Wolfenstein: EnemyTerritory bize ID software ın bir armağanı

0
halixus
ID software' ı bilmeyen var mıdır acaba. Daha çocukken tanıştım onunla. 386SX-25 sistemle Wolfenstein3D oynarken. Zaman geçer DOOM çıkar. Hatta yakın bir zamanda filmi bile çekilir.
Wolfenstein:EnemyTerritory bize ID software in armağanı. Açık kodlu bir oyun. Tamamen ücretsiz. İnternet üzerinden ücretsiz serverlar bile bulabilirsiniz. Üstelik Linux altında da çalışmakta. Daha ayrıntlı bilgi, ekran görüntüleri, download için tıklayın .
Wolfenstein:EnemyTerritory sıkılırsanız üzerine yazılmış TrueCombat:Elite modunu yükyelebilirsiz. Bir yerine iki güzel oyuna sahip olursunuz. TrueCombat:Elite modu için tıklayın.

Görüşler

0
mow
sunucusunu açmıştık, pek ilgilenen olmadığından şu an kapalı (et.siberarena.com) ilgi olursa gene açarız.
0
mturker
İlgilenmez olurmuyuz, canım çıktı o ADSL den o serverlara bağlanana kadar uğraş, bağlandıktan sonra bak adamlar güncellemiş olsun, onu indir bunu indir oyundan çok update indirmekle geçiyor valla. Şöyle yakın yerde olsa da sorunsuz sorunsuz oynasak :)
0
linux34
Vala arkadaşlar bizim Ekip Hazır bile.. :) Serverda var. A*A = American Army Linux sürümüde var. Silahlar ve grafik motoru çok güzel. Sniper olarak görev almak güzel.. http://www.reflexhq.com/ Ekip Hazır Server Hazır..
0
linux34
Vala arkadaşlar bizim Ekip Hazır bile.. :) Serverda var. A*A = American Army Linux sürümüde var. Silahlar ve grafik motoru çok güzel. Sniper olarak görev almak güzel.. http://www.reflexhq.com/ Ekip Hazır Server Hazır..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Diablo Battle Chest tüm dünyada bugün satışta

anonim

Blizzard tüm dünyada "Diablo Battle Chest"`i bugün satışa çıkardı, bu paket Diablo, Diablo II, Diablo II:Lord of Destruction ve BradyGAMES`in (Diablo II ve Expansion Set) en son strateji kılavuzunu da içeriyor. Şu an için bu set Blizzard Online Store`da henüz satışta değil ama tüm Amerika`da 50$`a satışa sunuldu, yakında Blizzard Online Store`a da ekleneceğinden bizler de rahatlıkla alabileceğiz, ama kaçımız alırız 50$ verip bilinmez :)

96 Kbyte'lık tam sürüm FPS! (kodlama mucizesi)

anonim

Almanya'da 6 kişi tarafından hobi amaçlı üretilen beta demo iki gündür meraklıları için indirilebiliyor. İki günde milyonlarca kez indirilen oyun yapılabileceklerin sınırı hakkında müthiş bir örnek. Fikrin asıl çıkış noktası tabii ki 64 kbyte demolar. Sonradan bu moda 32 kbyte oyunlara dönüşmüş ve şimde 96 kbyte'a kadar genişletilmiş.

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

The Escapist

cemuzunlar

The Escapist: Oyunlar ve oyun kültürü üzerine, endüstri içinden ve dışından pek çok tanınmış kişi tarafından yazılmış makale ve köşe yazılarının bulunduğu, dijital olarak yayımlanan, ücretsiz, haftalık bir dergi.

Penguen, hem de yüzlerce

butch

Lemmings´i bilenler bilir. Bir zamanların vazgeçilmez oyunlarından biri. Çıktıktan sonra hem sürükleyiciliği, hemde karakterlerinin şirinliği birçok oyun yazarının ilham kaynağı oldu. Şimdi ise sıra tabi ki Linuxçularda ve haliyle kahramanlarımız penguenler.