AmigaOne ve AmigaOS 4.0 İstanbul'da!

0
dcc
Türk Amiga kullanıcıları 19 Aralık Pazar günü İstanbul, Üsküdar'da buluşuyor. Toplantıda yeni MicroA1-C ve AmigaOne'ların yanı sıra, Amiga'nın yeni işletim sistemi OS 4.0 ve PowerPC Linux sürümleri de tanıtılacak. Başlıca etkinlik listesi şöyle:
- AmigaOne ve MicroA1-C
- AmigaOS 4.0
- Windows PC - Amiga arası network bağlantısı
- Knoppix ve Yellow Dog Linux PPC sürümleri
- A500, A3000 gibi "klasik" modellerle tanışma imkanı
- ...veee A2000 üzerinden canlı yayın!

19 Aralık Pazar günü
Saat 12:00 - 16:00 arasında

Herkes davetlidir.

Score Oyun Salonu
Haldun "Mathman" ARIK
Solak Sinan Mh
Azizlik Sk. No=6/1 Üsküdar istanbul

Tarif:
Üsküdar Fıstıkağacı yolu üzerinde, sahil tarafına daha yakın Üsküdar ticaret lisesini geçince özel Hospital Türk hastanesi bitişiğinde Azizlik sk'ta.

www.amiga.gen.tr

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006'nın ardından

tongucyumruk

Soru: Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin en kötü yanı nedir?
Cevap: Bitmesi

Evet, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen konukları dinlediğimiz, sadece dinlemekle kalmayıp gerektiğinde tartıştığımız, sanal alemden tanıdığımız insanlarla yüzyüze görüşme fırsatı bulduğumuz, eski dostlarla hasret giderme, yeni insanlarla tanışma şansı yakaladığımız bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri daha sona erdi. Gidenler zaten orada dinledi, tartıştı, eğlendi. Geriye de gitmeyenleri kıskandırmak, gelecek yıl gelmelerini garanti etmek için olan bitenleri yazmak kaldı.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Duyuru

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü, gelenekselleştirdiği Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin, bu yıl beşincisine ev sahipliği yapıyor. 2003 yılından bu yana düzenlenen etkinliğe, her yıl özgür yazılım dünyasının tanınmış isimleri konuşmacı olarak katılıyor. Etkinliğin bu yılki konukları arasında Ubuntu Topluluk Yöneticisi Jono Bacon ile Özgür Yazılım Vakfı genel danışmanı, Yazılım Özgürlüğü Hukuk Merkezi'nin kurucusu ve başkanı Eben Moglen'de bulunuyor.

İNETD Kablosuz Yerel Ağlarda Güvenlik Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Kablosuz Yerel Ağlarda Güvenlik" seminerini Fırat OKAY veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.

Ankara Penguen Pikniği

penguencg

Merhaba arkadaşlar,

Baharın gelişiyle beraber penguenlerin kendilerini çimenlere atması için pikniğe gidiyoruz. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak sohbeti, eğlencesi bol güzel bir gün geçirmek için sizi de penguen pikniğine bekliyoruz.

Eskişehir'de Java Günü

anonim

Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi, Sun Microsystems, Java Teknolojileri Derneği, Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü işbirliğiyle Sun Microsystems ve Java Teknolojileri Derneği'nin düzenlemiş olduğu üniversite turlarının bu seferki durağı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. 8 Aralık 2005 günü Prof. Dr. Suat Mirza Konferans Salonunda düzenlenecek etkinliğe katılım Ücretsizdir !!!

Detaylar icin eskisehir.tbd.org.tr