Passage... Birkaç pixelde bir ömür

0
sundance
Gamma 256 etkinliğine bakınırken, çok ilginç bir sanat eseri/oyun ile karşılaştım.

Beş dakikalık bir zaman dilimi içinde doğumdan ölüme bir hayatın geçtiği Passage pixel grafikleri, ruh halinizi etkileyen müziği ile azdan çoku anlayanlar için gerçekten ilginç bir deneyim. Not:Ok tuşlarını kullanımınız gidişatı etkiliyor.

İlgili Yazılar

Wolfenstein: EnemyTerritory bize ID software ın bir armağanı

halixus

ID software' ı bilmeyen var mıdır acaba. Daha çocukken tanıştım onunla. 386SX-25 sistemle Wolfenstein3D oynarken. Zaman geçer DOOM çıkar. Hatta yakın bir zamanda filmi bile çekilir.
Wolfenstein:EnemyTerritory bize ID software in armağanı. Açık kodlu bir oyun. Tamamen ücretsiz. İnternet üzerinden ücretsiz serverlar bile bulabilirsiniz. Üstelik Linux altında da çalışmakta. Daha ayrıntlı bilgi, ekran görüntüleri, download için tıklayın .

SDL, Animasyon ve Linux Oyun Programlama

FZ

GNU/Linux altında oyun programlamak istiyorsunuz öyle değil mi? Ama "nereden başlasam, nasıl anlatsam, hangi kitaplık, vs." şeklinde kara kara düşünüyorsunuz. Düşünmeyin, okuyun ve deneyin!

Oyun Teknolojileri ve Oyun Programlama Semineri

FZ

Amiga, Commodore, Spectrum ve IBM PC uyumlu bilgisayarlar üzerinde pek çok popüler oyuna imza atmış Mevlut Dinç, 22 Nisan Salı günü 18:30´da İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün davetlisi olarak bir konuşma gerçekleştirecek.

Bilgisayar Oyunları ve Türkiye başlıklı konuşmaya konu ile ilgilenen herkes davetlidir. Konuşma mekanı Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası´dır.

Kabusta Kaybolmak Çıktı!

anonim

Türk yapımı bir korku/macera oyunu olan Kabusta Kaybolmak çıktı.

Ahmet "CoolBlue-Gord10" Keleş'in geliştirdiği oyunda Karabalta adındaki bir kasabanın ormanında kamp yaparken kaybolan 3 genci araştıran bir dedektifi canlandırıyoruz.

FM Wars Beta 0.08

redogre

FazlaMesai bannerında artık ufak bir oyun oynayabileceksiniz. Şu anda daha Beta ama yakında skor tablosuyla ve diğer ekleriyle tam çalışır hale gelecek.

Görmek için FM teması seç bölümünden Oyun temasını seçmeniz yeterli, hem başlatmazsanız uslu uslu bekliyor sadece.