Tubeorg.net | Yaran YouTube Videoları

0
crematorium

Fikrinin çıkış noktası ek$i sozluk'teki yaran youtube videoları başlığı olan ve YouTube'da yer alan "yaran" videoların kullanıcılar tarafından eklendiği, oylandığı ve yorumlandırıldığı yeni internet ortamı.

Güzel Tarafları;
Yaracağı iddia edilen youtube videosunu izlemeden önce yarıp yarmadığını kestirebilmek, ne izleyeceğini bilmek ve en güzeli de TTNet'in kota aşımından dürttüğü "kazığı" bu sayede biraz inceltebilmek.

Çirkin tarafları;
Henüz yok gibi.

Adresi;
http://www.tubeorg.net

Dip not:
Tepedeki pixel art gayet incelemeye değer ayrıntılar barındırmakta.

Ek not:
Adres için "bu ne böyle" diyebilecek kişiler için http://www.vidyokolik.com adresinden de erişilebilir durumda.

Görüşler

0
towsonu2003
"TTNet'in kota aşımından dürttüğü "kazığı" bu sayede biraz inceltebilmek."


bu ne demek?? aciklar misiniz?
0
crematorium
tabii ki;

youtube üzerinde izlemeye değer video ararken kullanılacak kotayı kastetmiştim o kısımda.
0
towsonu2003
hala tam anlamadim :) ttnet, turkiyede youtube'da kullanilabilecek kisi basina belirli bir kota mi vermis? yoksa kastettiginiz, dsl alirken fiyati 'dusuren' 4GB, 6GB, 9GB kotali paketler mi?

tirstim simdi youtube'a kota mi vermisler diye ondan soruyorum (yurtdisindayim...) yapmayacaklari sey degil
0
crematorium
yok yok, genel olarak kullanıma verdikleri kota ki çoğunluk 4 GB kullanmakta ve youtube üzerinden video izlemekten keyif alan insanlar için bu kota'nın büyük bir kısmı youtube'a gitmekte ;)
0
setcom_2000
kardeş ttnet e niye böyle güzel!!! fikirler veriyorsun. yakında site bazlı kota uygulamaya kalkarlarsa şaşma :))
0
crematorium
ahahah ttnet buraları okusaydı kendinden utanırdı herhalde ya? :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet mi, o da ne ?

sundance

Cezayir depreminde 2000'e yakın insan ölmüşken, Telekom sayesinde biz depreme Internet Depremi ismini bile koyduk :(

Geçen haftaki deprem sırasında Türkiye'nin de toplam 1Gbit'lik bağlantısının geçtiği sualtı hatları kopmuş ve KabloNet aboneleri başta olmak üzere yurt genelinde ciddi bir Internet sıkıntısı başgöstermişti.

Son alınan haberlere göre problemin giderilmesi için bir gemi yola çıkmış. Bu geminin problemi çözmesi bir miktar zaman alabilirmiş, bu sebeple en azından Yunanistan üzerinden 622Mbitlik bir hattın devreye girmesi için bir hareket başlatılmış.
Mevcut hat kullanımını buradan takip edebilirsiniz.
Not: Çöl Fırtınası harekatı sırasında Irak'ın Internet'i kesilmemişti.

Mashup

esrefatak

Müzik ve eğlence dünyasından ilham alan Web sektörü, baş döndürücü bir kullanıcı deneyimine hazırlanıyor: Mashup Web Applications

Web sitenizin ziyaretçileri için sanal temsilciler

ekimkaya

Bir "zayıf yapay zeka" (Weak Artificial Intelligence - İnsanlar tarafından etiketlenen terimleri tanımaya yönelik teknoloji) uygulaması olan Botégo, ürettiği "akıllı sanal temsilci"lerin bilinirlik kazanması ve yaygınlaşması için nispeten basit bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanıma açtı.

Telekom Grevi Başladı!

parsifal

Türk Telekom'da grev bu sabah başladı.

Ya Danimarka ya da Güney Kore

FZ

İskandinav ülkeleri bilgi teknolojileri kullanımındaki liderliğini hâlâ koruyor. EIU tarafından düzenli olarak yapılan bilişime hazır olma endeksine göre İsveç, Norveç ve Danimarka önceki senelerde olduğu gibi yine ilk 10'a girmeyi başardı. Genişband (broadband) internet erişimi, cep telefonu kullanım oranı, kamuya açık kablosuz internet erişim nokta sayısı gibi bir dizi veri sonucu elde edilen sıralamada bu seneki en büyük çıkışı ABD, İsviçre ve Slovakya aldı. Genişband erişim açısından Güney Kore hâlâ dünyanın en gelişmiş ülkesi. Geçen sene 45. sırada yer alan Türkiye'nin 2005 sıralamasıysa 43. sıraya yükseldi.