Symantec, Sygate’i Satın Aldı

0
anonim
Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.
Bu satınalma ile Sygate’in uç nokta uyumluluğu ve korumasındaki uzmanlığı, Symantec’in istemci güvenliğindeki liderliğiyle birleşerek, kurumlara yönetilen ya da yönetilemeyen araçlar için kapsamlı uç nokta koruması sağlıyor.

Sygate, kurumsal çözümleri ayrı ayrı da kullanılabilen, birlikte kullanıldığında ise bilgisayarlar, bu bilgisayarlar üzerindeki veriler ve ağ yapılarının yanlış kullanımlara, izinsiz kötü amaçlı erişimlere ve hatalı konfigürasyonlara karşı korunmasını sağlıyor.

Symantec, Sygate’in halihazırdaki ürünlerini Sygate markası ile satmaya devam edecek. Önümüzdeki altı ay içinde ise ürünlerin yeni versiyonlarında, yeni fonksiyonlarla birlikte markalama çalışması yapmayı ve böylelikle Sygate teknolojisinin Symantec kurumsal güvenlik ürünleri ile entegrasyonunu gerçekleştirmeyi planlıyor.

Symantec, Sygate’i satınalmaya yönelik anlaşma yaptığını Ağustos 2005 tarihinde duyurmuştu.

Görüşler

0
wasich
Umarım Sygate pro firewall'ın 6.0 final'ini görebiliriz en çok ona yanıyorum...
0
teddmcload
sygate ürünleri de symantec ürünleri gibi ağır ve useless olmasa bari
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Prof. Dr. Erdal İnönü´ye Dev Madalya

FZ

Eski Türk Fizik Derneği Başkanı ve Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal İnönü'nün 'Wigner Madalyası'yla ödüllendirildiği açıklandı. 'Wigner madalyası' fizik alanında Nobel'den sonra en önemli ödül kabul ediliyor.

Grup Teorisi ve Temel Fizik Vakfı Başkanı Prof. Dr. Arno Bohm, 2004 Wigner Madalyası'nın İnönü'ye verileceğini açıkladı. İnönü madalyasını 2-6 Ağustos 2004 tarihlerinde Meksika'da yapılacak 'Fizikte Grup Kuramı Metotları 25. Ululararası Kollokyumu'nda düzenlenecek törende alacak.

Wigner Madalyası, ünlü Macar asıllı ABD'li Fizikçi Eugene Paul Wigner adına veriliyor. Madalya, 'Grup Kuramı'nı kullanarak fizik alanında en önde gelen katkıları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Detaylar için tıklayın.

Dünya'yı Isıtmaya Devam Ediyoruz!

parsifal

24 Mart 2006 tarihinde Martha's Vineyard büyüklüğünde bir buzul parçası Fimbul buzulundan koptu.
Haberin detayı için buraya ya da buraya bakabilrisiniz.

Şimdide elektronik bomba korkusu sardı..(EMP)

kuzen

DIŞ HABERLER SERVİSİNDEN... ABD'nin gelecek yıl deneyeceği "EBomb", yani eletromekanik bomba, aklın sınırlarını bile zorlayacak kadar büyük felaketlere yol açabilecek. Her şey bir göz kırpması kadar kısa bir zaman içinde olup bitecek. Evinin içinde kendi halinde oturan biri önce uzaktan keskin bir çatırtı duyacak. Muhtemelen bu sesi bir şimşek veya yıldırım sanacak. Ama o bunları düşünene kadar, uygar dünya en az 200 yıl önceye, elektriğin henüz keşfedilmediği yarı karanlık dönemlere geri dönecek.

PDF: Yeni ISO Standartı

parsifal

Adobe PDF 1.7, belge yönetimi ve taşınabilir belge biçimi olarak ISO 32000-1 standartı kabul edildi. Böylece Adobe, pdf dosya biçiminin kontrolünü ISO'ya devretmiş oldu.

Yeni Din `Jedi Knights´ resmileşti(mi?)

butch

Mart ayının başlarında Yeni Zelanda'da nüfus sayımı yapılacağı sıralarda ortalıkta dolanan bir e-posta hakkında Slashdot'da yayınlanan bir haber oldukça ilgimizi çekmişti. Mesaj Star Wars fanatiklerinin kurdukları yeni dine üye olmaları için insanlara bir çağrı niteliğindeydi. Yeni dinin adı "Jedi Knights" yani Jedi Şövalyeleri.
Yeni Zelanda'da neler oldu bilmiyorum ama İngiltere'de 2001 yılı nüfus sayımı formları ve getirdiği sonuçlar oldukça ilginç...