Terörist saldırıların Internet kullanımı üzerindeki etkileri

0
larweda
Cnet'te yer alan bir habere göre, arama motorlarının en çok aranan kelimeleri sex, britney spears, pamela anderson, backstreet boys olmaktan çıkıp, World Trade Center, BBC, Pentagon, Osama bin Laden, Taliban, American Flag, FBI, American Airlines ve American Red Cross arama motorlarının en popüler kelimeleri haline gelmişler. Ve ilginç bir şekilde "Nostradamus" ta bunların arasında.

Ek olarak, kullanıcıların basit ingilizce sorular sormalarına izin veren bir arama motoru olan Jeeves'e geçen hafta en yoğun gelen soru da şu şekilde: "Where is the World Trade Center?", yani "Dünya Ticaret Merkezi nerededir?".

Dünya artık Osama bin Laden'in Pamela Anderson'dan daha ünlü olduğu bir yer.

Görüşler

0
SHiBuMi
İnşallah Amerikalılar biraz daha derinlemesine araştırma yaparlar bu konular hakkında artık. Özellikle de Taliban ve Üsame bin Ladin hakkında. Taliban'ın palazlanmasında en büyük pay sahibi Amerika, şimdi Talibanı şeytan ilan etti. Aynı şekilde, geçmişte de Saddama Kuveyt senin iç sorunundur karışmayız deyip sonra Saddamı da şeytan ilan ettikleri gibi.

Demek ki ne para, ne eğitim, ne de süper güç olmak, bütün dünyanın kaderini etkileyebilecek derecede büyük saçmalıklar yapılmasını engelleyemiyor. Dünya artık eskisi gibi olmayacak sözü de koca bir saçmalık bence, dünya aynı dünya, değişen bir şey yok. Tek olan, şimdiye kadar kafasını kuma gömmüş olanların açıktaki narin bölgelerine koca bir şaplak indi o kadar. Almanya'daki gericiler, İtalya'daki hücre evleri, Belçika'nın vurdumduymazlığı... Bakalım kafalar kumdan çıkacak mı? Ben hiç sanmıyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

swishzone.com´dan 1000$´lık yarışma...

BatoR

Swishzone'dan 1000$'lık yarışma. Koşullar basit; swish v2.0, kayıtlı kullanıcı olmak, SWF ya da SWI dosyası, e-mail adresi ve kısa bir açıklama. En iyi 10 sunu demo sayfasında yer alacak ve 1 ay boyunca en iyi hiti alan sunu yarışmayı kazanacak. Biraz daha ayrıntı diyenler için ; www.swishzone.com

Ucuz PC Uruguay'da Hayata Geçti

FZ

Fakir ülkelerin çocuklarının bilgisayarla eğitim almasını amaçlayan proje Uruguay'da hayata geçirildi.

ABD'nin teknoloji konusunda uzmanlaşmış üniversitelerinden MIT'nin Medya Laboratuvarı'nın başındaki Nicholas Negroponte tarafından geliştirilen ve ilk çalışan örneği 2005 yılında ortaya çıkan 100 dolarlık dizüstü bilgisayar fakir ülkelerdeki çocukların bilişim destekli eğitim görmesini hedefliyor.

Devamı: Radikal Sanal Alem

AmigaOne ve AmigaOS4 Technology Channel´da!

dcc

Evet yanlış okumadınız! Görkem Çetin'in sunduğu Penguen'in Günlüğü programının bu haftaki konuğu AmigaOne ve yeni çıkacak olan AmigaOS4. Amigart'tan Sinan Gürkan'ın katıldığı programda AmigaOne anakartı, AmigaOS4'ten görüntüler ve ayrıca yeni MicroA1 ile ilgili bilgiler yer alıyor.

18 Yaşında Belediye Başkanı Oldu

melitical

ABD'nin Michigan eyaletine bağlı küçük bir kasabada yapılan belediye başkanlığı seçimini 18 yaşındaki Michael Sessions kazandı. 9000 nüfuslu ilçeyi kapı kapı dolaşan Michael seçim masrafları için yazın biriktirdiği 700 doları kullanmış.