1. Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği

0
larweda
24 Haziran 2001 (bugün :-)) saat 12:00`da İstanbul Bilgi Üniversitesi`nde 1.nci Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği "Fikir Rönesansı" gerçekleştirilecek. İthaki, Metis ve Ankira yayınevinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, BK ve Fantezi edebiyatı hakkında seminerler, söyleşiler ve ufak bir film gösterisini içeriyor. Detaylı bilgi.

İlgili Yazılar

Balıkesir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Balıkesir Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Mart ayında iki gün boyunca linux seminerleri düzenleyecek. Masaüstünde linux kullanımından oyunlara, veritabanı uygulamalarından sunuculara birçok konunun ele alınacağı seminerler 18-19 Mart tarihlerinde yapılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bünyesinde düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Koç Üniversitesi'nden Öznur Özkasap. Kendisi "Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems" konulu bir konuşma sunacak.

Linux Semineri : DHCP Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği yarın (22 Mart Cumartesi) İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, iş istasyonlarında ağ ayarlarının otomatik yapılmasını sağlayan DHCP sunucusunun kurulumu ve ayarlanması anlatılacak. Saat 15:00'te başlayacak olan seminer, her zaman olduğu gibi ilgilenen herkesin katılımına açık ve ücretsiz. Ayrıntılı Bilgi

GNU Felsefesi ve Linux İşletim Sistemi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Kasım 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde GNU Felsefesi, GPL Lisansı ve Linux İşletim Sistemi'nin neden ortaya çıktığı, kimler tarafından, neden yaşatıldığı, GNU akımının ve getirdiklerinin bilim ve toplum için nasıl ve neden önemli olduğu anlatılacaktır.

Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010 Etkin Katılım Çağrısı

butch

2-3 Nisan 2010′da yapılacak Özgür Yazılım ve Linux Günleri‘nde yer alacak konu başlıkları: