U.H.A.C.K

0
sansured
Uzun süredir Vector Games tarafından geliştirilmekde olan V2 Oyun Motoru ile geliştirilen oyunun duyurusu nihayet yapıldı. Duyuru ile birlikte küçük bir oynanabilir demo da yayınlandı. Oyun türünün bilim kurgu konulu bir fps olacağı da açıklamalar arasında yer almakda. Oyun ile ilgili detaylı bilgiye oyunun resmi sitesi olan projectuhack.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
mentat
1. Cümle İçindeki Tüm Kelimeleri Böyle Yazarak Ne Kadar Profesyonel Bir İmaj Çizebilirler Ki?

2. Media kısmından anlaşılan iki karakter modellenmiş

3. 26 MB'lık demo videosunu indiriyorum yine de ama o videoda güzel birşeyler varsa neden web sayfasına screenshot konmaz.

4. Keşke projeniz biraz daha olgunlaştıktan, oyunumsu birşeyler ortaya çıktıktan sonra duyursaydınız kendinizi. İki model veya bir quake renderer ile bir senaryoyu yanyana getirip ortaya pekçok grup çıktı ve malesef hiçbiri başarılı olamadı, yani projelerini bitiremediler. Umarım onlardan biri olmazsınız ama onların karakteristik tüm özellikleri gözüküyor dışarıdan bakıldığında.

başarılar dilerim..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

Javascript ile Lemmings!

larweda

Çocukluğumuzun gecelerini yemiş, gözlerimize miyop/hipermotrop numara eklemiş bir efsane Lemmings, başka bir efsane olan ve artık aramızda olmayan Psygnosis'in o zamanlar hayatımıza armağan ettiği bir çok güzellikten biriydi, şimdi de bazı arkadaşlar uğraşmışlar, Lemmings'i DHTML ile yazmışlar, mozilla bir browser'la oynadım ve başarılı ötesi buldum. Bir göz atın, eski günleri yadedin!

4. Bağımsız Oyunlar Festivali

redogre

4. Bağımsız Oyunlar Festivali San Jose, Kaliforniya'da 19-23 Mart arası yapılıyor. Özellikle web sitesinde çok ilginç oyun başlıkları var. Öğrenci oyunları bölümünde ki birkaç çalışma takdire değer.

Finale kalan öğrenciler bilet ve masrafları karşılanarak konuk ediliyor. Keşke bizde de öğrencileri destekleyen böyle bir organizasyon olsa...

Starcraft Broodwar 1.13

sundance

Efsane strateji oyunu, fazlamesai.net'in 1 numaralı haberi Starcraft, piyasaya çıktığı zamandan bu yana sekiz yıl geçmesine rağmen, hayranlarını yalnız bırakmadı ve 13. patchini çıkarttı!

Gelmiş geçmiş en çok oynanmış strateji oyunlarından biri olması bir yana (Battle.net'de bugüne kadar milyonlarca Starcraft karşılaşması yapılmış), sekiz yıl önce çıkmış bir oyuna hala patch çıkartılması, daha beş-altı yıl önce çıkartılmış birtakım işletim sistemlerine olan desteği çekenlere feyz verir umarız ;)

Not: Ah bir de Blizzard, "Starcraft'ın source kodunu ve oyun grafiklerini gpl ve creative commons ile lisanslıyoruz dese...

The Matrix oyun oluyor, sizde bir parçası olun...

redogre

http://www.shiny.com yeni Matrix filmini konu alan bir oyun üzerinde çalışıyor.
Oyun ile ilgili çok fazla bilgi yok ama daha güzeli var. sroch@shiny.com mail adresinden silah ve çeşitli objeler için 3 boyutlu modellerinizi satın alıyor. Tek şart gönderdiğiniz jpeg lerin diğerlerinden daha iyi olması. Ücret pazarlıkla belirlenecekmiş. Teslim aralığı 2001-07-01 - 2001-11-01 ve 3Ds Max benzeri bir programla yapacağınız düşük yüzeysayısına sahip modellerin texturelerinin 512x512 olması gerekiyor.
Detaylı bilgi http://www.shiny.com ve http://www.gamasutra.com adresinin "contract work" bölümünde var. Yanlız gamasutraya üye olmadan detayları göremiyorsunuz... Kimbilir belki de bir çok genç tasarımcının hayatının fırsatını yaratır bu oyun.....