Kylix/Delphi ile Linux Programlama Semineri

0
caglar_onur
Linux Kullanıcıları Derneği, 4 Temmuz 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, programlama dünyasında gücünü kanıtlamış ve büyük bir programcı kitlesi tarafından kullanılmakta olan ürünü Delphi'nin Linux platformundaki kalesi Kylix hakkında bilgiler verilecek. Ayrıca cross-platform yazılım geliştirme, kod taşıma ve örnek uygulamalar gibi konulara da değinilecek.

Ayrıntılı Bilgi: http://seminer.linux.org.tr/

Görüşler

0
SHiBuMi
4 Temmuz => Pazar
0
caglar_onur
Benim hatam, 4 temmuz değil 7 temmuz gerçek tarih
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

13. Inet-tr Türkiye’de Internet Konferansı, Linux Seminerleri

coskung

Konferans 22-23 Aralık’ta, ODTܒde. Salonlardan birisi LKD seminerlerine ayrıldı.Bu salonda 10 seminer olacak.

Program şöyle:

Özgür Yazılım ve Linux Günleri: Geri sayım başladı

tongucyumruk

Tahmin ediyorum ki haftaya bugün, bu saatlerde çevremdeki herkes son dakika hazırlıklarını, birşeylerin eksik olup olmadığını düşünüyor olacak. O heyecandan uzak, kafası rahat yatağına girecek olan şanslı insanlarla da bu heyecanı bir nebze olsun paylaşmak için bir hatırlatayım dedim: Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010, 7 gün veya 168 saat veya 10080 dakika sonra (tabii aşağı yukarı) başlamış olacak. Hazır mısınız?

Cuma ve Cumartesi olmak üzere iki gün boyunca sürecek etkinlikte neler yok ki?

Uygulamalı CMMI / eXtreme Programming Eğitimi

FZ

Geçen yıl Antalya’da gerçekleştirdiğimiz "Uygulamalı CMMI / XP Yaz Kampını" bu yıl yoğun istek üzerine İstanbul ve Ankara’da tekrarlıyoruz.

16, 17, 18, 19 Haziran – Boğaziçi Üniversitesi – İstanbul
22, 23, 24, 25 Haziran – Bilkent Üniversitesi - Ankara

Eğitim 4 (dört) günlüktür.

1 Kişi katılım ücreti – 450 YTL – Öğle yemekleri ve ara ikramlar dahildir.

Chomsky Dilbilim Kuramı Semineri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Dilbilim Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Balkız Öztürk, 21 Nisan 2005 yani bu Perşembe, saat 17:15'te "Noam Chomsky'nin Dilbilim Kuramı Üzerine" başlıklı bir konuşma yapacak. Etkinlik Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsündeki ÖFB (Öğrenci Faaliyetleri Binası) Demir Demirgil salonunda gerçekleşecek.

Dilbilim nedir ne değildir, alandaki problemler nedir, dilbilimciler ne tür konulara hangi yöntemlerle yaklaşır, Türkçe İngilizceyi döver mi (!) vb. konularda kaygıları, soruları, merakı, hevesi olan herkese Dr. Öztürk'ün kendine has eğlenceli üslubu ile sunacağı bu semineri tavsiye ederiz.

Linux Semineri : İleri Düzey Ağ Yönlendirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. Bant genişliği şekillendirme, QoS, Voice over IP, VPN, GRE Tünelleri ve ileri düzey ağ yönlendirme tekniklerinin linux ve özgür yazılımlarla uygulanmasının anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. -Ayrıntılı bilgi-