The MSN® Titanium Visa® card

0
gILgamIsh
Ailemizin şirketi MSN, bir kez daha bi nev`i banka tadında / zihniyetinde çalıştığını cümle aleme gösterdi. İşte karşınızda:
emesen titanyum viza

Görüşler

0
SHiBuMi
Seni üzmek istemem ama Türkiye'de bile aynı şekilde kredi kartı olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı gibi dernekler, spor klüpleri, üniversiteler, mezun dernekleri, mağazalar vs. var. Yani maalesef bu sefer MSN ilk olamadı, Bursaspor onlardan önce davrandı.
0
gILgamIsh
Bence baya kalabalık bi kitlenin kullandıgı isletim sisteminin sahibi olan bi firmayla cagdas yasamı destekleyenlerın cıkardigi VISA kart arasında fark vardır nokta
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MSH (Microsoft Shell) Rehberi

tongucyumruk

Microsoft Windows'un yeni sürümü Vista'da Microsoft özellikle sistem yöneticilerinin uzun süredir beklediği kullanılabilir, işe yarayan, "gerçek" bir komut satırını kullanıcılarına sunuyor. MSH sayesinde sistem yöneticileri uzun zamandır UNIX ortamlarında kullanılan betik yazma, betikler yardımıyla sistem işlerini otomatikleştirme gibi imkanlara kavuşyorlar. MSH hakkında birçok dedikodu ortalıkta dolaşırken, sonunda Ars Technica'da yayınlanan detaylı bir inceleme sayesinde MSH'ın özellikleri gün ışığına çıktı.

Microsoft'un yeni söylemi: Cihat

anonim

Microsoft "Get The Facts" adıyla yeni turlarına başladı. Silicon.com'un bu süreci teknolojik olduğu kadar politik bir "savaş aracı" olarak nitelendiriyor. Söylemlerin birçoğu yeni değil. Windows'un, açık kaynak kodlu rakibi kadar ucuz ve güvenli olduğu, karşı tarafın ise sanılan kadar güvenli ve ucuz olmadığı vs.

Ama Londra'daki "road show"da yeni bir söylem dikkat çekiyor. MS bu sefer Linux destekçilerini Microsoft'a karşı cihat yürütmekle suçluyor. "Cihat" söyleminin özellikle seçildiğini belirtmeye gerek yok sanırız. Malum bu günlerde bu kelimenin, özellikle ABD ve Avrupa'da negatif bir popülerliği var. Silicon.com'un bu konuya ilişkin yorumu da okunmaya değer.

Hobicilere Açık Mektup

yilmaz

Daha önce FM TV'de de bahsedilen ve sanırım milletin Bill Gates'e gıcık olmaya başladığı mektup bu: 3 Şubat 1976 tarihli "Hobicilere Açık Mektup"...

Microsoft Müşteri Deneyimi Geliştirme Programı

mysterious

Geçenlerde bi arkadaşım bana başına gelen bi olayı anlattı.msn messenger kullanırken kendisine M$ Müşteri Deneyimi Geliştirme Programına katılmak istermisiniz? ' diye bir soru sorulduğunu söyledi. Ben de bunu daha yakından incelemek ve FM'ye bir haber olarak gönderebilmek için araştırmaya başladım.
M$ (Müşteri Deneyimi Geliştirme Programı, MSN Messenger'ın kalitesini, güvenilirliğini ve performansını geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Bunu, ürünün sonraki sürümünün tasarımına yardımcı olma ve hizmetimizi geliştirmemize yardım etme şansı olarak görebilirsiniz. ). Ayrıyeten toplanan verilerin güvenirliği hakkındada tam bir garantide vermiyor!
Bu konuyla alakalı linkler aşağıda FM okurlarını ile paylaşmak ve yorumlarını almak istedim..
Sevgi ve saygılarımla...
microsoft.com/products/ceip/turkey/default.htm
messenger.microsoft.com/TR/support/sqm.asp

Direct-X 8.1çıktı

sundance

Microsoft`un multimedya konusunda bir standart oluşturan sistemi Direct-X`in 8.1 sürümü dün resmi olarak çıktı.

Özellikle 8.0 sürümü ile 3D shooterlarda ciddi bir hız artışı sağlayan Direct-X`in platform bağımsız olmaması dışında, programcıların daha çok tercih ettiği özelliklerle donatılması ve hızlanması ile gün geçtikçe Open-GL`e daha çok rakip olarak gösteriliyor.Download