Vista'yı 2007'nin 2. çeyreğinden önce beklemeyin

0
anonim
Gartner'in yaptığı araştırmaya göre Microsoft'un bir sonraki Windows sürümü olan Vista'nın 2007'nin 2. çeyreğinden önce piyasaya çıkmayacağı tahmin ediliyor. Kaynak

Görüşler

0
ncdlek
5 yıl oluyo 5 ayıp...!
0
ttk
Her yıl yenisini çıkartsalar teknolojiyi eskitip milleti yoluyor oluyorlar. 5 yılda bir çıkartınca da gecikmiş oluyorlar :)
Nesi eksik bir önceki versiyonun ?
Mesela bazı eklemeler dışında windows 2000'den çok da iyi olmamasına rağmen halen kullanılan windows versiyonu, şu anda kullanılan hangi donanımı veya uygulamayı desteklemiyor da yenisi çıkarılsın ki ?

Bırakınız ne halt ederlerse etsinler :)
0
hardheart
Eh monopol olmak kolay değil:)
0
mavi
hiç çıkmasın! gerek yok
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Neden Windows NT, 200x, XP kullanmıyorum?

cayfer

Devamlı aynı şeyleri anlatmaktan bıkıp, insanlara yalnızca bir adres vererek kurtulmak için yazıp kenara attım.

Neden Windows NT, 200x, XP kullanmıyorum?

Aklınızda bulunsun.

Editörün Notu: Birileri sizde `arkadaşım sen önce falanca kaynakları oku sonra gel tartışalım´ hissiyatı uyandırdığında doğrudan referansta bulunabileceğiniz türden süper bir makale. ;-)

Windows .NET Server RC1 Çıktı

FZ

Son düzenlediği .NET brifinginde, Microsoft, Windows .NET Server RC1 (Release Candidate 1) sürümünü duyurdu. 2.5 yıldır geliştirilen işletim sistemi böylece kullanıcılar tarafından resmen test edilmenin son aşamalarından birine geldi.

İstanbul Metrosu ve BSOD

FZ

FM Galaksi ve Boran'ın blogunda kalmasına gönlüm razı olmadı.

Karşınızda İstanbul Metrosu ve Ölümcül Mavi Ekran ;-)

Microsoft - Sun - OpenOffice.org: Şeytan Üçgeni

anonim

Geçtiğimiz çarşamba günü, Microsoft bir açıklama yaparak Open Office projesindeki geliştiricilerle daha yakından çalışmak istediğini belirtti. Bu açıklamanın geldiği aynı dönemde, Microsoft'un Sun Microsystems ile yaptığı bir anlaşma halka duyuruldu. Bu anlaşma, Microsoft'a Open Office kullanıcılarını patent ihlali sebebiyle dava etme yolunu açıyor.

Bilgisayarı Olup da Kullanamamanın Dayanılmaz Ağırlığı

FZ

Dün akşam başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum... Makinanın başında güzel güzel işime gücüme bakarken ve bir yandan "hmm, acaba önce ödevimle ilgili olarak Prolog mu çalışsam yoksa keyifli bir şekilde Common Lisp mi çalışsam" diye düşünürken ve Emacs'i her ikisi için de ayarlamış, dosyaları filan açmışken telefonum acı acı çaldı. Arayan, İTÜ Matematik Müh. bölümünden bir dostumdu. Kendisi birkaç yıldır bir lisede matematik öğretmenliği yapıyordu. Müsait olup olmadığımı, bana gelip bilgisayarımı kullanması gerektiğini söyledi. Hay hay, tabii ki dedim ve şöyle düşündüm: Bu dostumun evinde iki bilgisayar var, gemi mühendisi eşinin kullandığı güçlü bir bilgisayar ve kendisinin kullandığı yine yeni alınmış sağlam bir alet, herhalde ikisinde de ciddi bir sorun oldu ki bana gelmesi gerekti. Biraz sonra okuyacağınız gibi durum biraz daha çetrefilli imiş...