Vapurlar Hep Kalacak

0
anonim
Şehir hattı vapurlarının İDO'ya devredilmesiyle vapurların kaldırılmayacağı bizzat İDO genel müdür tarafından açıklanmıştı. Bu açıklama pek yeterli görülmemiş olacak, tartışmalar bir süredir devam ediyor. Nitekim fazlamesai'ye bile konu oldu.


İDO da bu tartışmaları farketmiş olacak ki Vapurumu Vermiyorum sitesine bugün açtığı http://www.vapurlarhepkalacak.com/ ile yanıt vererek İstanbulluların içini bir kez daha rahatlattı. Sizi Aydınlatalım başlığıyla yayınlanan yazıda İstanbullulara duyarlılıkları için teşekkür edilerek kimsenin vapur keyfinden mahrum bırakılmayacağı belirtilmiş. Kısa bir süre sonra da herkese açık bir forum oluşturacaklarmış.

Görüşler

0
bm
Iste budur. Aferin. Alan adi almalari da cok hos. Ozellikle bu tarz helletmelerine pek sevindim.
0
bm
Icabinda bunlara icimden veya disimdan sovup sayiyorum, hosuma giden is yaptilar diye bir de aferin diyeyim dedim, gittim yazdim veee sitenin iletisim formu hata veriyor. Off.
0
sundance
:)

Alan adı almaları biraz overkill değil mi? Ne gerek vardı? Tamam Halkla İlişkiler ama...

Neyse, tepki hızlı bu güzel.
0
bm
Valla benim hosuma gitti alan adi. Masraf tabii, ama site yapmak da masraf. Bunlara masraf yaptirmamak mumkun degil zaten. Firsatiniz olursa o (Yenikapi galiba) IDO idari binasinin icini ust katlarini filan bir dolasin. $8'lik alan adi, ustelik vatandasa hos bir sekilde cevap vermek icin alindiysa solda sifir.
0
yilmaz
yalnız çok kral domainle cevap vermişler.
ileride oluşacak yeni bir chat modeli.
DNBC (Domain Name Based Chat)
0
FZ
Şimdi vatandaş tarafı da cevap verir: www.insallahdediginizgibivapurlarkalir.org :)
0
bm
Dusuk bant genistligi, yuksek gecikme, TCP+UDP+$$ ile haberlesme komik oluyor. Mesela
www.babandamimercedesebinerdi.com www.yemeyinlan.com filan diye de siteler yapsak mi acaba?
0
yilmaz
bu arada oteki site FM'deki tepkilerden dolayı tasarımı değiştirmiş galiba.
Şimdi o siteyi eleştirenlere sesleniyorum. Ne yaptınız siz. Şimdi daha kötü olmuş :D
0
abakana
Vapurumu Vermiyorum sitesi ile sanırım email adresi de toplanıyordu, ben mi fazla kuşkucuyum yoksa bu olay yeni bir kaynak sağlama zımbırtısı mı? Birde o siteye email adresimi verdiğimden beir Kosgeb iş yürütücüsünün birinden her gün 1 adet email almam tamamen tesadüf mü?
0
cemal27
www.vapurlarhepkalacak.com sitesi yenilenmiş ve yorum köşesine görüşlerinizi gönderebiliyorsunuz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dört Bir Yandan Bilişim Eğitimi

FZ

Türkiye'de bilgisayar kullanım oranı yıllardır bir arpa boyu ancak ilerlemiş durumda. Bu gidişatı hızlandırmak için firmalar da eğitme ve bilinçlendirme amaçlı etkinlikler düzenliyor. Bunlardan ilki Türkiye Bilişim Derneği ve Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen Bilişim Kervanı. Ankara'dan başlayan proje, Türkiye'nin 28 ilini dolaşarak 400 bin kişiyi bilgi teknolojileriyle tanıştırmayı hedefliyor. Başkent dışında ziyaret edilecek şehirler Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Samsun, Amasya, Sivas, Zara, Erzincan, Erzurum, Van, Tatvan, Muş, Diyarbakır, Urfa, Gaziantep, İstanbul, Eskişehir, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Antalya, Denizli, Uşak, Kütahya, Bursa, İstanbul olarak belirlenmiş durumda (http://www.microsoft.com/turkiye/bilisimkervani).

Pardus'la İlgili Muazzam Bir Teşekkür Mektubu

FZ

Şimdiye dek okuduğumuz en fantastik teşekkür mektubunu paylaşmak istedik. Özellikle son kısım bizi bizden aldı: "Siz saygıdeğer takipçilerimize oylamaya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Ancak, üniversite yerleşkelerini düşündüğümüzden IP sınırlandırması getirmediğimiz oylama sisteminin kayıtlarına baktığımızda, verilen çoğu kötü oyun aynı IP üzerinden gönderildiğini ve bu IP’nin İstanbul’daki bir KabloNet abonesine ait olduğunu tespit ettik.

Bilişim Çalışanları Anketi

wetware

Bilişim çalışanlarının genel profilini çıkarmak ve sorunlarını tespit etmek amacıyla EMO BM MEDAK (http://bilmuh.org/) tarafından bir anket düzenlendi. Anket, yalnızca Bilgisayar Mühendislerini değil, bu sektöre emek veren tüm çalışanları kapsıyor. Daha sağlıklı veriler elde edilebilmesi için, anket sürecinin en geniş katılımla gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Anket sonuçları, anketin tamamlanmasından sonra kamuoyu ile paylaşılacak.

ULUDAĞ, Microsoft, Milli Eğitim Bakanlığı İhalesi Meclise Taşındı

FZ

CHP Uşak milletvekili Osman Coşkunoğlu, ABD ve AB'nin, güvenlik sorunu nedeniyle dışladığı Microsoft Windows işletim sisteminin, öğretmenlere ve yargı mensuplarına yönelik kampanyalar kapsamındaki bilgisayarlarda kullanılmasını eleştirdi. Coşkunoğlu, konunun bir "ulusal güvenlik sorunu" olduğuna dikkat çekti.

Osman Coşkunoğlu, yaklaşık 650 bin öğretmene dağıtılması planlanan dizüstü bilgisayarda, "neden TÜBİTAK'ın geliştirdiği bir işletim sistemi değil de Microsoft'un işletim sistemi kullanılacağını" hazırladığı 6 soru önergesiyle Meclis gündemine getirdi. Coşkunoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek'in yanıtlaması istemiyle verdiği önergelerde, Microsoft sisteminin tercih nedenini sordu.

Kaynak: Milliyet

Cevahir Migros'ta Küfürbaz Kiosk!

FZ

http://tannu-tuva.blogspot.com/ adresinde belgesi ile mevcut! ;-)

Uzaktan bakınca her şey sıradan görünüyor: