Yurtdışı Internet Çıkışlarında Sorun

0
FZ
Türk Telekom, denizaltı fiberoptik kabloların bu sabah kopmasından kaynaklanan yurtdışı internet çıkışlarında yaşanan sorun nedeniyle, hizmeti alternatif yollardan verecek.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'den itibaren Türk Telekom'a ait sea-me-we3 denizaltı fiberoptik kablolarda meydana gelen kopmadan dolayı, Türkiye'nin yurtdışı internet bağlantılarında aksamalar yaşanıyor. Problemin kaynağının tespiti ve kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, hizmetin geçici olarak alternatif yollardan verileceği ve gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/01/04/haber_101242.php

Görüşler

0
Armish
Deja vu [sozluk.sourtimes.org]? [ 1 [www.fazlamesai.net] ] [ 2 [sozluk.sourtimes.org] ] [ 3 [www.vangoghgallery.com] ]
0
Armish
Ohom.. Linkler yanlis olmus :(
Deja vu => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deja+vu

1 => http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1601

2 => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+telekom

3 => http://www.vangoghgallery.com/images/scream.jpg
0
aseroglu
Teşekkür ediyorum Türk Telekom'a, bir pazar günümüz vardı maillere bakmak için, ona da bakamadık, sabahtan beri deli oldum hotmail i açamadım yaaa
Açıkçası bunun sebebini, bu haberi görünceye kadar bilmiyordum, haberi buraya eklemen çok iyi olmuş Armish, sagol!...
0
Armish
Aslinda bana degil FZ'ye tesekkur etmek gerekiyor. Haberi o ekleyip, bilgilendirmis bizi...
0
crematorium
lanet olsun, yine mi! umarim p.tesi sabahi alternatif olarak dusundukleri cozum ise yarar bir seviyede yurtdisi cikisi saglar yoksa 1 is gunum ve belki de daha fazlasi yine ziyan olacak!!!! :(
0
murat09
Bugün sabah(5 Ocak 2004 Pazartesi) itibariyle toplam yurtdışı çıkış kapasitemiz olan 1.6 Gbps'nin yarısı 800 Mbps erişime açılmış, TTelekom'dan yapılan açıklamaya göre.
Şimdi ben hesap ediyorum, ben ADSL ile 1Mbps bağlıyım. Benim gibi 800 abone daha olsa -ki binlerce var- Aaa! Bak kapasitemiz bitti! Olaya bak sen! 60000 ADSL portu satıyorsun, o yetmedi 200000 tane daha portu Alcatele ihaleyle(!!!) işi verip devreye sokmaya hazırlanıyorsun. Dial-Up larla FR ları saymadım bile! Bunları düzgün bir internete bağlayamadığın belli de, nereye bağlayacaksın?
Burada bizi 1.5 milyar zarara soktu bu Tekelkom. Santralde yok diye WLAN cihazlarla bağlattık (50 metreyle santral farkı!) , bu WLAN cihazlarının ödenekleri bilin bakalım nerden çıktı. Yine halkın parası. 1 ay sonra da sözleşme yapmaları durdurulunca "biz şimdi sizin santrale ADSL getirdik gelin alın" diyorlar, üstelik bir daha abonelik açma (yaklaşık 400 milyon) daha alacaklarmış. E o zaman neden bizi boş yere masrafa soktun?
Ben la havle vela kuvvete diyorum. Başka bir şey daha demiyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IBM Türk Çalışanlarının Sendikal Örgütlenmesi

anonim

Bizler 258 kişiyle Tez-koop-iş sendikasına üye IBM Türk çalışanlarıyız.

Sendikamız, toplu sözleşme yapma hakkımızı almak için 26 Mart 2008 tarihinde Çalışma Bakanlığına yetki başvurusunda bulundu.

TBD Bilim Kurgu Yarışması

FZ

Bilimkurgu, bilimsel buluşların, teknolojik gelişmelerin, gelecekteki olayların ve toplumsal değişimlerin insanlar üzerindeki etkilerini araştıran bir edebiyat ve sinema türüdür. Bu tür yapıtlarda sergilenen bilimsel, teknolojik ve toplumsal değişimler kahramanların eylemleri aracılığıyla günümüzü ve geleceğimizi sorgular.

Özellikle son otuz yılda bilişim teknolojilerinde yaşanan ilerleme, bugün bir bilişim devrimine dönüşmüştür. Bu devrim doğal olarak bilimkurgu türünün inceleme alanlarından biridir. Aslında bilişim teknolojileri ve bilimkurgu, yirminci yüzyılın başlarından günümüze dek biri “değiştiren”, diğeri de “değişimi inceleyen” olarak işbirliği içerisindedir. İşte bu işbirliğinden aldığı güçle TBD Bilişim Dergisi 1998 yılından bu yana bilimkurgu öykü yarışması düzenlemektedir. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen TBD Bilişim Dergisi Bilimkurgu Öykü Yarışması’na aşağıdaki koşullar kabul eden bütün öykücülerimizi davet ediyoruz.

Doç. Dr. Mustafa Akgül'ü Kaybettik

butch

Linux Kullanıcıları Derneği web sitesinden duyurulan üzücü haberi aynen paylaşıyorum.

"Derneğimizin kurucusu ve onursal üyesi olan Doç. Dr. Mustafa Akgül, bir süredir tedavi gördüğü hastanede bugün Hakkın rahmetine kavuşmuştur, merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesinin acısını paylaşıyor, başta ailesine, üyesi olduğu dernek çalışma arkadaşları, üniversite çalışma arkadaşları ve...

BSA`nın büyük başarısı

cayfer

BSA, Mısır El-Ezher müftülüğünden lisanssız yazılım ve kopya müzik/sinema eserleri kullanmanın günah olduğuna ilişkin bir fetva çıkartmayı başardı. Fetva'nın duyurulmasının ertesi günü Microsoft Kahire bürosunu arayan bir iş adamına kopya yazılım kullanmanın "haram" olduğu söylenince "kopya yazılımları artık bir dakika bile tutmayacağını" belirtmiş. Daha ayrıntılı bilgi için: www.law.com ve www.slashdot.org

Mac OS X, Linux ve Windows 'u aynı makinada mı çalıştırmak istiyorsunuz?

rob33n

SWsoft'tan guzel bir program..
VirtualBox ve WMware tarzı bir yazılım olan Parallels 9 Ocak 'ta beta olarak piyasaya sunuldu. Uygulama, içerisinde 50 'den fazla işletim sistemini bulundurmakta.