Tubeorg.net | Yaran YouTube Videoları

0
crematorium

Fikrinin çıkış noktası ek$i sozluk'teki yaran youtube videoları başlığı olan ve YouTube'da yer alan "yaran" videoların kullanıcılar tarafından eklendiği, oylandığı ve yorumlandırıldığı yeni internet ortamı.

Güzel Tarafları;
Yaracağı iddia edilen youtube videosunu izlemeden önce yarıp yarmadığını kestirebilmek, ne izleyeceğini bilmek ve en güzeli de TTNet'in kota aşımından dürttüğü "kazığı" bu sayede biraz inceltebilmek.

Çirkin tarafları;
Henüz yok gibi.

Adresi;
http://www.tubeorg.net

Dip not:
Tepedeki pixel art gayet incelemeye değer ayrıntılar barındırmakta.

Ek not:
Adres için "bu ne böyle" diyebilecek kişiler için http://www.vidyokolik.com adresinden de erişilebilir durumda.

Görüşler

0
towsonu2003
"TTNet'in kota aşımından dürttüğü "kazığı" bu sayede biraz inceltebilmek."


bu ne demek?? aciklar misiniz?
0
crematorium
tabii ki;

youtube üzerinde izlemeye değer video ararken kullanılacak kotayı kastetmiştim o kısımda.
0
towsonu2003
hala tam anlamadim :) ttnet, turkiyede youtube'da kullanilabilecek kisi basina belirli bir kota mi vermis? yoksa kastettiginiz, dsl alirken fiyati 'dusuren' 4GB, 6GB, 9GB kotali paketler mi?

tirstim simdi youtube'a kota mi vermisler diye ondan soruyorum (yurtdisindayim...) yapmayacaklari sey degil
0
crematorium
yok yok, genel olarak kullanıma verdikleri kota ki çoğunluk 4 GB kullanmakta ve youtube üzerinden video izlemekten keyif alan insanlar için bu kota'nın büyük bir kısmı youtube'a gitmekte ;)
0
setcom_2000
kardeş ttnet e niye böyle güzel!!! fikirler veriyorsun. yakında site bazlı kota uygulamaya kalkarlarsa şaşma :))
0
crematorium
ahahah ttnet buraları okusaydı kendinden utanırdı herhalde ya? :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Hızlanmak İçin Bilgisayar Bilimcilerine Güveniyor

FZ

Stanford Üniversitesi bilgisayar bilimi araştırmacılarının çabaları meyvelerini verdiğinde Google kısa bir süre Internet´i şimdikinin 5 katı daha yüksek bir hızda indeksleyebilir hale gelecek!

Stanford´daki araştırmacılardan Sepandar Kamvar´a göre "Google´ın şu anda kullandığı PageRank algoritması korkunç veri miktarı yüzünden zorlanmaya başladı. 3 milyar sayfayı indekslemek PageRank ile günler alabiliyor. Belli bir bireye göre kişiselleştirilmiş bir indeksleme ise paralel çalışan 5000 bilgisayarın yaklaşık 5 gününü alabilir. Bu kabul edilebilir bir süre değil."

Yahoo`nun başına sinema adamı geçti

FZ

1995 yılından beri Yahoo! şirketinin yöneticiliğini yapmakta olan Tim Koogle gitti ve yerine Terry Semel geldi.

58 yaşındaki Bay Semel 24 yıl boyunca ortağı Robert Daly ile birlikte Warner Bros şirketinde çalıştı. Bu süre boyunca iki ortak Hollywood'daki en sağlam ve risk almayı seven yönetici ekip olarak nam saldılar.

Bay Semel'in yeni yönetici olarak, medya dünyasının diğer kulvarları ile çok ilgili olmayan Yahoo! şirketini nasıl yönlendireceği merakla bekleniyor.

Açık Ağlar, Kapalı Rejimler

murat09

E - postanızı açtığınızda, haftanın her günü, size birşeyler satmaya çalışan onlarca mesaj buluyorsunuz. Genellikle bu bir ürün oluyor, fakat bazen internet üzerinde ürünler yerine fikirler de sahibini arıyor. Ekranınızda savaş karşıtı bir söylem, yeni hayat tarzı dersleri veren bir gurudan rahatlatıcı sözler, ya da açık açık siyasi propoganda görebiliyorsunuz.

Aktivistler için Google benzeri bir Arama Motoru

revolte

Resist! (Diren!) Kollektifi aktivistler için yeni bir arama aracını duyurur:

Resist - Belli başlı aktivist web sitelerinin çoğunu, ve başka ilerici kaynakları tek yerden arayın!

Bu eşsiz proje aktivizm ve radikal politikaya odaklı hızlı ve kapsamlı bir araştırma aracı sağlıyor. Sonunda alternatif haberler, analizler, ilişkiler, olaylar ve başka bilgileri bulmanızı sağlayan bir arama motoru var - hepsi de "aktivist web" bağlamında.

Okunuyoruz, Dinleniyoruz...

conan

13 Kasim tarihli bu yazıya gore Avrupa Birliği sessiz sedasiz (ya da benim duymadığım bir şekilde :) "uluslararasi terorizmle savaş adına" teroristleri avlamak için Internet'te dolaşan kişisel bilgilerin bazı çevreler tarafından okunmasına izin verilmesi konusunda bir karar çıkarmış.

11 Eylül olayları ile birlikte kişisel bilgilerin korunması ile milli guvenlik kavramları daha detaylı bir şekilde masaya yatırılmıştı.