Vapurlar Hep Kalacak

0
anonim
Şehir hattı vapurlarının İDO'ya devredilmesiyle vapurların kaldırılmayacağı bizzat İDO genel müdür tarafından açıklanmıştı. Bu açıklama pek yeterli görülmemiş olacak, tartışmalar bir süredir devam ediyor. Nitekim fazlamesai'ye bile konu oldu.


İDO da bu tartışmaları farketmiş olacak ki Vapurumu Vermiyorum sitesine bugün açtığı http://www.vapurlarhepkalacak.com/ ile yanıt vererek İstanbulluların içini bir kez daha rahatlattı. Sizi Aydınlatalım başlığıyla yayınlanan yazıda İstanbullulara duyarlılıkları için teşekkür edilerek kimsenin vapur keyfinden mahrum bırakılmayacağı belirtilmiş. Kısa bir süre sonra da herkese açık bir forum oluşturacaklarmış.

Görüşler

0
bm
Iste budur. Aferin. Alan adi almalari da cok hos. Ozellikle bu tarz helletmelerine pek sevindim.
0
bm
Icabinda bunlara icimden veya disimdan sovup sayiyorum, hosuma giden is yaptilar diye bir de aferin diyeyim dedim, gittim yazdim veee sitenin iletisim formu hata veriyor. Off.
0
sundance
:)

Alan adı almaları biraz overkill değil mi? Ne gerek vardı? Tamam Halkla İlişkiler ama...

Neyse, tepki hızlı bu güzel.
0
bm
Valla benim hosuma gitti alan adi. Masraf tabii, ama site yapmak da masraf. Bunlara masraf yaptirmamak mumkun degil zaten. Firsatiniz olursa o (Yenikapi galiba) IDO idari binasinin icini ust katlarini filan bir dolasin. $8'lik alan adi, ustelik vatandasa hos bir sekilde cevap vermek icin alindiysa solda sifir.
0
yilmaz
yalnız çok kral domainle cevap vermişler.
ileride oluşacak yeni bir chat modeli.
DNBC (Domain Name Based Chat)
0
FZ
Şimdi vatandaş tarafı da cevap verir: www.insallahdediginizgibivapurlarkalir.org :)
0
bm
Dusuk bant genistligi, yuksek gecikme, TCP+UDP+$$ ile haberlesme komik oluyor. Mesela
www.babandamimercedesebinerdi.com www.yemeyinlan.com filan diye de siteler yapsak mi acaba?
0
yilmaz
bu arada oteki site FM'deki tepkilerden dolayı tasarımı değiştirmiş galiba.
Şimdi o siteyi eleştirenlere sesleniyorum. Ne yaptınız siz. Şimdi daha kötü olmuş :D
0
abakana
Vapurumu Vermiyorum sitesi ile sanırım email adresi de toplanıyordu, ben mi fazla kuşkucuyum yoksa bu olay yeni bir kaynak sağlama zımbırtısı mı? Birde o siteye email adresimi verdiğimden beir Kosgeb iş yürütücüsünün birinden her gün 1 adet email almam tamamen tesadüf mü?
0
cemal27
www.vapurlarhepkalacak.com sitesi yenilenmiş ve yorum köşesine görüşlerinizi gönderebiliyorsunuz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

BlackBerry'ye yasak

tongucyumruk

Önceden belirteyim, ne RIM'e ne de BlackBerry adlı cihazlara hiç sempati beslemem. Şimdi devam edelim...

Konumuz RIM (Research In Motion) adlı şirket tarafından üretilen BlackBerry cep telefonları ve onların mesajlaşma sistemi. Bu mesajlaşma sistemi RIM'in İngiltere ve Kanada'da bulunan sunucuları üzerinden diğer kullanıcılar ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bildiğimiz SMS'in aksine bu mesajlar sunucu ile telefon arasında tamamen şifrelenmiş bir biçimde iletiliyor. Bu sayede iki BlackBerry kullanıcısı arasındaki mesaj iletişimini dinlemek imkansız oluyor. Tabii bizim BTK başkanı Acarer durur mu, hemen yapıştırmış cevabı: Mevzuata uyacaklar, yoksa erişim engeli yolda

Türk Telekomdan Internet´e Yeni Zam

sametc

İnternet erişiminde kontür sürelerini kısaltan Türk Telekom, bu uygulamayla yüzde 17 oranında zam yapmış oldu.

31 Mart — Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, kurum, 145, 0822, 200’lü numaralarla başlayan dial-up erişimlerin kontör atış periyotlarını yeniden düzenledi. Yeni düzenlemeyle telefon hattı üzerinden normal saatlerde bir saatlik internet bağlantısı 943 bin TL’den, 1 milyon 100 bin TL’ye çıkmış oldu.

Yargı Sisteminde Sayısallaşma Adımları

FZ

Adalet Bakanlığı, yargı sisteminin daha hızlı, güvenilir ve "sayısal" şekilde işlemesi için UYAP'ı (Ulusal Yargı Ağı Projesi) yavaş yavaş devreye sokuyor.

Yargı sisteminin daha kesintisiz ve kolay işlemesi için devreye sokulan sistemlerden biri de avukatların kullanması için hazırlanmış e-takip sistemi. Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca kamuya sunulan e-takip programı Java ile geliştirilmiş ve girilen verileri XML tabanlı bir metin dosyasında saklıyor. Program, 512 MB'lık Pentium IV işlemcili bir PC'de bir miktar hantal çalışmakla birlikte iş görür vaziyette. Yine de, hukukçu arkadaşlarımızdan aldığımız duyumlara göre pek çok hukuk bürosunun işlerinde yavaşlamalar ve aksamalar olduğu söyleniyor.

UYAP ile ilgili verilen bilgilerden birkaç dikkat çekici alıntı:

Teknoloji ile erken tanışan çocuklar

anonim

Son birkaç yıldır gözlemlediğim bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Son birkaç yıldır deyişime bakmayın topu topu 26 yaşındayım. Zaten durumun vahameti de burada.

BSA’nın Türk Ekonomisine ZARAR Açıklamasının Arkasında Ne Var? - 1

FZ

Şu BSA’dan çektiğimiz nedir, bilmem ki? Krizler, yüksek SSK, vergi vs problemlerle savaşan KOBİ’lerimize yaptıkları baskınlar bir yana, ikide bir kerameti kendinden menkul rakamsal açıklamalar yapıp duruyorlar. Neymiş, şimdi de BSA Dünya Başkanı Robert Holleyman gelmiş ve demiş ki, Korsan Yazılımın Türk Ekonomisine verdiği zarar 5 yılda % 40 arttı. Vay canına bunu nasıl hesaplamışlar dersiniz?

Devamı: turk.internet.com