Yeni X-Files

0
yuxel
8-9 sene önce başlayan, odamızı posterleriyle süleyen X-Files tutkumuz 1998'de beyaz perdede süslenmişti. Dizi oyuncularından David Duchovny nam-ı diğer Fox Mulder, bir röpörtajında 7 sene önce(1998) çekilen "The X-Files"'ın devamının yolda olduğunu belirtiyor.
X-Files'ın yaratıcısı Chris Carter ve senaristlerden Frank Spotnitz senaryo üzerinde çalışmaya başlamış.

Duchovny, dizinin diğer oyuncusu Gillian Anderson(Dana Scully)'ın henüz projeye katılmadığını ancak onsuz da olmayacağını belirtiyor.


http://www.thexfiles-tr.net/
http://www.beyazperde.com/haber/2060
http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-xf.asp

Görüşler

0
malkocoglu_2
David Duchovny'nin X-files haricinde diger beyaz perde denemelerinde basarili gorememek bizi dus kirikligina ugratti, biraz daha iyi rol secebilse keske... En son duyduklarimiz Sn. Duchovny icin "Richard Gere kopyasi (fake Richard Gere) gibi seyler soylendigi. Zannediyorum tek role hapis (typecast) olmak istemedigi icin "degisik" roller secti, fakat biz Duchovny'niyi alistigimiz haliyle seviyoruz. Yaratik kovala, gizemi coz, inanmayi birakma! :) Filmi heyecanla bekleyecegim.
0
perusias
The X-Files gibi fenomen haline gelmiş bir dizi filmde 2. sinema versiyonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Scully ve Mulder'ım yaşadığı maceraları izlemek ayrı bir keyif ve görsel şölen...Chris Carter inşallah biraz daha fazla UFO'lara ve mitolojiye senaryoda ağırlık verir:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

U-571

FZ

Yeni bir film değil ama Fitaş Sinema merkezinde tekrar vizyona giren "U-571" adlı filmi herkese hararetle tavsiye ederim.

1942 baharında yani II. Dünya Savaşının en civcivli günlerinde Amerikan denizcileri bir Alman S-33 denizaltısına binerek içinde Almanların o güne dek çözülmemiş şifreleme sistemi olan Enigma ile ilgili makinayı barındıran U-571 denizaltısını zorla ele geçirmek üzere yola çıkarlar.

Star Wars Episode II Geldi

anonim

Çoğumuzun çocukluğundan beri izlediği, tum dünyada bir çılgınlık şeklinde hayran kitlesine sahip, ve bir dinin baslangıcına kadar giden (Jedi Knights) StarWARS Episode II Attack Of the Clones filminin teaserı Amerika`da gösterime girdi. İsteyenler Quicktime teaser`ı izleyebilirler.

Bakalım filmi ne zaman gelecek

Uygunsuz Gerçek

FZ

İnsanlık bir saatli bombanın üzerinde oturuyor. Eğer dünyanın birçok yerindeki bilim adamlarının söyledikleri doğruysa, gezegenimizin tamamını etkileyecek, birbirini tetikleyen, tahribat yaratacak, daha önce yaşadıklarımızın çok ötesinde; olağanüstü hava koşulları, kuraklıklar, seller, salgınlar ve öldürücü sıcak dalgaları dizisinden oluşan büyük bir felakete sadece on yıl var.

Orjinal Manga DVD'ler, Hemde Mantıklı Fiyata!

redogre

Radikal 2 de bugün gözüme çarpan bir haber :"Tek yol amazon.com değil!"

Olay kısaca şu; Kanal D kökenli D Productions adlı şirket piyasaya çok ucuza DVD ve VCD çıkartmış. İlk önce klasik bir kardeş şirket reklamı cinsinde bir haber sandım, ama internet başında biraz kurcalayınca hepsiburada.com'da bulduğum fiyatlar...

Ne @#!* Biliyoruz Ki!?

FZ

Gösterime girdiği ülkelerde tahmin edilenin ötesinde bir başarı kazanarak yüz binlerce insanın hayatını pozitif yönde etkileyen “Ne @#!* Biliyoruz ki!?”, Türk seyircilerle ilk kez !F İstanbul'da buluştuktan sonra Mart 2006’da ülkemiz sinemalarına geliyor.

Oscar ödüllü oyuncu Marlee Matlin’in başrolünde olduğu yapımda, dünyanın önde gelen fizikçileri, nörokimyagerleri, hekimleri ve metafizikçilerinden 14 önemli isim, aydınlatıcı olduğu kadar şaşırtıcı bilgilerle izleyicinin karşısına çıkıyor. Etkileyici görsel efektler ve animasyonlarla da desteklenen film, tam anlamıyla türünün ilk örneği.

Sonuç sadece bilgilendirmek ve düşündürmekle kalmayıp aynı zamanda eğlendiren, pozitif bir iz bırakarak izleyiciye yeni bir bakış açısı getirebilen, son derece özgün bir yapım...