Packet Radio ve Linux

0
larweda
Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü Kablosuz Networkler (Packet Radio) ve Linux semineri düzenliyor. Konular:
  • "Amatör Radyo AX25 paketleri üzerinden TCP-IP paketlerinin taşınması
  • Linux'un encapsulation ve "gatewaying" için kullanılması
  • Ortam bağımsız, düşük güçlü radyolarla portable network erişimleri. Linux kernelinin encapsulation yapma ozelligi ve linux uzerinde calisan FBB, NOS programlarinin tanitimi, kurulumu`nun da anlatılacağı seminer saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde. Salonun krokisi ve Ankara seminer programı burada.
  • İlgili Yazılar

    LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

    madness

    Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

    Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

    Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.

    Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü

    FZ

    Son aldığımız haberlere göre 2005 Kaliforniya Türk Amerikan Teknoloji Konferansι (TABCON 2005), Türk Amerikan Ticaret İlişkileri Derneği (TABC), Stanford üniversitesi Türk Öğrenci Derneği ve Stanford üniversitesi Yüksek İşletme Fakultesi Teknoloji Grubu tarafιndan, "Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü" başlιğι altιnda düzenlenecekmiş. Buradan etkinlik programını öğrenmek mümkün. Etkinlikle ilgili dikkat çekici bir nokta ise Türkiye'den giden katılımcılarının konaklama ücretlerinin etkinlik organizasyonu tarafından karşılanıyor olması.

    Linux Semineri : Linux ve Uzak Mesafe Kablosuz Haberleşme

    dfisek

    Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminerde, amatör radyocular arasında yaygın bir şekilde kullanılan düşük ve yüksek hızlı paket radyo sistemleri ile bu sistemlerin linux üzerinde çalıştırılması anlatılacak.

    Inet-tr 2001´de Linux Seminerleri

    anonim

    1-2-3 Kasım`da İstanbul Harbiye Askeri Müze'de yapılacak olan 7. Türkiye'de Internet Konferansı'nda Sergi Salonu'nda 3 gün boyunca linux seminerleri yapılıyor. Ayrıca salonun girişinde bulunan linux standında, linux`a ilgi duyan katılımcılar kafalarındaki birçok soruya yanıt bulabilecekler.
    http://www.linux.org.tr/seminer/

    Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü @ Yeditepe Üniversitesi

    mustafassf

    Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene ilkini 8 Nisan'da düzenleyeceğimiz "Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü" adlı etkinliğimiz, "Açık Kaynak", "Özgür Yazılım" gibi terimler hakkında, bilgilendirme ve bilinçlendirme, bilgisayar okuryazarlığını artırma amacıyla gerçekleştirilecektir. Konularında uzman kişilerin katilacağı etkinliğimize herkes davetlidir.

    Detaylı bilgi için : http://open.yuenc.org