Türkçe Mozilla Eklentileri

0
anonim
Uzun uğraşlar sonunda Türkçe eklenti sayfası artık herkese açık. eklentiler.mozilla.org.tr

Artık yabancı eklenti derdi bitti. Bu sitede güncel eklentilerin Türkçe sürümlerini bulabilirsiniz. Sitede bulunan tüm eklentiler tamamen Türkçedir.Şu an sitede topla 24 tane eklenti bulunmaktadır.Bu eklentilerin çoğu, mozilla update de ilk 20-30 girmiş eklentiler.Şu an sadece ingilizcede olup başka dilerde olmaya eklentiler bile var.İleriki zamanlarda bu sayı gittikçe artacaktır.Umarım sizlerin de hoşunza gidecektir bu oluşum.Görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Görüşler

0
talat
turkiye sizinle gurur duyuyor... :)
0
zeynepaydemir
arkadaşım verdiğiniz linkteki sayfafının Türkçe olduğunu yazmışsınız fakat girdim burası ing.
0
zeynepaydemir
arkadaşım verdiğiniz linkteki sayfafının Türkçe olduğunu yazmışsınız fakat girdim burası ing.
0
zeynepaydemir
arkadaşım verdiğiniz linkteki sayfafının Türkçe olduğunu yazmışsınız fakat girdim burası ing.
0
zeynepaydemir
arkadaşım verdiğiniz linkteki sayfafının Türkçe olduğunu yazmışsınız fakat girdim burası ing.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox 1.0.3 duyuruldu

ndemir

Firefox 1.0.2 nin duyurulmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, Firefox 1.0.3 duyuruldu. Diğer 1.0.x versiyonlarında olduğu gibi bunda da daha çok güvenlik problemlerinin giderilmiş olması ön planda. Slashdot haberi burada.

Mozilla 1.0´ın Win32 OS´lar için eksikleri tamamlandı

crematorium

Bildiğiniz gibi Mozilla 1.0 çıktı ve FZ'nin söylediği ve benim deneyip gördüğüm kadarıyla Win32 OS Kullanıcıları için önemli iki eksiklik var birisi FLASH Plug-in'i diğeri ise Java Plug-in'i. Bu iki plug-in'i bulup kurdum artık Mozilla 1.0 kusursuz ve sorunsuz olarak çalışmakta hepinize hayırlı olsun... :)

Plug-In'leri aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz...
Java Plug-In
FLASH Plug-In

Hepinize Kolay Gelsin
"Crematorium"

Firefox’ta da açık çıktı

everestk

6 Ocak 2005 — Açığın, internet dilinde ‘phishing’ olarak bilinen kimlik ve şifre hırsızlığına olanak sağladığı belirtildi. Açık, Firefox kullanıcısı bir siteden bir indirme yaptığı zaman çıkan diyalog kutusunun taklit edilmesine olanak veriyor. Uzmanlar açığın Firefox kullanıcılarını ‘phishing’ hacker’larına karşı korumasız hale getirdiğini belirtiyor.

Mozilla 1.0 RC2 Çıktı

anonim

Mozilla'nın beklenen kararlı sürümüne yaklaşırken çıkan release candidate'lerden 2.'si de duyuruldu.
Şu meshur kullanıcı dosyalarına erişebilen xml açığı da dahil olmak üzere birçok hata ve bug giderilmiş.
Mozilla 1.0 RC2'nin sürüm notlarının (güncellemelerinin) tam listesine bu adresten ulaşabilirsiniz.
İndirmek için ise ister yansı listesini ister ana sunucuyu kullanabilirsiniz.

Mozilla Suite'in geliştirilmesine son veriliyor

Soulblighter

Mozilla Vakfı, Tarayıcı, e-Posta istemcisi, Web yayınlama aracını bir arada sunan Mozilla Suite ürününü geliştirmeyi durdurduğunu açıkladı. şu an 1.7.5 sürümü bulunan Mozilla Suite'in 1.8 sürümü çıkmayacak. Vakıf bundan sonra Firefox ve Thunderbird üzerinde yoğunlaşacak Vakıf ayrıca yaptığı açıklamada Mozilla topluluğunda yer alan her geliştiricinin isterse Mozilla Suite'i sahiplenerek geliştirmeye devam edebileceğini ve 1.8 sürümünü çıkartabileceğini bildirdi.

Kaynak: eWeek