Toplama PowerPC

0
anonim
BPLAN isimli Alman firması, kısıtlı miktarlarda ve kayıtlı yazılım geliştiricilere, Pegasos PowerPC anakartlarını, G4 CPU card ve MORPH OS' u sunmaya başladı, ilgilenenler ,üye olmak isteyenler ve detaylı bilgi almak için www.bplan-gmbh.de/register_e.html

Görüşler

0
elrond
Power Pc dedinde bu nedir abi.. Apple design olayını bitirdi galiba.
Buyrun
0
anonim
Vay anasini !

$1,299.00
700MHz PowerPC G4
256K L2 cache @ 700 MHz
128MB SDRAM
40GB Ultra ATA drive
10/100BASE-T Ethernet
56K internal modem
AirPort ready
CD-RW
15 LCD
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dünyanın en hızlı CD-RW sürücüleri

larweda

Yamaha, CEBIT öncesi dünyanın ilk 20 hızlı CD-R (yazılabilir) ve CD-RW (tekrar yazılabilir) sürücülerini duyurdu.

Efsane Nokia 770 için yeni OS 2006 update çıktı!

banger

Nokia'nın internet tableti 770 için yeni update kullanıcılara sunuldu. Önemli değişikler mevcut. Daha fazla bilgi için bu adresi download içinde bu adresi kullanbilirsiniz.

VIA´nın DRM´li ESP7000 işlemcisi piyasaya sürüldü

murat09

VIA 19 Ağustos günü gömülü sistemler için x86 temelli yeni işlemcisi Eden ESP7000´i duyurdu. 733 Mhz saat hızında çalışan işlemci fansız çalışıyor ve set-top box, satış noktası terminali ve ince istemciler için dizayn edildi. En fazla 6W güç harcayan işlemciye genelde 1W yetiyor.

VIA nın Nenemiah işlemci çekirdeği temel alınarak geliştirilen ESP7000, donanımdan rasgele sayı üreticisi içeriyor. Bu Via PadLock data şifreleme sistemi, içerik için DRM (Digital Rights Management) kullanılarak yazılımlara donanımdan kilit oluşturmak isteyen üreticilerin işine yarıyor.

Çip, 64kb L2 cache bellek içeriyor ve Intel SSE multimedya komut setlerini de bulunduruyor.

Mikroişlemci Üzerinde Yumurta Pişirildi!

FZ

Yanlış okumadınız! İngiltere'deki bir bilgisayar meraklısı, Athlon mikroişlemcisi üzerinde yumurta pişirip, afiyetle yemiş.

11 dakika boyunca çalışan mikroişlemci, yaydığı termal enerjinin büyük bir kısmını üstündeki plakaya aktarmış ve bu sürecin sonunda kızaran işlemci değil yumurta olmuş.

Küçük Bir Kıyaslama

FZ

The Mythical Man-Month'ın yazarı Brooks'un iddiasına göre, yazılımla ilgili problemler yazılımla ilgili değil genellikle donanımla ilgili. Nasıl mı? Basit, donanım, tahmin edilenden çok daha fazla hızlı gelişiyor, maliyet feci şekilde düşerken, bilgi işlem kapasitesi ve verimlilik aşırı artıyor ve yazılım buna doğal olarak bir türlü yetişemiyor.