Windows XP, 2000 ve 2003 kurulumunu katılımsız hale getirmek

0
pulkas
Windows kurulumunu hiç bir zaman bu kadar otomatik hale getiremeyeceğiz.

unattended.msfn.org adresinde İngilizce, windocs.org adresinde de Türkçe olarak anlatılanlarla tamamen size özel ve hiçbir kurulum yönergesinin takip edilmek zorunda kalınmadığı otomatik, katılımsız, kurulum cd'si hazırlanabiliyor.

Görüşler

0
elementler
Acronis True Image gibi Ozgur yazilimlarin zamani geldi sanirim. (Belkide vardir ben bilmiyorumdur.) Öylesi bir projeyi başlatacak arkadaşlar arıyorum.
0
tongucyumruk
Acronis'in sitesine şöyle bir göz attım. Anladığım kadarıyla bu bir disk-imaging yazılımı. Eğer programın mantığını doğru anladıysam size bir müjdem var: PartImage

Disk-imaging tarzı yazılımlarla çok uğraşmadım fakat tahmin ediyorum ki PartImage dertlerinize derman olabilecek kapasiteye sahiptir.
0
elementler
PartImage'den haberim yoktu. Sitesini inceledim. Herşey çok güzel 2GB dosya siniri beni üzdü. Güzel bir arayüz ile daha iyi olabilir. sağol
0
tongucyumruk
Pratikte öyle bir sınır yok. 2GB dosya boyu sınırı Linux 2.2 çekirdeğinin içinde yer alan bir kısıtlama. Ocak 2001'den beri çıkan linux sürümlerinden birini kullanıyorsanız böyle bir kısıtlamanız yok. O 2GB sınırı sadece tarihi bir not olarak orada.
0
amd
firefox 1.5 kullanıyorum ama sitede verilen link " http://members.aon.at/equinox/wpi/ " yanıt vermiyor. bilgisi olan var mı?
0
ttk
Site o an için ulaşılamaz olabilir belki, şu anda adrese girebiliyorum. TTNet'in dns sunucuları da bazen problem çıkartabiliyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Websis 1.0

anonim

Bir ay önce bir duyurusunu daha yaptığımız Websis Türkçe PHP/mySQl Portal Motoru o zamanlar sürüm adaylarında görünüyordu. Son sürüm adayına göre tam WYSIWYG editör desteği,ekstra güvenli yönetim alanı, ekstra dökümantasyon gibi özellikleri ile artık olgun bir yazılım. Cyrocom sitesinden Websis'e ulaşabilirsiniz.

Ustasından Flash dersleri

Soulblighter

Flash'la uğraşan ve ya ben bunu nasıl yaparım acaba diyenler için çok güzel bir site: gotoAndLearn.com

Steganografide Yeni Ufuklar

FZ

Güvenlik ve veri gizleme konusunda çalışanların ilgisini çekecek yeni bir program geliştirildi. Columbia Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmakta olan Rakan El-Halil tarafından geliştirilen Hydan ile elinizdeki metni çalıştırılabilir bir dosya içine gizlice yerleştirebiliyorsunuz ve sonuç olarak ortaya çıkan dosya orjinali ile aynı boya sahip ve aynı şekilde çalışır bir dosya oluyor.

Fazlamesai haberlerine en kolay erişim

butch

Sanırım hepiniz news ticker(haber bantı)'ları bilirsiniz. Çeşitli sitelerden -eğer böyle bir imkanları varsa- aktif haber başlıklarını kolayca görüntülemeye yarayan programlar. Bugün nonags.com'da rastladığım bir tanesi benim oldukça hoşuma gitti. Adı Swen. Oldukça minik (40K kadar) ve başarılı bir program. Beraberinde 30 kadar sitenin başlıklarını görüntülemenizi sağlayan scriptler geliyor. Esas konu, biz bu programcık için fazlamesai script'i hazırladık ve baya işimize yaradığını gördük. Bir deneyin...
Swen 0.4 için buraya,
Fazlamesai scripti için buraya. Bu dosyayı, programı kurduğunuz yerdeki "sites" klasörüne koymanız ve çalıştırdıktan sonra configure seçeneginden fazlamesai seçmeniz yeterli. Görmek isteyenler için bir de screenshot.

Advantage Veri Tabanı Beta 7.1

anonim

Advantage Sürüm 7.1 Beta kullanıma sunuldu. Tamamen türkçe ilk veritabanı olan kullanıcılardan gelen istekler çerçevesinde yeni eklemelerin ve optimizasyonların yapıldığı Advantage Sürüm 7.1 BETA hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Advantage Veri Tabanı, 1991 yılından bugüne dek tüm dünyada kullanılan ve sağladığı yüsek performans, güvenlik ve kararlılık ile bir çok ödülün sahibi olan ilişkisel veri tabanı yönetim sistemidir.

Üstün özelliklerinin ülkemizde uygun lisanslama modelleri ile birleştirilmesiyle Advantage, bugün bir çok yazılım evi ve kurum tarafından tercih edilmiş ve aktif olarak kullanılmaktadır.

Tüm dokümantasyonun ( hata kodları dahil ) Türkçe olması da bir başka avantaj.