Yeni Bir Sosyal İmleme Ağı

0
cann
Sosyal imleme ağlarına yeni bir kan olarak inter.net.im beta versiyonda açıldı. kısaca internet'de rastladığınız haberleri, ilginç bulduğunuz siteleri yada blog yazılarını burada işaretliyebilir, diğer populer imleri görebilir ve yorum yazabilirsiniz...
Bununla birlikte inter.net.im için imlerinizi sitenizden canlı görebileceğiniz yayıncı araçları bulunmakta.

Görüşler

0
robertosmix
Çok orjinal bir site olmuş. Türkün yaratıcılığının ne noktalara gelebileceğini gösteriyor bence..
0
bio
O kadar karamsar olmayin. Dunyada da kac tane orijinal fikir cikiyor ki? Basarili olanlar da her zaman orijinalleri degil, bazen (belki cogu zaman) taklitleri oluyor.
0
cann
bu arada imlenen videoları siteden direk izleyebilmek için bir aparat kondu. videoları zaman kaybetmeden inter.net.im'den izleyebilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

rainbow9 - web tabanlı web geliştirme laboratuvarı

anonim

Rainbow9, Javascript,CSS ve HTML dilleriyle web arayüzü geliştirenler için yapılmış, açık kaynaklı bir laboratuvar uygulamasıdır. Rainbow9 ile geliştiriciler pratik biçimde deney/derleme işlerini arşivleyebiliyor, isterlerse çalışma grubu oluşturarak projeyi eş zamanlı yönetebiliyorlar. Rainbow9, aynı zamanda kod tamamlama ve javascript tabanlı eklenti desteği gibi özelliklere de sahip, kullanmaya başlamadan önce tanıtım videosunu izlemekte fayda var.

e-öğrenme: Online Educa Berlin 2008′in Ardından

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi eMBA yazılım geliştirme ekibinin lideri ve uzaktaneğitim blogu yazarlarından Memduh Er ile, 1 ay kadar önce katıldığı ve dünyanın en büyük uzaktan internet tabanlı eğitim konferanslarından biri olan Online Educa Berlin hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik,e-öğrenme dünyasının bugünü ve yarını hakkında konuştuk, teknolojik ve pedagojik açıdan nereye doğru ilerlediğimizi anlamaya çalıştık.

çevir.com

wizzyfx

Fikir şu, aradığınız kelimeyi tarayıcınızın adres satırına yazıyorsunuz, sonuna çevir.com ekleyip enter'a basıyorsunuz ve hemen kelimenin anlamını ekrana getiriyor.
Örneğin http://uğur.çevir.com yada http://dictionary.çevir.com gibi.

Fransa'da Sansür: 39 Usenet grubu engellendi!

sundance

Zeropaid'in haberine göre, Fransa'nın en büyük ISP'lerinden Free, tebliğ edilen bir mahkeme kararının ardından 39 Usenet haber grubuna erişimi altı aylığına engelledi.

Daha önce de Eylül ayında 14 haber grubuna erişim engelelenmişti.

Limitli ADSL'de Alt Sınır 1 Megabite Çıktı

FZ

Türk Telekom bugün yaptığı açıklama ile daha önce 512 Kilobit olan limitli ADSL'deki alt sınırın 1 Ağustos'tan itibaren 1 MegaBit olarak uygulanacağını duyurdu.

Türk Telekom’un yeni uygulaması sayesinde, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL iki kat hızlanıyor: 3, 6 ve 9 GB limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 Kbitt olan temel internet bağlantısı 1 Megabite (1024 Kbit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik olmayacak.

Kaynak: http://www.tubiderbd.com/