nin anlatılacağı ve kurulumunun yapılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Web Güvenlik Topluluğu Buluşması - 26 Eylül

anonim

Web Güvenlik Topluluğu tarafından düzenlenen web güvenliği etkinliğine web güvenliği ile ilgilenen herkes davetlidir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!

İzmir´de Linux Seminerleri Başlıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de düzenli etkinlikler yapmaya başlıyor. Her ay Linux ve özgür yazılımlarla ilgili bir seminer düzenlenmesi, bu seminerler etrafında İzmir'deki Linux ve özgür yazılım camiasının bir araya gelmesi hedeflenmekte.

İlk etkinlik, 1 Nisan Perşembe günü İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen bir seminer olacak. Linux'a yeni başlayanlara ve başlamak isteyenlere yönelik seminer, saat 18:00'de başlıyor.