Dünyanın Yaklaşan Sonu Hakkında Herkes Fısıldaşmaya Başladı!

0
inf0
Yoğun şekilde çok oyunculu. Olağanüstü bir macera. Sadece Internet üzerinden oynanıyor...

Ragnarok Online Türkiye’nin ilk “Massively Multiplayer Online Rol-Playing” oyunudur.

(MMORPG) Myun-Jing-Lee’nin aynı isimle satış rekorları kıran Koreli çizgi romanından (manwha) esinlenerek yaratılan Ragnarok Online, sizi binlerce oyuncunun bulunduğu sanal bir fantezi dünyasına davet ediyor. Bu dünyada ne yapmak istediğiniz size kalmış. Canavar sürüyleriyle çarpışan bir kılıç ustası. Gizemli olayların arkasındaki sırları çözmeye çalışan bir büyücü. Şehir şehir dolaşan bir tüccarın seyyar satıcılıkla geçinme macerasını yaşayın...

Şu an Closed Beta olarak başlayan bu dev oyuna, yalnızca manuel olarak kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz olarak oyunu test edenlerden biri olmak için euro-tr@dbr.com.tr adresine e-mail atmanız yeterli.

Görüşler

0
redogre
sitede filipinlerin ilk MMORPG si diyor. Nasıl yani?
İnsan şüphe doluyor ...
0
inf0
Oyun Koreli Gravity [www.gra] firmasının ürünü, dolayısıyle Level-up-games'de Filipinlerde Gravitiy'nin lisansı ile oyunu oynatıyor. Bizde( bhi-oe [www.bhi-oe.de]) Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya ve Türkiye için lisans aldık. Oyunu mart'tan itibaren türkçe oynayabiliceksiniz.
0
redogre
Çok sağol, bunları habere de yazsaydın keşke :)
0
PerrI
Site'nin adresini yanlış vermişler. Türkiye için hazırlanan site şu anda Avrupa çapında hazırlanan, hem Almanca, hem İngilizce, hem İtalyanca hem de Türkçe olacak site şu anda sadece ingilizce, ve adresi http://euro.bhi-oe.de/. Bu oyunun kendiside hem türkçe, hem almanca, hem ingilizce, hemde italyanca olacak. Belki ileride ispanyolca ve franzısca da eklenenecek. Türkiye'den oynayanlar, bütün Avrupa çapındaki kişilerle beraber oynayabilecekler (isterlerse).

Selamlar
PerrI
0
PerrI
... birde Türkiye için olan servisler, Türkiye'den verilecek, yani İstanbul'da bunun için özel bir ekip olacak.

Selamlar
PerrI
... ben bu haberi bugün bu sitede sürpriz olarak buldum ... sadece haberi biraz düzelteyim dedim ;-) ... Eğer daha fazla bilgi almak isteyen varsa, lütfen closed-beta@dbr.com.tr'ye bir e-posta göndersin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Science Museum - Launchpad Online

Tarık

Launchpad Online bu adresten erişebileceğiniz gerçek fizik etkilerine sahip düşündürürken eğlendiren ilgi çekici bir oyun.

Online Hacking Game ;)

raistlinthewiz

Evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bir oyun. Konusu hacking & güvenlik vs. Ben oynamaya başladım bile ve beğendim.
İlgilenenler hemen http://www.lost.no adresine!

Javascript ile Lemmings!

larweda

Çocukluğumuzun gecelerini yemiş, gözlerimize miyop/hipermotrop numara eklemiş bir efsane Lemmings, başka bir efsane olan ve artık aramızda olmayan Psygnosis'in o zamanlar hayatımıza armağan ettiği bir çok güzellikten biriydi, şimdi de bazı arkadaşlar uğraşmışlar, Lemmings'i DHTML ile yazmışlar, mozilla bir browser'la oynadım ve başarılı ötesi buldum. Bir göz atın, eski günleri yadedin!

Efsanevi Türk Oyun Programcısı Türkiye´ye Döndü

FZ

Kendi geliştirdiği grafik motorunu kullanarak programladığı demosu, Intel şirketi tarafından Pentium 4 (2.2 Ghz) mikroişlemcisinin tanıtımında kullanılmak üzere seçilen Mevlüt Dinç, Türkiye´ye döndü.

Daha önce Enduro Racer (Amstrad CPC), Last Ninja2 (ZX Spectrum), Hammerfist (Amiga), Time Machine (Amiga), First Samurai (Amiga) ve Street Racer (Nintendo SNES) gibi oyunlara imza atan Dinç ve ekibi şimdi de ACTOR (Xgen) isimli yeni bir oyun motoru üzerinde çalışıyorlar.

FRP & RPG Dünyasının Acı Kaybı

anonim

Arka arkaya vefat haberi olmasin diye bekledim. Daha fazla bekletmemek lazim sanirim. FRP nin babasi Zindanlar ve Ejderler (Dungeons & Dragons)'in yaraticisi Gary Gygax 69 yasinda hayata veda etti. Masaustu FRP ve RPG oynayanlarin doğrudan, Baldurs Gate, Icewind dale, Torment, yada eskilerden Eye Of the Beholder (TSR inc) gibi oyunlarla ilgilenenlerin de oyun mekaniğinin yaraticisi olarak dolayli olarak bilebilecegi Gary, 4 mart'ta hayata veda etti:

Wired Order of the stick