Yurtdışı Internet Çıkışlarında Sorun

0
FZ
Türk Telekom, denizaltı fiberoptik kabloların bu sabah kopmasından kaynaklanan yurtdışı internet çıkışlarında yaşanan sorun nedeniyle, hizmeti alternatif yollardan verecek.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'den itibaren Türk Telekom'a ait sea-me-we3 denizaltı fiberoptik kablolarda meydana gelen kopmadan dolayı, Türkiye'nin yurtdışı internet bağlantılarında aksamalar yaşanıyor. Problemin kaynağının tespiti ve kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, hizmetin geçici olarak alternatif yollardan verileceği ve gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/01/04/haber_101242.php

Görüşler

0
Armish
Deja vu [sozluk.sourtimes.org]? [ 1 [www.fazlamesai.net] ] [ 2 [sozluk.sourtimes.org] ] [ 3 [www.vangoghgallery.com] ]
0
Armish
Ohom.. Linkler yanlis olmus :(
Deja vu => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deja+vu

1 => http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1601

2 => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+telekom

3 => http://www.vangoghgallery.com/images/scream.jpg
0
aseroglu
Teşekkür ediyorum Türk Telekom'a, bir pazar günümüz vardı maillere bakmak için, ona da bakamadık, sabahtan beri deli oldum hotmail i açamadım yaaa
Açıkçası bunun sebebini, bu haberi görünceye kadar bilmiyordum, haberi buraya eklemen çok iyi olmuş Armish, sagol!...
0
Armish
Aslinda bana degil FZ'ye tesekkur etmek gerekiyor. Haberi o ekleyip, bilgilendirmis bizi...
0
crematorium
lanet olsun, yine mi! umarim p.tesi sabahi alternatif olarak dusundukleri cozum ise yarar bir seviyede yurtdisi cikisi saglar yoksa 1 is gunum ve belki de daha fazlasi yine ziyan olacak!!!! :(
0
murat09
Bugün sabah(5 Ocak 2004 Pazartesi) itibariyle toplam yurtdışı çıkış kapasitemiz olan 1.6 Gbps'nin yarısı 800 Mbps erişime açılmış, TTelekom'dan yapılan açıklamaya göre.
Şimdi ben hesap ediyorum, ben ADSL ile 1Mbps bağlıyım. Benim gibi 800 abone daha olsa -ki binlerce var- Aaa! Bak kapasitemiz bitti! Olaya bak sen! 60000 ADSL portu satıyorsun, o yetmedi 200000 tane daha portu Alcatele ihaleyle(!!!) işi verip devreye sokmaya hazırlanıyorsun. Dial-Up larla FR ları saymadım bile! Bunları düzgün bir internete bağlayamadığın belli de, nereye bağlayacaksın?
Burada bizi 1.5 milyar zarara soktu bu Tekelkom. Santralde yok diye WLAN cihazlarla bağlattık (50 metreyle santral farkı!) , bu WLAN cihazlarının ödenekleri bilin bakalım nerden çıktı. Yine halkın parası. 1 ay sonra da sözleşme yapmaları durdurulunca "biz şimdi sizin santrale ADSL getirdik gelin alın" diyorlar, üstelik bir daha abonelik açma (yaklaşık 400 milyon) daha alacaklarmış. E o zaman neden bizi boş yere masrafa soktun?
Ben la havle vela kuvvete diyorum. Başka bir şey daha demiyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Prof. Dr. Erdal İnönü´ye Dev Madalya

FZ

Eski Türk Fizik Derneği Başkanı ve Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal İnönü'nün 'Wigner Madalyası'yla ödüllendirildiği açıklandı. 'Wigner madalyası' fizik alanında Nobel'den sonra en önemli ödül kabul ediliyor.

Grup Teorisi ve Temel Fizik Vakfı Başkanı Prof. Dr. Arno Bohm, 2004 Wigner Madalyası'nın İnönü'ye verileceğini açıkladı. İnönü madalyasını 2-6 Ağustos 2004 tarihlerinde Meksika'da yapılacak 'Fizikte Grup Kuramı Metotları 25. Ululararası Kollokyumu'nda düzenlenecek törende alacak.

Wigner Madalyası, ünlü Macar asıllı ABD'li Fizikçi Eugene Paul Wigner adına veriliyor. Madalya, 'Grup Kuramı'nı kullanarak fizik alanında en önde gelen katkıları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Detaylar için tıklayın.

Mandrake krizde...

m1a2

11 Mart 2002 tarihli önemli bir duyuru. Mandrake Soft ciddi bir finansal kriz ile karşı karşıya. Açıklamada karamsar bir gelecek tablosu çizilerek, firmanın 2002 sonunu görmesinin zor olacağı belirtilmiş. Duyurunun bir forum alanında yapılmasının nedenine gelince: Evet, Mandrake sizden yardım bekliyor. 5$ tutarında bir aylık aidatla `Mandrake Linux Users Club`a üye olmanız halinde (ki bir sinema biletinden daha ucuz olduğu belirtilmiş) Mandrake`yi yaşatabilirsiniz. Sevenlerine ve Linux camiasına duyurulur ;)

Bilgisayarda bir insan yüzü ne kadar gerçekçi çizilebilir?

redogre

Cevabı burada! Driver 4 oyunu için hazırlanmış bir karakter çizimi.

E-Devlet Projeleri İhalesi OYTEK'in

innaw

E-Devlet projeleri için açılan ihaleyi OYAK'in teknoloji şirketi OYTEK kazandı.

İhaleye SBS-Meteksan-Microsoft 17 milyon 450 bin Avro, Koç-Sistem-Sentim-Cybersoft 19 milyon 450 bin Avro, Oytek 19 milyon 850 bin Avro ve Havelsan 25 milyon Avro teklifle katılmıştı.

btdunyası.net turk.internet.com

İçinde E harfi olmayan roman Türk diline çevrildi (E harfi olmadan!)

FZ

Ünlü Fransız yazar Georges Perec'in hiç 'e' harfi kullanmadan yazdığı "La Disparition" (Kayboluş) adlı romanı, hiç 'e' harfi kullanılmadan Türkçe'ye çevrildi. Cemal Yardımcı'nın çevirisi Ayrıntı Yayınları’nın 400. kitabı olarak yayımlandı. 57 bin 2 sözcük, 370 bin 430 harf bulunan "Kayboluş"ta hiç "e" yok.

Yazarın Türkiye'de tanınmasını sağlayan diğer kitabının başlığı da ilginç: "Yaşam Kullanma Kılavuzu".