İstanbul ve Kayseri´de Linux Seminerleri

0
dfisek

Görüşler

0
St
Yine tam gununu bulmu$lar, ben yoldayken seminer yapacaklar ühüüüüü ;...(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : İleri Düzey Ağ Yönlendirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. Bant genişliği şekillendirme, QoS, Voice over IP, VPN, GRE Tünelleri ve ileri düzey ağ yönlendirme tekniklerinin linux ve özgür yazılımlarla uygulanmasının anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. -Ayrıntılı bilgi-

400 saniyelik tasarım ve teknoloji sunumları

anonim

Mimarlık, moda, fotoğraf, video, grafik, endüstriyel, Internet, ve medya teknolojileri alanlarından ondört tasarımcı buluşuyor. Her biri 400 saniyelik sunumlar yapacak.

Difuzyon.org tarafından düzenlenen bu seri etkinliklerde İstanbul’da tasarım adı altında yapılan işlerin görüntülenmesi, sunulması, ve tartışılması amaçlıyor. Buluşma bugün (Perşembe) akşam 19:00 da şurada olacak.

IV. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Afişi Hazır..

aekoroglu

Herkesin merakla beklediği IV. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği afişimiz tamamlandı.
Afişimiz en kısa sürede dağıtılmaya başlanacaktır. Eğer "ben de afiş asmak istiyorum" diyorsanız bizlerle afis@linux.org.tr adresinden irtibata geçebilirsiniz. Tasarımı yapan sayın Selçuk Erdem'e çok teşekkür ederiz.
(Editörün notu: Afiş burada senlikle ilgili detaylı bilgi de burada)

Internet Portallarının Sorunları ve Çözüm Önerileri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde düzelenen panele katılanlar: yorumcu.com genel müdürü Altan Yıldız, arkadas.com genel müdürü Ali Turan Yüksel, netbul.com içerik editörü Ercüment Erkul, internethaber.com genel müdürü Hadi Ozışık, NTVMSNBC operasyon yönetmeni Can Tüzüner.

Panel Yöneticisi: Advis Akademik Danışmanlık Proje Yetkilisi Remzi Kalafat.

Detaylı bilgi burada.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005

butch

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlıca konukları arasında Miguel de Icaza, Ian Murdock, Georg Greve, Louis Suarez-Potts gibi isimler yer alıyor. "Dönüşüm Başladı" sloganıyla, 4-6 Mart 2005 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde gerçekleştirilecek etkinliğe herkes davetli.