freehost: özgür hosting

0
anonim
freewifi'den sonra freehost'da devreye girdi. aynı şekilde destek bekliyor
freehost : sometwo.net / direnis.info 'nun freewifi den sonraki hizmeti;

özgür hosting hizmeti. yalnızca web hosting değil, eğer (linux) server ihtiyacı olan bir uygulamanız var ise, onu da server üzerinde çalıştırmayı talep edebilirsiniz.

ayrıca, iki hizmetin de (freewifi + freehost), gerçekten desteğe ihtiyacı var. sessizce gelip sönüp gitmeleri, gerçekten kötü bir durum olur.

freehost.sometwo.net
sometwo.net
direnis.info

furkanmustafa

Görüşler

0
mow
Şunu bir oku istersen :)
http://faaliyet.tib.gov.tr/yetbel/yonetmelik1.html
0
furkanmustafa
ufkum açılsın diye okudum. bu "kendi kendine gelin güvey olan kurumlar"ın koyduğu kurallar / yasalar ile ilgilenmiyoruz, reddediyoruz. ayrıca ufkumu da açmadı hani :)

ama mesela 6 aylık kayıt tutmak gerekiyormuş. benim aklımada kayıtları her sabah sildirtmek geldi.

dipnot : kendi kendine gelin güvey olan kurumlara örnek : tc ve benzerleri
0
rr
herşeyin başına `özgür´ kelimesini yapıştırmasanız olmuyor değil mi?
beleş bira dağıtsalar özgür bira diyeceksiniz
0
some_plus
beleş başına koyulmaz tabiki
yalnız önünüze koyulan şey kısıtlamalar ile doluysa ve ortaya koyulan şey kısıtlamaları kaldırıyorsa o zaman özgür diyebiliriz sanırım : )
0
furkanmustafa
http://www.freebeer.org/
0
mow
Erişimi engellediklerinde sanırım sadece sen kendi kendine gelin güvey olmuş olacaksın :)

Elbette faaliyet belgesi gibi bir şey olmalı ama asla şimdiki uygulamadaki gibi mecbur tutulmamalı ve elbette "beleş (h)ostlar" olmalı ama başkalarının özgürlükleri bu "beleş ostlar" nedeniyle kısıtlanmamalı.

Umarım başın belaya girmez.
0
furkanmustafa
bende umarım başım belaya girmez, fakat bunu bahane ederek eylemlerimden geri durmam. sadece sayı az olduğu zaman böyle bir risk sözkonusu. sayımız artar ise gerçekten hiçbir oluşum birşey yapamaz.
0
anonim
kendiKendineGelinGüveyOlanDurumlar : freehost-özgür hosting

Şimdi özgürlük öyle derin bir konu ki.
Şimdi hosting öyle dikkatli bir iş ki.
Peki freehosting?
0
Ari
Bence bu haberin edit'e ihtiyaci war
siteler acilmiyor !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İstanbul Şehir Rehberi

okanbatur

İBB, İstanbul Şehir Rehberi sitesini kullanarak, web tarayıcınız ile sokakları ve caddeleri Google Maps'deki gibi goruntuleyip gezebilirsiniz. Arama yapabilirsiniz.

farukcubukcu.com

BatoR

farukcubukcu.com ; Bence bakılası. Elliye yakın bilgisayar kursunu Internet üzerinden kendi kendinize, kendi hızınızda ve ücretsiz olarak takip edebileceğiniz bir site... Sadece üye olmanız yeterli... Fazla yeni bir haber olmamakla birlikte arayüz ve hizmet değişikliği tanıtımı hakediyor. (Bence)

NetSec Güvenlik Bülteni XI- 11.11.2009

anonim

NetSec Ağ güvenliği liste üyeleri tarafından hazırlanan ve haftalık yayınlanan güvenlik bülteninin 11. sayısı çıktı.

Ayrıca her hafta Türkiye'deki güvenlik uzmanlarıyla yaptığımız röportajların bu haftaki sürpriz konuğu FM kurucularından Kıvılcım HİNDİSTAN. Kendisi ve bilgi güvenliğine bakış açısıyla ilgili önemli ipuçlarını içeren röportajı bülten içerisinden okuyabilirsiniz.

Bültene buradan ulaşabilirsiniz.

Google Hızlanmak İçin Bilgisayar Bilimcilerine Güveniyor

FZ

Stanford Üniversitesi bilgisayar bilimi araştırmacılarının çabaları meyvelerini verdiğinde Google kısa bir süre Internet´i şimdikinin 5 katı daha yüksek bir hızda indeksleyebilir hale gelecek!

Stanford´daki araştırmacılardan Sepandar Kamvar´a göre "Google´ın şu anda kullandığı PageRank algoritması korkunç veri miktarı yüzünden zorlanmaya başladı. 3 milyar sayfayı indekslemek PageRank ile günler alabiliyor. Belli bir bireye göre kişiselleştirilmiş bir indeksleme ise paralel çalışan 5000 bilgisayarın yaklaşık 5 gününü alabilir. Bu kabul edilebilir bir süre değil."

E-mail`i icat eden adam...

sundance

Bu makalede 1970`li yılların başında e-mail`i icat eden Ray Tomlinson`la yapılmış bir röportaj var.

Internet`in temel taşlarından biri olan e-mail konusundaki bu önemli röportajı FM ekibi (yemedi içmedi demiş miydim ;) sizler için Türkçe`ye çevirdi. İyi okumalar...