OpenOffice.org 2.0 Partisi

0
anonim
OpenOffice.org Türkiye tarafından, OpenOffice.org'un 2.0 sürümünün çıkış haftasında, hem yeni OpenOffice sürümünü kutlamak, hem de sohbet edip kaynaşmak için İstanbul Taksim'de 22 Ekim 2005 Saat 13:00'de başlayacak bir etkinlik düzenleniyor.
Herkes davetlidir.
Katılım ücretsiz olup, yiyip içtikleriniz sizden sorulacaktır.

Tarih: 22 Ekim 2005
Saat: 13:00
Yer: Kafka Cafe, Yeniçarşı Caddesi No: 26 Kat: 2
Taksim İstanbul
(Galatasaray Lisesi'nin hemen yanı, aynı zamanda geçen haftalardaki GNU-CC lisans toplantısının yapıldığı mekan)

Katılmayı düşünen arkadaşlar http://oooturkiye.blogspot.com adresine isimlerini bırakmalarını rica ederiz.

OpenOffice.org Türkiye adına,
Arda Çetin (0535 620 01 60)
http://oooturkiye.blogspot.com

Görüşler

0
nerkn
ankarada bir olay olmıycak mı?
0
anonim
Neden olmasın? :)
Bu sizlerin elinde, Ankara'daki penguenler bir araya gelip etkinliği düzenlerse biz de destekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Panel : Görsel Sanatlarda Matematik ve Programlama

FZ

Atölye Onbir, özellikle görsel sanatlar için güncel bir araç haline gelen bilgi görselleştirme (Information Visualization) yöntemleri ve sanatçıların bu yeni araca yaklaşımı üzerine konuşmak için Can Altıneller‘i konuk ediyor. Bilgisayarın ve bilgisayar biliminin sanatçılara sunduğu imkanlar hakkında bilgi edinmek ve fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız en geç 10 Kasım 2009 tarihine kadar aşağıdaki formu doldurarak bu etkinlikteki yerinizi ayırtın.

Gezici Linux Seminerleri başlıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde düzenlediği gezici linux seminerleri yaz döneminin ardından tekrar başlıyor. 7-8 Ekim'de Hatay'da Mustafa Kemal Üniversitesi'nde, 9-10-11 Ekim'de Adana'da I. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda ve 11-12 Ekim'de Karaman'da Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda gün boyunca Linux seminerleri yapılacak. Kendi şehrinizde yalnız bir penguen olduğunuzu mu düşünüyorunuz? İşte bir araya gelme fırsatı...

Kadir Has Üniversitesi, Linux'a Derinlemesine Dalış Semineri

coskung

Kadir Has Üniversitesi, Bilişim Güvenliği Kulübü (BİGUK) ve LKD Seminer Çalışma grubu ortak çalışması: 2 Mart Pazartesi günü, saat 12.45'te "Linux'a Derinlemesine Dalış (korkmayın önce dalmayı öğretiyoruz)" semineri. Konuşmacı, Pardus geliştiricisi Koray Löker. Seminer, Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali'deki Kadir Has Kampüsü, Fener Salonu'nda ve katılım serbest. Dinleyicilere katılım belgesinin verileceği seminer, tahminlerimize göre SMS ile duyurulan ilk LKD semineri olacak aynı zamanda..

Seminer afişi ve LKD Seminer Çalışma Grubu günlüğü burada.

Ankara´daki Fedora Linux semineri ertelendi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da düzenleyeceği seminer, ev sahipliği yapan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nin 60. yılı kutlamaları ve konuşmacının programındaki değişiklik nedeniyle iki hafta sonraya, 19 Kasım Çarşamba gününe ertelendi. Doğabilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. -Ayrıntılı Bilgi-

Başlıyoruz... 3... 2... 1...

tongucyumruk

Aslında bu yıl biraz daha erken yapacaktık ama, CERN'deki LHC'nin açılışını gölgede bırakmak istemedik. Evet, çeşit çeşit konukları, sunumları, atölyeleri ve çeşit çeşit oyunları ile Özgür Yazılım ve Linux Günleri yarın başlıyor.

Kimler var, hala sıkılmadıysanız hatırlatalım: Ubuntu'dan Matt Zimmerman, Google'dan Leslie Hawthorn, Mozdev'den Brian King, Fazlamesai'nin gizemli ismi FZ, güvenlik dünyasının tanınan ismi Hüzeyfe Önal... Kısacası herkes orada olacak. Ya siz?