OpenOffice.org 2.0 Partisi

0
anonim
OpenOffice.org Türkiye tarafından, OpenOffice.org'un 2.0 sürümünün çıkış haftasında, hem yeni OpenOffice sürümünü kutlamak, hem de sohbet edip kaynaşmak için İstanbul Taksim'de 22 Ekim 2005 Saat 13:00'de başlayacak bir etkinlik düzenleniyor.
Herkes davetlidir.
Katılım ücretsiz olup, yiyip içtikleriniz sizden sorulacaktır.

Tarih: 22 Ekim 2005
Saat: 13:00
Yer: Kafka Cafe, Yeniçarşı Caddesi No: 26 Kat: 2
Taksim İstanbul
(Galatasaray Lisesi'nin hemen yanı, aynı zamanda geçen haftalardaki GNU-CC lisans toplantısının yapıldığı mekan)

Katılmayı düşünen arkadaşlar http://oooturkiye.blogspot.com adresine isimlerini bırakmalarını rica ederiz.

OpenOffice.org Türkiye adına,
Arda Çetin (0535 620 01 60)
http://oooturkiye.blogspot.com

Görüşler

0
nerkn
ankarada bir olay olmıycak mı?
0
anonim
Neden olmasın? :)
Bu sizlerin elinde, Ankara'daki penguenler bir araya gelip etkinliği düzenlerse biz de destekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

1. Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği

larweda

24 Haziran 2001 (bugün :-)) saat 12:00`da İstanbul Bilgi Üniversitesi`nde 1.nci Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği "Fikir Rönesansı" gerçekleştirilecek. İthaki, Metis ve Ankira yayınevinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, BK ve Fantezi edebiyatı hakkında seminerler, söyleşiler ve ufak bir film gösterisini içeriyor. Detaylı bilgi.

LKD sunar: Uludağ semineri

loker

02 Nisan Cumartesi günü Ulusal Dağıtım
projesinden Barış Metin 13:30'da EMO İstanbul Şubesi'nde bir seminer verecek. Katılım herkese açık.

7D9 Demo Party - 19-20 Aralık 2009

Alcofribas

7D9 Demo Party; programlama, dijital sanat ve dijital müzik meraklılarını bir araya getiriyor. Her yıl düzenlenen 7DX Party serisinin sekizincisi 19-20 Aralık 2009 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Bilgisayarların sınırlarını zorlayan gösteri demolarına, demoscene’e, görsel programcılığa, dijital sanatlara ve dijital müziklere ilgi duyanlar bu organizasyonda bir araya gelecek. PC, Amiga, Commodore 64 gibi bilgisayarlar için programlama, grafik ve müzik alanında çok sayıda yarışma yapılacak.

MySQL Veritabanı Sunucusu Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 22 Aralık 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. MySQL, özellikle web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak kullanılan özgür bir veritabanı sunucusu. Seminerde MySQL sunucusu; tablo tipleri, kullanıcı yetkilendirmesi, sistem kayıtları, grafik arayüzü ve daha birçok yönü ile ele alınıyor.

Linux Semineri : Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da özgür bir kütüphane otomasyon yazılımı olan Koha'nın anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Seminerde Koha sisteminin yapısı; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satınalma gibi modülleri anlatılacak. Saat 15:00'te başlayacak seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı Bilgi -