Dünyanın Yaklaşan Sonu Hakkında Herkes Fısıldaşmaya Başladı!

0
inf0
Yoğun şekilde çok oyunculu. Olağanüstü bir macera. Sadece Internet üzerinden oynanıyor...

Ragnarok Online Türkiye’nin ilk “Massively Multiplayer Online Rol-Playing” oyunudur.

(MMORPG) Myun-Jing-Lee’nin aynı isimle satış rekorları kıran Koreli çizgi romanından (manwha) esinlenerek yaratılan Ragnarok Online, sizi binlerce oyuncunun bulunduğu sanal bir fantezi dünyasına davet ediyor. Bu dünyada ne yapmak istediğiniz size kalmış. Canavar sürüyleriyle çarpışan bir kılıç ustası. Gizemli olayların arkasındaki sırları çözmeye çalışan bir büyücü. Şehir şehir dolaşan bir tüccarın seyyar satıcılıkla geçinme macerasını yaşayın...

Şu an Closed Beta olarak başlayan bu dev oyuna, yalnızca manuel olarak kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz olarak oyunu test edenlerden biri olmak için euro-tr@dbr.com.tr adresine e-mail atmanız yeterli.

Görüşler

0
redogre
sitede filipinlerin ilk MMORPG si diyor. Nasıl yani?
İnsan şüphe doluyor ...
0
inf0
Oyun Koreli Gravity [www.gra] firmasının ürünü, dolayısıyle Level-up-games'de Filipinlerde Gravitiy'nin lisansı ile oyunu oynatıyor. Bizde( bhi-oe [www.bhi-oe.de]) Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya ve Türkiye için lisans aldık. Oyunu mart'tan itibaren türkçe oynayabiliceksiniz.
0
redogre
Çok sağol, bunları habere de yazsaydın keşke :)
0
PerrI
Site'nin adresini yanlış vermişler. Türkiye için hazırlanan site şu anda Avrupa çapında hazırlanan, hem Almanca, hem İngilizce, hem İtalyanca hem de Türkçe olacak site şu anda sadece ingilizce, ve adresi http://euro.bhi-oe.de/. Bu oyunun kendiside hem türkçe, hem almanca, hem ingilizce, hemde italyanca olacak. Belki ileride ispanyolca ve franzısca da eklenenecek. Türkiye'den oynayanlar, bütün Avrupa çapındaki kişilerle beraber oynayabilecekler (isterlerse).

Selamlar
PerrI
0
PerrI
... birde Türkiye için olan servisler, Türkiye'den verilecek, yani İstanbul'da bunun için özel bir ekip olacak.

Selamlar
PerrI
... ben bu haberi bugün bu sitede sürpriz olarak buldum ... sadece haberi biraz düzelteyim dedim ;-) ... Eğer daha fazla bilgi almak isteyen varsa, lütfen closed-beta@dbr.com.tr'ye bir e-posta göndersin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

Penguen, hem de yüzlerce

butch

Lemmings´i bilenler bilir. Bir zamanların vazgeçilmez oyunlarından biri. Çıktıktan sonra hem sürükleyiciliği, hemde karakterlerinin şirinliği birçok oyun yazarının ilham kaynağı oldu. Şimdi ise sıra tabi ki Linuxçularda ve haliyle kahramanlarımız penguenler.

2 Oyun Haberi

redogre

Oyunlardan ilki Türk yapımı amatör bir oyun, grafikler basit, konu basit ama ben bitirene kadar oynadım açıkçası. İsmi "Hell of Fear"

Bu oyun hakkında daha detaylı bilgi ve yapan arkadaşın yorumlarıysa LEVEL dergisi forumunda.

İkincisiyse FM de 2005'in en iyi on bağımsız oyunu! haberinde geçen New Star Soccer 3. Bir gecede 4 saatimi çalan bu oyun gözden kaçsın istemedim. Sadece bir futbolcuyu yönettiğimiz bu futbol similasyonu inanılmaz keyifli. Oyuncunun idmanından özel hayatına kadar herşeyini yönettiğimiz oyunda Sensible Soccer tadında ki maç bölümlerinde de oyuncuyu biz yönetiyoruz. Arcade ve simülasyonun harika bir bileşimi.

Nethack geri döndü!

sundance

Gelmiş geçmiş en sağlam Dungeon oyunu olan Nethack, yepyeni bir görsellikle karşımızda.

Bir zamanlar 386SX`de deliler gibi oynadığım karakter tabanlı grafiklerine rağmen inanılmaz bir derinliğe ve oynanılabilirliğe sahip olan Nethack, artık üç boyutlu grafikleri ve render görüntüleri ile çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor.

Huzurlarınızda Falcon-Eye`s Nethack Hem de The Underdogs kalitesiyle :)

Linux Şenliği Oyun Turnuvası Sonuçları

adervis

1-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Oyun Turnuvası'na katılanlar arasında dereceye girenler çeşitli armağanlar kazandılar.