17-18 Nisan Etkinlik Programı

0
butch

Görüşler

0
aircanada
labda yapılan oturumlar için bilgisayarlar yeterli oluyor mu yoksa kendi bilgisayarımızı getirsek daha mı iyi?
0
hcg
Atölyelerde bilgisayar sayısına bağlı olarak önkayıt durumu var. Eğer önkayıt yaptırıp onay aldıysanız bilgisayar getirmenize gerek yoktur. Lablardaki bilgisayarlara eğitim için gereken paketler kurulmuş olacak. Kendi bilgisayarınızı getirirseniz bir de paketlerin kurulumuyla falan uğraşmanız gerekebilir.
0
aircanada
önkayıt için herhangi bir link veya bilgi görmedim bilgilendirirseniz sevinirim.Bide dediğiniz gibi boşu boşuna bilgisayara kurmakla uğraşmayalım.
0
hcg
Pardus atölyesi için şenlik programında link var ama kayıtlar dolmuş. Diğer atölyeler için şenlik günü kayıt masasında önkayıt alınacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby

Linux Semineri : SuSe Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Istanbul'da Linux'a sorunsuz ve kolay başlangıç yapmak isteyenlere yönelik bir linux semineri düzenliyor. Günümüzün popüler dağıtımlarından olan SuSe Linux'un kurulumunun, basit ayarlarının, YAST2 kullanımının anlatılacağı seminer boyunca Linux hakkında temel bilgiler verilecek, karşılaşılabilecek potansiyel problemlerden ve çözümlerinden bahsedilecek. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15.00'te başlıyor. - Ayrıntılı Bilgi -

Linux Semineri : LDAP Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 8 Mart Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Bilgilerin bir dizin yapısında tutulması sayesinde yapılabilecek çeşitli uygulamaların anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux Semineri : Ecartis E-Posta Liste Yöneticisi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak seminerde, ecartis (eski adıyla listar) yazılımının tanıtımı, nasıl kurulduğu, nasıl yapılandırıldığı, son olarak da liste arşivinin tutulması ve webden yayınlanması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

Bilgi Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nün seminerleri devam ediyor.

Bugün (Pazartesi) akşam 18:30'da, Kuştepe kampüsündeki akademik kurul odasında verilecek olan seminerin konusu : Bilgi Güvenliği. Seminer, Computer Associates Türkiye Genel Müdürü Hakan Turgut tarafından verilecek, ilgililere duyurulur.

Bilgisayar Bilimleri bölümünün ana sayfasına bakacak olan arkadaşlar Mayıs haftasının ilk haftasonunun Turing Haftasonu olarak ele alınarak konu ile ilgili yurtdışından gelecek olan araştırmacıların verecekleri seminerler dizisinin de haberini okuyabilirler. Süreç içinde konu ile ilgili gelişmelerden fazlamesai.net üyelerini haberdar edeceğim.