17-18 Nisan Etkinlik Programı

0
butch

Görüşler

0
aircanada
labda yapılan oturumlar için bilgisayarlar yeterli oluyor mu yoksa kendi bilgisayarımızı getirsek daha mı iyi?
0
hcg
Atölyelerde bilgisayar sayısına bağlı olarak önkayıt durumu var. Eğer önkayıt yaptırıp onay aldıysanız bilgisayar getirmenize gerek yoktur. Lablardaki bilgisayarlara eğitim için gereken paketler kurulmuş olacak. Kendi bilgisayarınızı getirirseniz bir de paketlerin kurulumuyla falan uğraşmanız gerekebilir.
0
aircanada
önkayıt için herhangi bir link veya bilgi görmedim bilgilendirirseniz sevinirim.Bide dediğiniz gibi boşu boşuna bilgisayara kurmakla uğraşmayalım.
0
hcg
Pardus atölyesi için şenlik programında link var ama kayıtlar dolmuş. Diğer atölyeler için şenlik günü kayıt masasında önkayıt alınacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

BarCamp Istanbul '07

anonim

Türkiye BarCamp'le tanışıyor. BarCamp, web 2.0 dalgasının kazandırdığı, katılımcı kültürünün gerçek dünyaya yansıması.

Tıpkı blog ve wikiler gibi, BarCamp'de özgür bir ortam. Onu bir parti, seminer ya da konferans olarak tanımlamak doğru olmaz. Bu sebeple, İngilizce, ona unconference diyorlar!

Biz, organizatörler olarak, sadece yeri ve saati belirliyoruz; Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü - 20 Ekim saat 13:00 ile 17:30 arası.

Pardus Tanıtım ve Geliştirme Günleri

FZ

Bu sene Pardus Tanıtım ve Geliştirme Günleri etkinliğinin ikincisi düzenleniyor.

Niye? Türkiye’nin resmi ulusal işletim sistemi dağıtımı olan Pardus hakkında detaylı bilgilerin verileceği, nasıl Pardus geliştiricisi olunabileceğinin anlatılacağı ve açık kaynak felsefesinin tartışılacağı bu Pardus şenliğine herkesi bekliyoruz. Etkinliğe katılım ücretsizdir. organizasyonuyla

3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu ve Sergisi

mentat

24-26 MAYIS 2005 tarihlerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'unda 3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu Ve Sergisi düzenleniyor. Detaylı bilgi ve seminer programına buradan ulaşabilirsiniz.

Linux Semineri : IPTables ile Güvenlik Duvarı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, Linux güvenlik duvarı uygulaması olan Netfilter'in gücünü kullanmanız için gerekenler anlatılacak. Tipik erişim sınırlandırmadan, DoS saldırılarına karşı yapılabileceklere, yük dengelemeden, bant genişliği belirlemeye kadar pek çok konuda neler yapılabileceğinin anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. - Ayrıntılı bilgi -

Linux Semineri : E-Posta Sunucularda Filtreleme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 1 Ekim Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. İstenmeyen e-postaların sunucularda nasıl filtreleneceğinin anlatılacağı seminer, özellikle spam'lerden, virüslerden, birbirlerine e-posta ile çalıştırılabilir dosyalar yollayan kullanıcılardan yorulanlara hitap ediyor. Seminerin başlama saati 18:30. -Ayrıntılı Bilgi-