Linux Semineri : Linux ile E-Ticaret Uygulamaları

0
larweda
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde yeni bir linux semineri düzenliyor. Seminerde e-ticaretin gelişimi ve işleyişi hakkında kısaca bilgi verilecek, e-ticaret yapabilmek için gerekli yazılım/donanım ve platformlar açıklanacak, Linux ile e-ticaret uygulamaları geliştirebilmek için gerekli işletim sistemi platformu, sepet yazılımı ve katalog uygulamalari, SSL çalıştırılması, sanal POS`la kredi kartı ile satış yapılabilmesi konulari detaylı olarak ele alınacaktır.

Görüşler

0
anonim
Merhaba|
Seminerde aciklanacak gorusleri buraya aktarirsaniz cok sevinirim.Benim gibi bu seminere katilmak isteyen ama imkani olmayan kisilere yardim etmis olursunuz.Kolay gelsin.
0
anonim
Merhaba,

Semineri ben veriyorum. Seminer notlarini PowerPoint dökümani ve HTML olarak www.linux.org.tr'' a koyacagiz seminerden sonra.

Sevgiler,

Baris Ozyurt
0
anonim
Teşekkür ederim.
jetfer@yahoo.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Müzik Eşliğinde Bir Sohbet: Fikri Mülkiyet

FZ

Ülkemizde daha pek çok şeyin geçmişi, kültürel altyapısı, manevi coğrafyası oluşmadan bir anda kendimizi fikri mülkiyet, GPL, yazılım patentleri, Creative Commons gibi tartışmaların içinde bulmuş haldeyiz, kafalar karışık ve dahi "filanca lisans ise kayıtsız şartsız sizindir..." gibi cümleler belki bu kafa karışıklığının çok küçük bir göstergesi, buzdağının görünen ucu.

Durum bu iken deneyimli bir bilgisayar uzmanı ile müzik eşliğinde sohbete ne dersiniz? İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson 22 Şubat Perşembe günü, saat 17:00'da, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda katılımcılarla sohbet edecek.

Linux Semineri : Anjuta ve Glade ile Grafik Arabirim Geliştirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 19 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15:00'te başlayacak. Seminerde, Anjuta yazılımı ve Glade kütüphanesi ile grafik arabirim geliştirilmesi anlatılacak. - Ayrıntılı Bilgi -

7. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

oguzy

Her yıl geleneksel hale gelen Linux ve Özgür Yazılım Şenliği bu sene "şenlik" tadında İzmir'de gerçekleşecek. Tüm Linux severler ve ilgililer davetlidir.

Yeni İNETD Seminerleri, İlk seminer PHP'ye Giriş

adervis

İNETD Teknoloji Seminerleri devam ediyor. Bir grup seminer mutfaktan yeni çıktı.
Grubun ilk semineri PHP'ye Giriş, Umut IŞIK tarafından verilecek.
Etkinlik yine herkese açık ve ücretsiz.

7DX Demo party 8 Mayıs Cumartesi İstanbul'da

sundance

80´li yıllarda C-64 ve Amiga üstünde fırtına gibi esen demo rüzgarı, Bronx´un düzenlediği 7d4 Party ile yeniden alevleniyor.

C-64 (1Mhz) ve Amiga (7.14Mhz) gibi günümüze göre oldukça güçsüz makinalarda, bilgisayarın sınırlarını zorlayarak görüntü ve ses kurgularından oluşan demolar, bir zamanlar bilgisayar gruplarının becerilerini ispatlamalarının en yaygın yöntemiydi. Accuracy, Clique ve Bronx gibi Türk grupların da sesini duyurduğu bu scene Amiga´nın gözden düşmesi ile nispeten etkinliğini kaybetse de, benzer organizasyonlar yurtdışında sık sık düzenlenmekte.