VIII. Türkiye´de Internet Konferansı´nda Linux Seminerleri

0
dfisek
Türkiye'de Internet Konferansları'nın sekizincisi 19-21 Aralık tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da linux seminerleri konferansın önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Konferans boyunca sistem yöneticilerinden masaüstü kullanıcılarına, yeni başlayan kullanıcılardan uzmanlara birçok linux kullanıcısına hitap eden linux seminerleri verilecek. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
anonim
Ayrıntılı Bilgi linki çalışmıyor. Doğrusu http://seminer.linux.org.tr/konferanslar/inet-tr02/ olacak.
0
nirvana
haberdeki de çalışıyor.
0
larweda
haberdekini düzelttim.
0
FZ
Fatih Özavcı'nın 21 Aralık Cumartesi 16:00'da vereceği Özgür Güvenlik Yazılımları konu başlıklı seminer ilgimi çekti. Orada olmaya çalışacağım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İNETD Seminerlerinde Bu Hafta: İki Seminer Birden

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de iki seminer birden yapılacak. İlk seminer "Linux İle Ağ Yönetimi" Can Uğur AYFER ve Yavuz Selim KÖMÜR tarafından, ikinci seminer "Linux Bant Genişliği Yönetimi" Serkan Kenar tarafından verilecek.

Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz. Seminerler IBM Linux Merkezi'nde 24 Mart 2007 tarihinde saat 14:00'de başlayarak arka arkaya yapılacak.

Linux kapı kapı dolaşıyor...

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Internet Haftası 2002 etkinlikleri çerçevesinde I.Gezici Linux Seminerleri'ni düzenliyor. 8-21 Nisan tarihleri arasında Mersin - Kayseri - Niğde - Elazığ - İzmir ve Afyon'a gidecek olan gezici linux seminerleri; Türkiye'de Internet Konferansı, Akademik Bilişim gibi organizasyonlara, Ankara ve İstanbul'daki linux seminerlerine katılamayan ancak Linux'a ilgi duyan insanlara ulaşmayı amaçlıyor. - Ayrıntılı bilgi -

Uygulamalı Ruby Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 16 Aralık 2006 tarihinde "Ruby Programlama Dili'nin Temelleri ve Ruby ile GTK Kullanarak Arayüz Tasarlamak" konulu seminer düzenlenecektir.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri / 2004

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi - Open Source Enterprise Centre'ın ev sahipliği yaptığı Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin ikincisi 27-29 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Üç gün boyunca eğitim seminerleri, konferanslar ve Özgür Yazılım / Açık Kaynak hakkında tartışmaların yapılacağı etkinlikte GNU projesinin kurucusu Richard STALLMAN ve sürpriz kişiler konuklarımız arasında olacak. Özgür yazılıma gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Scala Toplantıları

tongucyumruk

Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.