WarCraft III`ten bir sahne

0
anonim
Blizzard "WarCraft III: Reign of Chaos"un bir savaş sahnesinin screenshot'ını dün akşam itibari ile internete koydu, artık şu oyun gelsede oynasak. (Editörün notu: Görüntüler hakikaten inanılmaz gözüküyor, ama Blizzard Starcraft'ta başardığı oynanılabirlik ve güç dengesini bunda da başarabilir umarım)
Screenshot: küçük boy , büyük boy

İlgili Yazılar

40 bin kişinin aklı bu oyunda

FZ

Warcraft oyunu için sabaha kadar kuyrukta bekleyenler, Türkiye'de nüfusu 40 bine ulaşan sanal bir âlemin vatandaşları. Bu oyunun kardeşi Starcraft, Güney Kore'de milli spor olmuş. Üniversitede ders diye okutuluyor, onunla ilgili dört TV kanalı var, biri devlet kanalı.

Worms of Prey sevenler!

coskung

Kendine özel bir hayran kitlesi olan Worms oyununun Linux versiyonuna denk geldim. Ağ üzerinden oynama gibi opsiyonlar ve çok enteresan ses & görüntü olayları var. Worms hastaları buraya

Battle Cruiser Remastered

sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne...

Desperados Dead or Alive

redogre

Desperados birçoklarınızın hemen hatırlayacağı Commandos'un batıda geçen versiyonu.. Ama sadece bu kadar mı? Bence hiç değil. Nedense Commandos benim ilgimi hiç çekmemişti. Ama gecenin birinde eve gittikten sonra Desperados oynuyorsam emin olun birşeyler var bu oyunda.

http://www.us.infogrames.com/games/desperados_pc/ adresinden oyunun sitesine bir göz atabilirsiniz..

Go'yu da mı bilgisayarlara kaybediyoruz?

sundance

Bilgisayarlarla yarışırken önce dama Dünya Şampiyonluğu'nu kaybettik, satrançta bilgisayarlar en büyük ustaları bile yenebiliyor, Dünya Şampiyonluğu'na tahminen birkaç yıl kaldı ama romantik olanlarımız, gizliden gizliye "Go var en azından" diye teselli buluyordu.

Zira bu güne kadar mevcut programlar(neredeyse CPU gücünden bağımsız olarak) ortalama bir amatör oyuncudan daha iyi Go oynayamayor, dahası hangi hamlenin diğerlerinden daha iyi olduğunu bile tam olarak anlayamıyordu.

Görünen o ki Go programları, yeni bir algoritma sayesinde, doğru hamleyi yanlıştan ayırmaya başlıyorlar.