freehost: özgür hosting

0
anonim
freewifi'den sonra freehost'da devreye girdi. aynı şekilde destek bekliyor
freehost : sometwo.net / direnis.info 'nun freewifi den sonraki hizmeti;

özgür hosting hizmeti. yalnızca web hosting değil, eğer (linux) server ihtiyacı olan bir uygulamanız var ise, onu da server üzerinde çalıştırmayı talep edebilirsiniz.

ayrıca, iki hizmetin de (freewifi + freehost), gerçekten desteğe ihtiyacı var. sessizce gelip sönüp gitmeleri, gerçekten kötü bir durum olur.

freehost.sometwo.net
sometwo.net
direnis.info

furkanmustafa

Görüşler

0
mow
Şunu bir oku istersen :)
http://faaliyet.tib.gov.tr/yetbel/yonetmelik1.html
0
furkanmustafa
ufkum açılsın diye okudum. bu "kendi kendine gelin güvey olan kurumlar"ın koyduğu kurallar / yasalar ile ilgilenmiyoruz, reddediyoruz. ayrıca ufkumu da açmadı hani :)

ama mesela 6 aylık kayıt tutmak gerekiyormuş. benim aklımada kayıtları her sabah sildirtmek geldi.

dipnot : kendi kendine gelin güvey olan kurumlara örnek : tc ve benzerleri
0
rr
herşeyin başına `özgür´ kelimesini yapıştırmasanız olmuyor değil mi?
beleş bira dağıtsalar özgür bira diyeceksiniz
0
some_plus
beleş başına koyulmaz tabiki
yalnız önünüze koyulan şey kısıtlamalar ile doluysa ve ortaya koyulan şey kısıtlamaları kaldırıyorsa o zaman özgür diyebiliriz sanırım : )
0
furkanmustafa
http://www.freebeer.org/
0
mow
Erişimi engellediklerinde sanırım sadece sen kendi kendine gelin güvey olmuş olacaksın :)

Elbette faaliyet belgesi gibi bir şey olmalı ama asla şimdiki uygulamadaki gibi mecbur tutulmamalı ve elbette "beleş (h)ostlar" olmalı ama başkalarının özgürlükleri bu "beleş ostlar" nedeniyle kısıtlanmamalı.

Umarım başın belaya girmez.
0
furkanmustafa
bende umarım başım belaya girmez, fakat bunu bahane ederek eylemlerimden geri durmam. sadece sayı az olduğu zaman böyle bir risk sözkonusu. sayımız artar ise gerçekten hiçbir oluşum birşey yapamaz.
0
anonim
kendiKendineGelinGüveyOlanDurumlar : freehost-özgür hosting

Şimdi özgürlük öyle derin bir konu ki.
Şimdi hosting öyle dikkatli bir iş ki.
Peki freehosting?
0
Ari
Bence bu haberin edit'e ihtiyaci war
siteler acilmiyor !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İstenmeyen E-Mail´larınıza Dava Açın

anonim

Haber kaynağı internethaber.com, makale ise şu şekilde: "New York Başsavcısı Eliot Spitzer, bilgisayar kullanıcılarına istemedikleri halde 500 milyon e-mail göndererek reklam yapmakla suçladığı bir şirket aleyhine dava açtı. "MonsterHut.com" adlı site Mart 2001'den itibaren kullanıcılara istemedikleri reklam e-mail'leri göndermekle suçlanıyor. "

Kısacası bundan sonra spam mail atanlar çok dikkatli olmalı, her an kapılarına bir polis dayanabilir. Aslında işin en komik tarafı ne biliyor musunuz, tam anlamıyla spam'in bir sınırı yok, belkide fazlamesai.net beni şu an onlara spam bir mail gonderdim diye şikayette bulunacak ;)

Bu ISPde KAZAA downloadları daha hızlı!

sundance

'Müşteriyi memnun eden şey, şirketi de memnun eder' ilkesini hakkıyla uygulayabilen az şirket vardır. Hollanda'lı Wannadoo firması, bu habere göre, abonelerinin Kazaa üzerinden en çok download ettiği yaklaşık 1TB dosyayı, kendi sunucuları üzerinde tutup, buradan PeerCache isimli bir programla abonelerinin erişimine açmakta.

Bu sayede yurt dışı bağlantılarının %25 oranında rahatladığını söyleyen şirket yöneticileri, müşterilerinin de durumdan gayet memnun olduklarını belirtiyorlar.

Piksellerimi boya abi! Limit sıfıra gider...

anonim

Alın size bir "pazarlama dahisi" daha. Bence kendinden önceki uygulamalara göre daha akılcı ve estetik bir düşünceye dayanıyor. Tüm dünyadan binlerce insan bir araya gelerek ve küçük renkli kutucuklar kullanarak bir resim ortaya çıkarabilir mi fikri ya da sorusu üzerinden yola çıkan bir uygulama.Sayfadaki her renkli piksel "şimdilik" bir dolara satılmakta. Eğer rağbet görürse, piksel üzerindeki renklerin gelişimine göre çok karmaşık ve türlü ilginçliklere gebe bir uygulama olacak.

Youtube'dan Kötü Niyete Karşı 'Video Tanımlama Aracı'

anonim

Ülkemizde yasaklanma sebepleri ve yöntemleri tartışıladursun, Youtube ve benzeri video paylaşım sitelerinde yer alan ve yasal olmayan nitelikteki içerikle nasıl mücadele edileceği Internet'in anavatanı ABD'de de önemli bir konu.

Proje Yönetiminde Türkçe Paylaşım Merkezi

anonim

Proje Yönetimini konusunda Türkçe kaynak sıkıntısının önüne geçmek, öğrencisinden uzmanına dek bir paylaşım ortamı hazırlamak amacı ile açılan yeni bir site: PMboard.org