Linux Semineri : Anjuta ve Glade ile Grafik Arabirim Geliştirme

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, 19 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15:00'te başlayacak. Seminerde, Anjuta yazılımı ve Glade kütüphanesi ile grafik arabirim geliştirilmesi anlatılacak. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

Bu Gece: C-64, Assembly, Grafik Animasyon ve Deneysel Müzik

FZ

Değerli arkadaslar,

Bu gece, Gökhan Deneç (sanal alemde Kokan Delleç) ve ben grubumuz daire 2: general gramofon (daire 2 / d2gg / d2) ile Dogzstar'da deneysel müzik tarzında bir performans icra edecegiz.

Performansımız sürer iken Wisdom/Crescent da yukarıdan Commodore 64'ü ile assembler lisanı ile kodladığı çeşitli grafik animasyonları yansıtacaktır. Bunun yanısıra bir bölümde GNU/Linux üzerinde çalışan Sweep ses editörü ve canlı performans sistemi kullanılacaktır.

BrONx 7d3 Demo Party

anonim

Selam ScENeR'lar. Sene boyunca beklediğimiz BrONx 7d3 Demo Party 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde İstanbul Küçükyalı'da gerçekleşecek...

Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

LKD seminerleri Polis Akademisi / İzmir

loker

LKD bu hafta İzmir'de ve Ankara Polis Akademisi'nde seminerler veriyor...
Ankara Polis Akademisi'ndeki Doruk Fişek ve Tolga Korkunçkaya 4 - 5 Mayıs tarihlerinde 16.30-20.30 arası geleceğin Emniyet yöneticilerine seminer verirken;

Ege Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi'nde 5 Mayıs Perşembe günü 18:00'da Onur Küçük Linux Masaüstü Sistemleri'ni anlatacak.

Ayrıntılı Bilgi : LKD Seminer-CG

Kylix/Delphi ile Linux Programlama Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 4 Temmuz 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, programlama dünyasında gücünü kanıtlamış ve büyük bir programcı kitlesi tarafından kullanılmakta olan ürünü Delphi'nin Linux platformundaki kalesi Kylix hakkında bilgiler verilecek. Ayrıca cross-platform yazılım geliştirme, kod taşıma ve örnek uygulamalar gibi konulara da değinilecek.

Ayrıntılı Bilgi: http://seminer.linux.org.tr/

Kuantum Bilgisayar

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek bu seminerde, kuantum bilgisayarı hakkında genel bilgi verilip, klasik bilgisayar ve kuantum bilgisayar arasındaki temel farklar ortaya konalacaktır. Ayrıca, Kubit kavramı ve kuantum bilgisayarların hayatımıza getirmesi beklenen yeniliklerden bahsedilecektir.

Detaylar: