Vapurlar Hep Kalacak

0
anonim
Şehir hattı vapurlarının İDO'ya devredilmesiyle vapurların kaldırılmayacağı bizzat İDO genel müdür tarafından açıklanmıştı. Bu açıklama pek yeterli görülmemiş olacak, tartışmalar bir süredir devam ediyor. Nitekim fazlamesai'ye bile konu oldu.


İDO da bu tartışmaları farketmiş olacak ki Vapurumu Vermiyorum sitesine bugün açtığı http://www.vapurlarhepkalacak.com/ ile yanıt vererek İstanbulluların içini bir kez daha rahatlattı. Sizi Aydınlatalım başlığıyla yayınlanan yazıda İstanbullulara duyarlılıkları için teşekkür edilerek kimsenin vapur keyfinden mahrum bırakılmayacağı belirtilmiş. Kısa bir süre sonra da herkese açık bir forum oluşturacaklarmış.

Görüşler

0
bm
Iste budur. Aferin. Alan adi almalari da cok hos. Ozellikle bu tarz helletmelerine pek sevindim.
0
bm
Icabinda bunlara icimden veya disimdan sovup sayiyorum, hosuma giden is yaptilar diye bir de aferin diyeyim dedim, gittim yazdim veee sitenin iletisim formu hata veriyor. Off.
0
sundance
:)

Alan adı almaları biraz overkill değil mi? Ne gerek vardı? Tamam Halkla İlişkiler ama...

Neyse, tepki hızlı bu güzel.
0
bm
Valla benim hosuma gitti alan adi. Masraf tabii, ama site yapmak da masraf. Bunlara masraf yaptirmamak mumkun degil zaten. Firsatiniz olursa o (Yenikapi galiba) IDO idari binasinin icini ust katlarini filan bir dolasin. $8'lik alan adi, ustelik vatandasa hos bir sekilde cevap vermek icin alindiysa solda sifir.
0
yilmaz
yalnız çok kral domainle cevap vermişler.
ileride oluşacak yeni bir chat modeli.
DNBC (Domain Name Based Chat)
0
FZ
Şimdi vatandaş tarafı da cevap verir: www.insallahdediginizgibivapurlarkalir.org :)
0
bm
Dusuk bant genistligi, yuksek gecikme, TCP+UDP+$$ ile haberlesme komik oluyor. Mesela
www.babandamimercedesebinerdi.com www.yemeyinlan.com filan diye de siteler yapsak mi acaba?
0
yilmaz
bu arada oteki site FM'deki tepkilerden dolayı tasarımı değiştirmiş galiba.
Şimdi o siteyi eleştirenlere sesleniyorum. Ne yaptınız siz. Şimdi daha kötü olmuş :D
0
abakana
Vapurumu Vermiyorum sitesi ile sanırım email adresi de toplanıyordu, ben mi fazla kuşkucuyum yoksa bu olay yeni bir kaynak sağlama zımbırtısı mı? Birde o siteye email adresimi verdiğimden beir Kosgeb iş yürütücüsünün birinden her gün 1 adet email almam tamamen tesadüf mü?
0
cemal27
www.vapurlarhepkalacak.com sitesi yenilenmiş ve yorum köşesine görüşlerinizi gönderebiliyorsunuz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dört Bir Yandan Bilişim Eğitimi

FZ

Türkiye'de bilgisayar kullanım oranı yıllardır bir arpa boyu ancak ilerlemiş durumda. Bu gidişatı hızlandırmak için firmalar da eğitme ve bilinçlendirme amaçlı etkinlikler düzenliyor. Bunlardan ilki Türkiye Bilişim Derneği ve Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen Bilişim Kervanı. Ankara'dan başlayan proje, Türkiye'nin 28 ilini dolaşarak 400 bin kişiyi bilgi teknolojileriyle tanıştırmayı hedefliyor. Başkent dışında ziyaret edilecek şehirler Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Samsun, Amasya, Sivas, Zara, Erzincan, Erzurum, Van, Tatvan, Muş, Diyarbakır, Urfa, Gaziantep, İstanbul, Eskişehir, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Antalya, Denizli, Uşak, Kütahya, Bursa, İstanbul olarak belirlenmiş durumda (http://www.microsoft.com/turkiye/bilisimkervani).

Hassas Konulardaki Yasak Sansür Değildir

ersin2k

‘Youtube, Türkiye için üretmeli’

Youtube ve ekşi sözlük gibi sitelerin ardından, dünya genelinde iki milyonun üzerinde üyesi olan blogger.com ile blogspot.com'a erişimin mahkeme kararıyla engellenmesini değerlendiren Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, "Hassas konulardaki yasak sansür değildir" dedi

Rezalet Üzerine Rezalet, Hadi Hayırlısı

robertosmix

Dün savaş hattındaki F-16'larımıza fiber kabloları keserek yapılan sabotaj, bugün de İMKB'nin 14:30'da açılmasına neden olan aymazlık.

Özetle; dün gece 02:00 sularında yol genişletme çalışmaları sırasında çamura saplanan hafriyat kamyonunu çıkarmaya çalışan işciler İMKB'ye giden ana fiber optik kabloları koparıyorlar. Buraya kadar normal diyelim. Kazadır diyelim. Olur diyelim. Komedi bundan sonra başlıyor..

Fazlamesai.net'e Soralım: 50 km Otoyol Yapmamak !

anonim

Akşam gazetesinden İsmail Küçükkaya'nın buradaki köşe yazısına göre Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Türksat Genel Müdürü Osman Dur arasında son derece ilginç bir diyalog geçiyor...

Dur, Yıldırım’a, “Sayın Bakanım, şu cari açık problemini çözelim” diyor.

İmece Usulü Bilim Cinayeti Konferansları

FZ

Bazı suçlar vardır, o kadar büyüktürler ki, aslında ortada bir suçlu yoktur.

ABD'de doktora çalışmalarını sürdürmekte olan A. Murat Eren, Türkiye'deki akademik ortamın barındırdığı trajikomik ve içler acısı bir konferansa dair zehir zemberek eleştirlerini İmece Usulü Bilim Cinayeti Konferansları başlıklı blog girdisinde sıralamış