Wolfenstein: EnemyTerritory bize ID software ın bir armağanı

0
halixus
ID software' ı bilmeyen var mıdır acaba. Daha çocukken tanıştım onunla. 386SX-25 sistemle Wolfenstein3D oynarken. Zaman geçer DOOM çıkar. Hatta yakın bir zamanda filmi bile çekilir.
Wolfenstein:EnemyTerritory bize ID software in armağanı. Açık kodlu bir oyun. Tamamen ücretsiz. İnternet üzerinden ücretsiz serverlar bile bulabilirsiniz. Üstelik Linux altında da çalışmakta. Daha ayrıntlı bilgi, ekran görüntüleri, download için tıklayın .
Wolfenstein:EnemyTerritory sıkılırsanız üzerine yazılmış TrueCombat:Elite modunu yükyelebilirsiz. Bir yerine iki güzel oyuna sahip olursunuz. TrueCombat:Elite modu için tıklayın.

Görüşler

0
mow
sunucusunu açmıştık, pek ilgilenen olmadığından şu an kapalı (et.siberarena.com) ilgi olursa gene açarız.
0
mturker
İlgilenmez olurmuyuz, canım çıktı o ADSL den o serverlara bağlanana kadar uğraş, bağlandıktan sonra bak adamlar güncellemiş olsun, onu indir bunu indir oyundan çok update indirmekle geçiyor valla. Şöyle yakın yerde olsa da sorunsuz sorunsuz oynasak :)
0
linux34
Vala arkadaşlar bizim Ekip Hazır bile.. :) Serverda var. A*A = American Army Linux sürümüde var. Silahlar ve grafik motoru çok güzel. Sniper olarak görev almak güzel.. http://www.reflexhq.com/ Ekip Hazır Server Hazır..
0
linux34
Vala arkadaşlar bizim Ekip Hazır bile.. :) Serverda var. A*A = American Army Linux sürümüde var. Silahlar ve grafik motoru çok güzel. Sniper olarak görev almak güzel.. http://www.reflexhq.com/ Ekip Hazır Server Hazır..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.

Gariban Oyun Severin Dostu PCZONE

mambo

Bilgisayarla içiçe olupta oyun oynamayı sevmeyen yoktur herhalde. İçinde bulunduğumuz kriz ortamı da malum olduğu için insan her beğendiği oyunu alıp oynayamıyor.Bunun için ben artık demo indirmeye başladım tabi bu girişimimdeki önemli etkenlerden biride (paranın dışında) DSL ile bağlanıyor olmam sanırım. Geçen aradim taradım en geniş demo arşivine pczone'da rastladım. F1 Championship diye bi demo indirdim fazla başarılı bir oyun değil, demo olduğu için bütün pilotlarla da yarışamıyosunuz ama en azından hız efekti iyi, kendinizi kaptırıp virajda spin atmamanız çok zor bir ihtimal...
Benim asıl aradığım demo Medal of Honor idi ama bulamadım. O demoya ulaşabileceğim bir adres biliyorsanız bana yollarsanız sevinirim.
Tüm oyunculara başarılar..

Uplink- Hacker Olmanın Dayanılmaz Hafifliği...

redogre

Son 3 saattir bilgisayar hack ediyorum, devlet bilgisayarlarından sosyal kayıt numaralarını değiştirip, özel networklerden bilgi çalıp bir yandan da kazandığım parayla bilgisayarımı update ediyorum... Hem de tamamen yasal olarak... Nasıl mı? Uplink adlı oyun ile :))

'Battle for Wesnoth 1.0' çıktı

anonim

Battle for Wesnoth (Wesnoth için Savaş) modern strateji oyunları arasında az rastlanan türden bir sıra tabanlı fantazi strateji oyunudur. 3 yıllık bir çalışma sonunda geçtiğimiz günlerde 1.0 sürümü yayımlanan oyunda elfler, cüceler, ejderhalar gibi ırklardan birini seçip ordunuzu kurmanız ve rakiplerinizi en kısa zamanda yenmeniz gerekli. Oyunun MP desteği mevcut ve şimdiden büyük bir oyuncu kitlesi oluşmuş durumda. 1.0 sürüm notları Türkçe çevirisini haberin devamında bulabilirsiniz.

İşi Ustasından Öğrenmek: Japon GO ustaları İstanbul´da

FZ

Sağda solda ismini duydunuz belki. Ya da güzel bir hikayenin konusu olarak çıktı karşınıza. Belki de ilk defa duyuyorsunuz GO isimli bu basit ve aynı zamanda dünyanın en karmaşık oyunlarından birini. Eğer öyle ya da böyle bu satırlar birazcık ilginizi çekti ise ve söz konusu oyunu ustalarından görmek isterseniz önümüzdeki birkaç gün tam zamanı. Japonya´dan gelen ve bütün hayatını bu oyuna adamış iki usta ve profesyonel oyuncu, Türkiye´de GO´nun tanıtımını ve promosyonunu yapacak, her seviyeden GO oyuncusu ile oynayacak.