AmigaOne ve AmigaOS 4.0 İstanbul'da!

0
dcc
Türk Amiga kullanıcıları 19 Aralık Pazar günü İstanbul, Üsküdar'da buluşuyor. Toplantıda yeni MicroA1-C ve AmigaOne'ların yanı sıra, Amiga'nın yeni işletim sistemi OS 4.0 ve PowerPC Linux sürümleri de tanıtılacak. Başlıca etkinlik listesi şöyle:
- AmigaOne ve MicroA1-C
- AmigaOS 4.0
- Windows PC - Amiga arası network bağlantısı
- Knoppix ve Yellow Dog Linux PPC sürümleri
- A500, A3000 gibi "klasik" modellerle tanışma imkanı
- ...veee A2000 üzerinden canlı yayın!

19 Aralık Pazar günü
Saat 12:00 - 16:00 arasında

Herkes davetlidir.

Score Oyun Salonu
Haldun "Mathman" ARIK
Solak Sinan Mh
Azizlik Sk. No=6/1 Üsküdar istanbul

Tarif:
Üsküdar Fıstıkağacı yolu üzerinde, sahil tarafına daha yakın Üsküdar ticaret lisesini geçince özel Hospital Türk hastanesi bitişiğinde Azizlik sk'ta.

www.amiga.gen.tr

İlgili Yazılar

Zope ve Plone ile İçerik Yönetimi ve Uygulama Geliştirme

avukatahmetusta

İnternet Teknolojileri Derneği'nin (İNETD) bir süredir yürüttüğü seminer dizisi Zope uygulama sunucusu ve Plone içerik yönetim sistemi hakkındaki oturumla devam ediyor. İstanbul Levent'teki Yapı Kredi Plaza içinde IBM Linux Merkezi'nde gerçekleşecek olan ve Turgut Uyar'ın vereceği bu seminer de dizinin diğer seminerleri gibi ücretsiz.

Katılım için önceden kayıt yaptırmak yeterli.

Programlama Nasıl ÖğretilMEmeli

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson, kısa süre önce Kütahya'daki Akademik Bilişim etkinliğinde gerçekleştirdiği "Programlama Nasıl Öğretilmemeli" sunumunun genişletilmiş halini İstanbul'da, 8 Şubat Perşembe günü 11:00'da gerçekleştirecek.

Linux Semineri : Linux ile E-Ticaret Uygulamaları

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde yeni bir linux semineri düzenliyor. Seminerde e-ticaretin gelişimi ve işleyişi hakkında kısaca bilgi verilecek, e-ticaret yapabilmek için gerekli yazılım/donanım ve platformlar açıklanacak, Linux ile e-ticaret uygulamaları geliştirebilmek için gerekli işletim sistemi platformu, sepet yazılımı ve katalog uygulamalari, SSL çalıştırılması, sanal POS`la kredi kartı ile satış yapılabilmesi konulari detaylı olarak ele alınacaktır.

Linux Semineri : OpenBSD İşletim Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da saat 18:30'da OpenBSD işletim sisteminin tanıtıldığı bir seminer düzenliyor. Özgür, işlevsel ve güvenli bir BSD tabanlı işletim sistemi olan OpenBSD, sağlam ve kararlı yapısıyla, internet güvenlik altyapısından, kritik sunuculara, gömülü uygulamalardan masaüstüne kadar pek çok alanda kullanılmaktadır. -Ayrıntılı Bilgi-

Bilgi Güvenliği ve Yazılım Kalitesi Sempozyumu

meddah

Türk Standardları Enstitüsü ve Türkiye Bilişim Derneği'nin işbirliği ile 6-7 Mart 2007 tarihlerinde "Bilgi Güvenliği ve Yazılım Kalitesi" başlıklı bir sempozyum gerçekleştirilecektir.

Sempozyumda, "Bilgi Güvenliği ve Yazılım Kalitesi " ile ilgili yaşanan gelişmelerin paylaşılması, sorunların konunun uzmanlarının katıldığı ortak bir platformda tartışılması ve bilgi alışverişinde bulunulması düşüncesiyle kamu , özel sektör ve akademik ilgili tüm tarafların bir araya getirilmesi amaçlanmıştır.