Yeni X-Files

0
yuxel
8-9 sene önce başlayan, odamızı posterleriyle süleyen X-Files tutkumuz 1998'de beyaz perdede süslenmişti. Dizi oyuncularından David Duchovny nam-ı diğer Fox Mulder, bir röpörtajında 7 sene önce(1998) çekilen "The X-Files"'ın devamının yolda olduğunu belirtiyor.
X-Files'ın yaratıcısı Chris Carter ve senaristlerden Frank Spotnitz senaryo üzerinde çalışmaya başlamış.

Duchovny, dizinin diğer oyuncusu Gillian Anderson(Dana Scully)'ın henüz projeye katılmadığını ancak onsuz da olmayacağını belirtiyor.


http://www.thexfiles-tr.net/
http://www.beyazperde.com/haber/2060
http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-xf.asp

Görüşler

0
malkocoglu_2
David Duchovny'nin X-files haricinde diger beyaz perde denemelerinde basarili gorememek bizi dus kirikligina ugratti, biraz daha iyi rol secebilse keske... En son duyduklarimiz Sn. Duchovny icin "Richard Gere kopyasi (fake Richard Gere) gibi seyler soylendigi. Zannediyorum tek role hapis (typecast) olmak istemedigi icin "degisik" roller secti, fakat biz Duchovny'niyi alistigimiz haliyle seviyoruz. Yaratik kovala, gizemi coz, inanmayi birakma! :) Filmi heyecanla bekleyecegim.
0
perusias
The X-Files gibi fenomen haline gelmiş bir dizi filmde 2. sinema versiyonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Scully ve Mulder'ım yaşadığı maceraları izlemek ayrı bir keyif ve görsel şölen...Chris Carter inşallah biraz daha fazla UFO'lara ve mitolojiye senaryoda ağırlık verir:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

StarWars Episode II: Attack of the Clones

gumush

Eğer StarWars 2`yi merak ediyorsanız bu trailer`i kaçırmayın derim ... Yoruma gerek yok sanırım ;)Hmm. az daha adresi unutuyordum:
http://www.apple.com/trailers/
sadece 32mb.

UZAK Filmi Cannes 2003 Jüri Büyük Ödülünü Kazandı

FZ

Uluslararası sanat dünyasındaki son övünç kaynaklarımızdan biri olan Nuri Bilge Ceylan, "UZAK" filmi ile bu sene 56.sı düzenlenen ve dünyadaki en prestijli, önemli film festivallerinden biri kabul edilen Cannes film festivaline katıldı ve Jüri Büyük Ödülüne layık görüldü.

Sinema sanatında uluslararası çapta neler başarabildiğimizi bir kez daha gösteren ve Türkiye'nin isminin pekçok yabancı basın-yayın organında bir kez daha olumlu şekilde geçmesine yol açan usta yönetmen Nuri Bilgi Ceylan´ın FM ekibi olarak selamlıyor ve kendisini tebrik ediyoruz.

One Ring to....

elrond

Başlık olarak "Vectrasına evinden getirdiği kül tablasını koyanların ülkesinde LotR hayranı olmak" şeklinde düşündüm ama pek mantıklı değildi...NTV Web sitesinde LotR eleştirilerini -olumlu/olumsuz- okudukça hayretler içinde kaldım ve onların tanıdığı 1024 karekter cevap hakkıma yetmediği için özümüze dönerek buraya yazmaya karar verdim. Özellikle Mumya ile karşılaştırmalar inanılmazdı.

`Requiem For A Dream´ görücüye çıktı

gILgamIsh

Nihayet Aranofsky'nin 2000'in sonlarında çektiği Requiem For A Dream, ifistanbul kapsamında görücüye çıktı. Aslında sinema dünyasını biraz takip edenler hatırlayacaklar ki ortamın ahalisi 1998'deki "Pi" den sonra Aranofsky'nin nasıl bir film yapacağını merak ediyordu. Sonuçta ortaya çıkan, seyredeni açıkça rahatsız eden, detaylarına aşırı önem verilmiş, özellikle Ellen Burstyn'in (Sara) üstün oyunculuğu ile bezeli postmodern bi trajedi. Aranofsky, çizdiği tablonun içinde büyük bir trajedi olacağını en baştan koklatmasına rağmen filmde tüm gidişat finalde kopuyor. Filmin Soundtrack'i Clint Mansell imzalı. Yaylılar Kronos Quartet...Bence son zamanların en çarpıcı filmlerinden biri. Ayrıca filmin hi-res tarafından geliştirilen web projesi de görülmeye değer.

Yaşasın yanlış satış stratejileri

butch

Hollywood'un 5 önemli stüdyosu (MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures, Warner Brothers ve Universal Pictures) 30 gün boyunca ilk izlemenizden itibaren 24 saat izlenebilir olan filmleri Internetten kiralamaya başlıyorlar. Filmler, satışlarını engellememesi amacıyla DVD'ler piyasaya çıktıktan sonra kiralanabilir olacaklarmış. Sistem tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama sanırım kırılması birkaç aydan fazla sürmez ve bu sayede kısa sürede çok daha geniş bir film arşivimiz olur. Detaylar burada...