Dünyanın Yaklaşan Sonu Hakkında Herkes Fısıldaşmaya Başladı!

0
inf0
Yoğun şekilde çok oyunculu. Olağanüstü bir macera. Sadece Internet üzerinden oynanıyor...

Ragnarok Online Türkiye’nin ilk “Massively Multiplayer Online Rol-Playing” oyunudur.

(MMORPG) Myun-Jing-Lee’nin aynı isimle satış rekorları kıran Koreli çizgi romanından (manwha) esinlenerek yaratılan Ragnarok Online, sizi binlerce oyuncunun bulunduğu sanal bir fantezi dünyasına davet ediyor. Bu dünyada ne yapmak istediğiniz size kalmış. Canavar sürüyleriyle çarpışan bir kılıç ustası. Gizemli olayların arkasındaki sırları çözmeye çalışan bir büyücü. Şehir şehir dolaşan bir tüccarın seyyar satıcılıkla geçinme macerasını yaşayın...

Şu an Closed Beta olarak başlayan bu dev oyuna, yalnızca manuel olarak kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz olarak oyunu test edenlerden biri olmak için euro-tr@dbr.com.tr adresine e-mail atmanız yeterli.

Görüşler

0
redogre
sitede filipinlerin ilk MMORPG si diyor. Nasıl yani?
İnsan şüphe doluyor ...
0
inf0
Oyun Koreli Gravity [www.gra] firmasının ürünü, dolayısıyle Level-up-games'de Filipinlerde Gravitiy'nin lisansı ile oyunu oynatıyor. Bizde( bhi-oe [www.bhi-oe.de]) Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya ve Türkiye için lisans aldık. Oyunu mart'tan itibaren türkçe oynayabiliceksiniz.
0
redogre
Çok sağol, bunları habere de yazsaydın keşke :)
0
PerrI
Site'nin adresini yanlış vermişler. Türkiye için hazırlanan site şu anda Avrupa çapında hazırlanan, hem Almanca, hem İngilizce, hem İtalyanca hem de Türkçe olacak site şu anda sadece ingilizce, ve adresi http://euro.bhi-oe.de/. Bu oyunun kendiside hem türkçe, hem almanca, hem ingilizce, hemde italyanca olacak. Belki ileride ispanyolca ve franzısca da eklenenecek. Türkiye'den oynayanlar, bütün Avrupa çapındaki kişilerle beraber oynayabilecekler (isterlerse).

Selamlar
PerrI
0
PerrI
... birde Türkiye için olan servisler, Türkiye'den verilecek, yani İstanbul'da bunun için özel bir ekip olacak.

Selamlar
PerrI
... ben bu haberi bugün bu sitede sürpriz olarak buldum ... sadece haberi biraz düzelteyim dedim ;-) ... Eğer daha fazla bilgi almak isteyen varsa, lütfen closed-beta@dbr.com.tr'ye bir e-posta göndersin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türk Malı Yeni Bir Oyun

anonim

Lanetin Hikayesi adlı yerli bir oyun birkaç gün içinde piyasaya çıkıyor. Dinç İnteraktif'in desteği ile İdris Çelik'in hazırladığı tamamen Türkçe olan 3 boyutlu aksiyon oyunu "Lanet'in Hikayesi" 4 Temmuz'da Alsan Elektronik tarafından piyasaya sunulacak.

Darwinia: Gerçek oyun tadını özleyenler için

FZ

Daha hızlı grafik motorları, daha pahalı, en bir gelişmiş 3D hızlandırıcılı ekran kartları, daha fotogerçekçi görüntü, daha hip hop müzikler, 2 DVDye zar zor sığan şişko programlar. Saçma sapan efektler ve bunları optimize etmek için sabahlayan programcı ve tasarımcı ordusu.

Hayır, güzel bir oyun böyle bir şey değil. Bilgisayar deyince aklına Pentium IV, hyperthreading, on milyar megahertz gelen, oyun deyince Sony PlayStation 345345'i düşünen çocuklardan önce, yaratıcılığa, sadeliğe, ince esprilere, zeka pırıltılarına, oyun kültürüne ve raconuna önem veren programcılar ve oyun sevdalıları vardı. Günlerce kesintisiz oynayıp bu işin profesyoneli olmanın cılkını çıkarmış oyunculardan önce biraz daha ruhu olan hevesliler vardı.

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)

Go, go, go! Rock 'n Roll!

mos

Bir çok insanın gece gündüz kavramını kaybetmesine neden olan, 56K modemle online oyun oynamaya kasma sebebimiz, lag olmasın diye zamanın dosya paylaşım efsanesi Napster 'ı kapattığımız eşsiz strateji oyunu Starcraft 'ın, bir grup geliştirici tarafından GNU/Linux ortamına aktarılmaya çalışıldığını duydum.

Yılbaşı hediyeleri - I

sundance

Yılbaşında geek arkadaşlarınıza hediye almak istiyorsunuz fakat gerçekten farklı bir şey olsun niyetindesiniz. RC Mini arabalar mı? O geçen senenin hikayesiydi. Artık RC Mini Tank'lar

Hem de, değişik eğimlerde tırmanabilen, turreti dönen, hatta ateş edebilen tanklar. Ne demek istediğimi anlamak için videolara bir göz atın derim

Dağılın millet, her yaştan çocuklar için yeni bir deathmatch ortamı geliyor...