The MSN® Titanium Visa® card

0
gILgamIsh
Ailemizin şirketi MSN, bir kez daha bi nev`i banka tadında / zihniyetinde çalıştığını cümle aleme gösterdi. İşte karşınızda:
emesen titanyum viza

Görüşler

0
SHiBuMi
Seni üzmek istemem ama Türkiye'de bile aynı şekilde kredi kartı olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı gibi dernekler, spor klüpleri, üniversiteler, mezun dernekleri, mağazalar vs. var. Yani maalesef bu sefer MSN ilk olamadı, Bursaspor onlardan önce davrandı.
0
gILgamIsh
Bence baya kalabalık bi kitlenin kullandıgı isletim sisteminin sahibi olan bi firmayla cagdas yasamı destekleyenlerın cıkardigi VISA kart arasında fark vardır nokta
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Her açılışta hibernate!?!

sleytr

WinXP'nin benim makinemde normal açılışının 65, ve hibernatten dönmesinin 20 saniye sürdüğünü görünce bunun bir mucize olduğunu düşünmüş, televizyon gibi açılan bilgisayarlara biraz daha yaklaştığımızı sanmıştım. Ama önümde duranda bir micro$oft ürünüydü ve benim kullanımımla en fazla 2-3 günde bir mutlaka restart gerekirdi. Bu durumda hibernate benim için önemini yitiriyordu tabii...

HAILSTORM fırtınası dindi ;-)

FZ

Kod adı Hailstorm olan ve daha sonra Microsoft tarafından My Services.NET olarak adlandırılan sistem yapılan açıklamalara göre şimdilik rafa kaldırıldı.

Microsoft şirketinin iddiası oydu ki "bakın ben süper güçlü bir şirket olarak size kullanıcı bilgileri, takvim, e-mail, vs. için bir altyapı sunacağım, siz de bu koca sisteme bağlanacaksınız ve açık, standart Web servis protokolleri ile kullanıcılarınızın bilgilerini bu kocaman ve merkezi sistemde depolayacaksınız. Böylece kullanıcı makinadan bağımsız olacak, herhangi bir makinanın başına oturdu mu sorunsuz bir şekilde Interneti, benim alt yapımı ve My Services sistemini kullanarak her bişeyciğine ulaşacak, siz de bu alt yapının bakımıydı, güvenliğiydi falan bunlarla uğraşmak yerine standart olmayan, üzerinde yeni yazılım geliştirmeniz gereken esas problemlerle uğraşacaksınız, ne güzel öyle değil mi?"

C#, CLI ve Standardizasyon!

FZ

Microsoft firması, C# programlama dili ve CLI (Common Language Infrastructure) teknolojisi ile ilgili spesifikasyonlarını ECMA (European Computer Manufacturers Association) standardizasyon kurumuna sunmuş durumda. Bu kurum neyin nesi derseniz, JavaScript adı ile meşhur olmuş dilin bu kurum tarafından standardize edilip artık ECMAScript diye nitelendirildiğini söylemem sanırım yeterli olacaktır.

Micros~1 Tuvalet İşine Girdi

FZ

Tüm zamanların en fantastik yazılım firması Microsoft bu yaz İngiltere'deki büyük açık hava festivallerinde kullanılmak üzere portatif bilgisayarlı tuvalet hazırlama çalışmalarına başladı.

iLoo kod adlı bu açıkhava tuvaleti üzerinde çalışan MSN UK ekibi sistemde düz ekran plasma monitör, kablosuz klavye ve yüksek hızlı kablosuz Internet erişimi bulunduğunu belirtiyor. MSN UK sözcüsü Matthew Whittingham bu tuvaleti "WWW.C" olarak ad isimlendirebileceğimizi belirtti. Pazar payını genişletmeye çalışan Microsoft'un bu son hamlesi bilgisayarcılar camiasında hayretle karşılandı.

M$´un MSN çıkartmaları

conan

Microsoft yeni ürünü olan MSN bilmem kaç sürümünü sanırım bugün çıkarttı. MSN'nin logosu bir kelebek, ve bilimum büyük web sayfalarında (washingtonpost.com gibi) zart diye önünüze tam sayfa kelebek görüntüsünde insanlar geliyor. (mothman prophecies seyredenler korkuyor tabii ama neyse!) Konumuz bu degil.