TTnet Yurtdışı Çıkışları

0
ebola
Bildiğiniz Cezayir depremi sonrasında büyük bir internet kesintisi yaşamıştık.

Daha sonrasında bakanımız bizlere yurtdışı çıkışlarını iki katına çıkarttıkları müjedisini verdiler. Oysa biz http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html adresinden çıkışları takip ettiğimizde hiç de böyle olmadığını görüyorduk.
Denizde salınan bir gemi gibi bir inip bir çıkıyordu. Herhalde bunu görmemizden çok rahatsız olmuşlar. Artık bu sayfaya giremiyorsunuz. Girmeye kalkınca "sadece yetkili pesonele açıktır" diye bir uyarı ve parola isteği geliyor. Ayıplarından utanıp gizlemeye kalkıyorlar.

Ben Türk Telekom'un cevap vermeyeceğini bile bile niçin böyle bir uygulamaya gerek duyduklarını soran bir mail attım.

Görüşler

0
murat09
TTKom idarecileri ve bunlara uyan aklıevvel "teknik"(!!!) personeli üstüne para vererek Singapur Telekoma "devredersek" (özelleştirme değil devretmek) ancak belki kurtuluruz. Ha, birde AB uyum paketi yasaları birer birer geçiyor, acaba bu AB uyum paketi içine hiç AB hızında Internet Standardı konamazmıydı...
Hukuksuzluk, kokuşmuşluk.. Artık bu şirketin(?) düzeleceğine hiç mi hiç inanmıyorum. Hele ki resmi bir yazıyla kurum olarak sorduğumuz bir soruya hakaret eder gibi müsvedde kağıtla karalama "yanıt" gönderdiklerini gözlerimle gördükten sonra...Haram olsun yedikleri içtikleri. Burnundan gelsin.
FMcilerden flame için özür dilerim ama.. sinir katsayım TTKom u duyunca çok artıyor. Saygılarımla.
0
Ra
Depremden sonra pek bakmamishtim o sayfaya tekrar , bu yazidan sonra bir daha deneyim dedim oda ne gulermisin, aglarmisin erisimleri sifreye tabi etmishler , yani gorulmesini istemedikleri birseylermi var yoksa bandgenishlik:)? lerimi sorun ..

Bilginin saklanmasinami kizacagiz yoksa göz göre göre yapilan bu sabotajami..


saygilar

ayrica sabirlar
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mor-Tel

anonim

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yeni teknolojileriyle MOR-TEL Telekom, hizmetleri ve başarılarıyla dünya devlerine meydan okuyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=266359

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #3

Zakkum

Bu yazıdaki değerlendirme ölçütlerinin en başında “güvenlik” geliyor, işlevsellik ve kalite ise daha sonra ama elbette önemliler. Kullanıcı bilgileri üzerinden para kazanma, gözetleme ve kötüye kullanma mekanizması olduğu sürece değerlendirme açısından güvenliği her zaman ilk sıraya koymak durumundayız. Güvenli derken neyi kastediyoruz, bunu açmamız şart.

Yalnızca anında mesajlaşma için değil...

Linux`da GPRS

m1a2

Çok sayıda faydalı Türkçe-NASIL belgesine ulaşılabilecek www.belgeler.org sitesinde Linux`da GPRS ile ppp bağlantısının anlatıldığı kısa bir Linux-GPRS-NASIL belgesi gözüme çarptı. TELSIM bu GPRS servisini cüz`i bir ücretle sunuyor (bu yıl işler değişebilir mi ?). AYCELL ücretsiz. TURKCELL ve ARIA`yı incelemedim. Halen TTnet-145 üzerinden tuzluca sayılacak telefon faturlarıyla internet`e bağlanan bir kişi olarak GRPS üzerinden internet`e çıkan arkadaşların deneyimlerini bu fırsatla öğrenmek isterim. Fatura bilgileri, bağlantı hızı ve kalitesi vesaire. Ne yaşadıysanız yazın :) Ekonomik bir internet bağlantısı için GPRS dışında -benim denemediğim- başka seçenekler de var şüphesiz. Dileyenler bu kapsamda onlar hakkında da topluca değerlendirme yapabilir.

NOKIA 9200 Communicator da flash player desteği!

redogre

Nokia 9200 communicator serilerinde flash player desteği olacağı açıklandı! Ayrıntılı bilgi burada.

Merak ediyorum bu cep telefonlarına daha neler sığdıracaklar...

Internet Tarayıcınızı Tarıyoruz!

FZ

Tarayıcınızla ziyaret ettiğiniz bir Internet sitesi neleri öğrenebilir? Düşündüğünüzden daha fazlasını! Nasıl olduğunu merak ediyorsanız BrowserSpy sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu sitedeki bilgileri kullanarak kendi projelerinizde de güzel şeyler yapabilirsiniz (mesela karşı tarafta FLASH veya MathML olup olmadığını ve versiyonunu öğrenerek ona göre içerik göndermek gibi).