Symantec, Sygate’i Satın Aldı

0
anonim
Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.
Bu satınalma ile Sygate’in uç nokta uyumluluğu ve korumasındaki uzmanlığı, Symantec’in istemci güvenliğindeki liderliğiyle birleşerek, kurumlara yönetilen ya da yönetilemeyen araçlar için kapsamlı uç nokta koruması sağlıyor.

Sygate, kurumsal çözümleri ayrı ayrı da kullanılabilen, birlikte kullanıldığında ise bilgisayarlar, bu bilgisayarlar üzerindeki veriler ve ağ yapılarının yanlış kullanımlara, izinsiz kötü amaçlı erişimlere ve hatalı konfigürasyonlara karşı korunmasını sağlıyor.

Symantec, Sygate’in halihazırdaki ürünlerini Sygate markası ile satmaya devam edecek. Önümüzdeki altı ay içinde ise ürünlerin yeni versiyonlarında, yeni fonksiyonlarla birlikte markalama çalışması yapmayı ve böylelikle Sygate teknolojisinin Symantec kurumsal güvenlik ürünleri ile entegrasyonunu gerçekleştirmeyi planlıyor.

Symantec, Sygate’i satınalmaya yönelik anlaşma yaptığını Ağustos 2005 tarihinde duyurmuştu.

Görüşler

0
wasich
Umarım Sygate pro firewall'ın 6.0 final'ini görebiliriz en çok ona yanıyorum...
0
teddmcload
sygate ürünleri de symantec ürünleri gibi ağır ve useless olmasa bari
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PostgreSQL 7.3 duyuruldu

madness

PostgreSQL Global Development Group, nesne-ilişkisel (object-relational) Veritabanı Yönetim Sistemi (ORDBMS) olan PostgreSQL’ in 7.3 sürümünü duyurdu.

Dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı yönetim sistemi olan PostgreSQL, firmalara ve devlet kurumlarına günümüzde kullanımda olan ve çok gereksinim duyulan uygulamalar için çözümler sunar ve her yıl milyonlarca doların kurumların kasasında kalmasını sağlar.

Aşağıda, PostgreSQL kullanıcılarından bazılarını bu teknoloji hakkında söylediklerini bulabilirsiniz:

Biraz da Dijital Sanat

anonim

Dijital art'la ilgilenen arkadaşların ziyaret etmesi ve incelemesi gereken iki portfolyo.
Portfolyo 1, Portfolyo 2

Ayrıca bu portfolyoların sahibinin ülkemizden biri olması bizi dahada memnun ediyor :). Eline sağlık Kerem Beyit.

Dizüstü Bilgisayar Sonunda Cebe Girdi

anonim

Sony firmasının ürünü olan Vaio U101, kişisel bilgisayarların en küçüğü. 600 MHz işlemci, 256 MB RAM, 30 GB disk kapasitesi, 7.1'' ekran ve 5 saatlik pil ömrü gibi özelliklere sahip. Ürünün ABD'deki satış fiyatı 1900 $. www.vaio.sony.co.jp
Kaynak: BİLİM ve TEKNİK dergisinin ARALIK sayısı Sayfa 27
Editörün Notu: İngilizce web sayfasında bu ürün olmadığından Japonca sayfasına link verilmiştir. Arayışlarımız sürüyor...

windrivers.com da ücretlenmiş...

parsifal

Tam f2s.com haberini okumuş, kendi kendime "alla alla..." deyip, bir yandan da eve getirdiğim scanner'ın driver'larını indirmek için, artık refleks haline gelmiş bir şekilde, www.windrivers.com adresini yazdım.

Eeee ne mi olmuş? Çok büyük bir haltmış gibi onuda paralı yapmışlar...
Google ne güne duruyor???

Symantec 1.44 disketlere veda etti!

parsifal

Symantec 18 Ağustos 2005 tarihinden itibaren 1.44 MB'lık disketlere sığan virüs tanım dosyalarının yayınını durduracağını duyurdu.

Buna neden olarak tanım dosyalarının bir diskete sığmayacak kadar büyüdüğünü ve disket sürücülerin yerinin diğer teknolojilerin aldığını belirten firma tanımların diğer yöntemlere yayınına devam edeceğini açıkladı.