Yurtdışı Internet Çıkışlarında Sorun

0
FZ
Türk Telekom, denizaltı fiberoptik kabloların bu sabah kopmasından kaynaklanan yurtdışı internet çıkışlarında yaşanan sorun nedeniyle, hizmeti alternatif yollardan verecek.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'den itibaren Türk Telekom'a ait sea-me-we3 denizaltı fiberoptik kablolarda meydana gelen kopmadan dolayı, Türkiye'nin yurtdışı internet bağlantılarında aksamalar yaşanıyor. Problemin kaynağının tespiti ve kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, hizmetin geçici olarak alternatif yollardan verileceği ve gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/01/04/haber_101242.php

Görüşler

0
Armish
Deja vu [sozluk.sourtimes.org]? [ 1 [www.fazlamesai.net] ] [ 2 [sozluk.sourtimes.org] ] [ 3 [www.vangoghgallery.com] ]
0
Armish
Ohom.. Linkler yanlis olmus :(
Deja vu => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deja+vu

1 => http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1601

2 => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+telekom

3 => http://www.vangoghgallery.com/images/scream.jpg
0
aseroglu
Teşekkür ediyorum Türk Telekom'a, bir pazar günümüz vardı maillere bakmak için, ona da bakamadık, sabahtan beri deli oldum hotmail i açamadım yaaa
Açıkçası bunun sebebini, bu haberi görünceye kadar bilmiyordum, haberi buraya eklemen çok iyi olmuş Armish, sagol!...
0
Armish
Aslinda bana degil FZ'ye tesekkur etmek gerekiyor. Haberi o ekleyip, bilgilendirmis bizi...
0
crematorium
lanet olsun, yine mi! umarim p.tesi sabahi alternatif olarak dusundukleri cozum ise yarar bir seviyede yurtdisi cikisi saglar yoksa 1 is gunum ve belki de daha fazlasi yine ziyan olacak!!!! :(
0
murat09
Bugün sabah(5 Ocak 2004 Pazartesi) itibariyle toplam yurtdışı çıkış kapasitemiz olan 1.6 Gbps'nin yarısı 800 Mbps erişime açılmış, TTelekom'dan yapılan açıklamaya göre.
Şimdi ben hesap ediyorum, ben ADSL ile 1Mbps bağlıyım. Benim gibi 800 abone daha olsa -ki binlerce var- Aaa! Bak kapasitemiz bitti! Olaya bak sen! 60000 ADSL portu satıyorsun, o yetmedi 200000 tane daha portu Alcatele ihaleyle(!!!) işi verip devreye sokmaya hazırlanıyorsun. Dial-Up larla FR ları saymadım bile! Bunları düzgün bir internete bağlayamadığın belli de, nereye bağlayacaksın?
Burada bizi 1.5 milyar zarara soktu bu Tekelkom. Santralde yok diye WLAN cihazlarla bağlattık (50 metreyle santral farkı!) , bu WLAN cihazlarının ödenekleri bilin bakalım nerden çıktı. Yine halkın parası. 1 ay sonra da sözleşme yapmaları durdurulunca "biz şimdi sizin santrale ADSL getirdik gelin alın" diyorlar, üstelik bir daha abonelik açma (yaklaşık 400 milyon) daha alacaklarmış. E o zaman neden bizi boş yere masrafa soktun?
Ben la havle vela kuvvete diyorum. Başka bir şey daha demiyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fikri Takip: eNTERFACE '07: Bilgisayarlarla İnsanca Etkileşim İçin

FZ

Sadece beyin dalgalarınız ile herhangi bir müzik aleti kullanmadan canlı müzik performansı icra edebilir misiniz (mesela)? Lütfen okumaya devam edin...

Hafıza-i beşer nisyan ile malül olabilir ama hafıza-i efem hatırat ve fikri takip ile meşhur olmaya özen gösteren bir site olarak vakti zamanında burada hak ettiği yeri almış "eNTERFACE '07: Bilgisayarlarla İnsanca Etkileşim İçin" haberinin ardından neler olup bittiğini haberin üstünden yaklaşık 1 sene geçtikten sonra yine bu sayfalardan duyurmaktadır. Gelişmeler az sonra!... (bang!)

BeOS'un Devamı Zeta

zilog

Be Inc. firmasının dağılmasından sonra Palm Inc.'e satılan BeOS'u temel alan, yeni bir işletim sistemi geliştirildi. Bir Alman firması olan yellowTAB tarafından 2002 yılından beri geliştirilen Zeta, BeOS'u kaldığı yerden devam ettiriyor. Zeta için yazılmış bir incelemeyi, OSviews sitesinde okuyabilirsiniz.

mySQL 4.0.12 hazır

redial

Resmi açıklama: 4.0 sürümü standart download sürümü olmuş.

Editörün Notu: Nedense aklıma sundance arkadaşımızın Serbest Yazılımlar Yetersiz mi? konu başlıklı makalesi geldi ;-)

Mum yakmayı deneyelim: TDK gerekeni yaptı

jfever

Geçtigimiz günlerde FM'de hararetli tartışmalara neden olan Belki de Wikipedia'yı Türkçeleştirmemek.. başlıklı haberde gelen yorumlardan birinde TDK sozlugunde bulunan isimler sozlugundeki sacmaliklardan bahsediliyordu.

Ayni sacma aciklamalari TDK sitesine girip kendim bizzat gordukten sonra sayfanin altinda bulunan bilgi edinme butonuna tiklayip durumu ozetlemistim. Bugun TDK tarafinda eposta yoluyla geri bildirim yapildi:

Merhaba yeni bilişim DEV´i...

elrond

Evet beklenen gelişme oldu ve HP-Compaq birleşmesinin nasıl şekilleneceğine dair ilk resmi açıklamalar geldi. Ürün aileleri aşağıdaki gibi şekilleniyor. Yok abi ben sabredemem direk olayı birinci ağızdan inceleyeceğim derseniz Buraya buyrun...