Ubuntu -> İstanbul <- Futbol

0
talat
Ubuntunun görücüye çıktığını duyunca ilgilendiğim alt projesi edubuntunun sitesine girdim. Edubuntu ile gelen paketlere baktığımda birkaç yerde istanbul adının gectiğini fark ettim. E ne var bunda diyebilirsiniz, devamını okuyun.
edubuntunun kanalda istanbul nedir diye sordum ve bir adres verdiler: http://live.gnome.org/Istanbul adresine girdiğimde ise uzun süredir screen capturing yapan bir programla karşılaştım ve adamın bu ismi koymasının nedenini öğrendim! :)

Görüşler

0
sundance
Yıllar önce Liverpool'un Stat girişini gördüğümde "Tamam" dedim bu benim takımım :)
0
FZ
Böyle taraftar olsun ciğerimi yesin :) Maçtan sonra İngiliz basını pek hoş sözler sarf etmemişti, ben de üzülmüştüm. Şimdi bunu görünce, duygulandım :)

"Brother, you will never walk alone" diyelim ve Liverpool'dan çıkan insanları düşünelim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu ve Kubuntu v5.04 hazır!

zentoo

Ubuntu 5.04 (Nisan 2005) versiyonu çıktı. Buradan ve de buradan ulaşabilirsiniz. Kanımca ufak çapta bir devrim yaratan bu GNU/Linux dağıtımı, bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun. :-]
DVD versiyonu Live CD + Install + Yerelleştirme dosyaları olduğundan 2.7 GB ISO dur.

Ubuntu Breezy Badger Geliyor!

darkhunter

Yakın bir taihte Tux Award kazanan, hepimizin sevgilisi Ubuntu Breezy Badger (5.10) ile görücüye çıktı (Preview Release).

Ubuntu 6.10 Başlangıç Rehberi

tongucyumruk

Ubuntu kullanıcılarının sıkça karşılaştığı birçok sorunun çözümünün yer aldığı Ubuntu Guide'ın Türkçe çevirisi olan Ubuntu Rehberi yayına girdi. Apache kurulumundan Wacom Tablet ayarlarına birçok konuda soruya cevaplar içeren rehberin çevirisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü asistanlarından, Fazlamesai.net editörü H. Coşkun Gündüz tarafından sürdürülüyor.

Ubuntu Kernel update hatası...

Betelgeuse

Ubuntu kullananlar bugün otomatik güncellemelerde yeni kernel güncellemesi görmüş ama yüklerken hata ile karşılaşmış olabilirler...

Ubuntu Linux'un Yeni Sürümü Çıktı

vst

Ubuntu Linux'un yeni sürümü 5.10 "The Breezy Badger" duyuruldu. Aynı zamanda Kubuntu da piyasaya sürüldü.

Yenilikler arasında GNOME 2.12.1, Openoffice 2.0 Beta, PHP5 gibi son sürüm yazılımlar var.