Dünya Felsefe Kongresi Türkiye´de

0
FZ
İstanbul, beş yılda bir yapılan ve bu yıl 21.si düzenlenecek olan "Dünya Felsefe Kongresi"ne ev sahipliği yapacak. Kongrelerin ilki 1900 yılında Paris'te yapılmıştı.

Jürgen Habermas, Gianni Vattimo, Iris Young, Jelyu Zhelev, Agnes Heller, Edgar Morin, Rene Girard, Seyla Benhabib, Otfried Höffe gibi önemli isimler kongrede biraraya gelecek.
Konu ile ilgili bağlantılar:

- http://www.tfk.org.tr/
- http://www.wcp2003.org/
- Kongre Programı

Görüşler

0
o_ozardic
kongre vatana millete hayirli ugurlu olsun. Turkiye 'gundemi' bir dugun ile ozdeslesmisken boylesi onemli bir olayin pekcok yerde kapi arkasinda kalmasi, veya arada kedi kopek haberlerinin arkasinda verilmesi, yasadigimiz ulke hakkinda hepimize fikir verir umarım.
0
mascix
evet şu düğün meselesini çok büyüttüler. küçük bir husus değil ama bütün medya oraya yönlendi. neyse ben yinede bu felsefe toplantısının istanbulda olmasından o kadar memnun değilim. çünkü filozofları sevmem. bir insanın amacı soru çıkarmak olursa ben ne edim öyle adamı şimdi :) . gerçektende bana eskiden beri felsefe sıcak gelmemişti. çünkü yapısında sorun çıkarmak var. sonra da o soruyu bilim adamlarına salla hadi çözsünler ama filozof bunu bilmez işte soruyu bulim ona atim ben sonra yeni sorulara doğru gidim der ne biçim iş. Şimdi biz istanbula gelmeden bunlar istanbulu dağıtmasın.
0
urxalit
Milliyet'ten bir haber:

Büyük çabalar sonucu İstanbul'da gerçekleştirilen 21. Dünya Felsefe Kongresi için gelen filozoflar, kapkaç mağduru oldu. Yetkililer, "Biz uyarmıştık" dedi!..
0
urxalit
Stripslashes sorunu devam ediyor galiba veya apache´de magic_gpc_quotes=off gerekiyor. Neyse linki tekrar vereyim;

http://www.milliyet.com.tr/2003/08/14/guncel/gun00.html
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uluslararası BSD Konferansı

bemre

Türkiye'de BSD sistemler üzerine önemli çalışmalar yapan ve dünya çapında kullanılan açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ile Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen, EMO İstanbul Şubesi ile TÜBİTAK ULAKBİM'in desteklediği Uluslararası BSD Konferansı, 19 - 20 Ekim 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Rektörlük Ord. Prof. Dr. Nihad SAYAR Konferans Salonu'nda (Sultanahmet Kampüsü) gerçekleşecektir.

Linux Semineri (Ankara) : Redhat Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, ay başında yeni sürümünü çıkaran günümüzün popüler Linux dağıtımlarından Redhat'deki yenilikler, kurulum incelikleri ve çeşitli özellikler anlatılacaktır. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı bilgi -

Yazılımda Karar Verme Süreçleri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü düzenlediği seminerlerin 10.sunda yazılımdaki karar verme süreçlerinin ele alınacağı "Decision Making in Software Development" seminerini düzenliyor.

Seminerin konuşmacısı Bilgisayar Bilimleri öğretim görevlisi Mehmet Gençer

Tarih: 20 Mayıs 2002, Pazartesi
Saat: 18:30
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası

LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

madness

Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.

Internette Kral Çıplak

yenimo

Genç Girişimciler Kulübü'nde 17 Mart 2007 cumartesi günü saat 13:30'da Murat Buyurgan "Internette 'Kral çıplak' diyecek yüzbinlerce kişi var! Şirketler interneti pazarlama stratejileri için nasıl kullanmalı?" konulu bir seminer gerçekleştirecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek seminere etkinlik katılım formunu doldurarak katılabilirsiniz. Seminer için tıklayınız.