Herşeye rağmen Pozitif HAZİRAN sayısını çıkarttı!!!

0
adonis
Pozitif e-dergi tüm olumsuzluklara rağmen tam 230 sayfa bir dergi daha çıkarttı. Bakmak isteyenler için adres: http://www.pozitifpc.com

Yine 50 sayfaya yakın bir GNU/Linux içeriğine sahip.

Görüşler

0
ersin2k
Bravo. Biraz daha dayan pozi+if !
0
nk
Tebrikler.
Hiç olmazsa küçülerek devam etmesi gereken bu dergiyi çıkarmaktan bu kadar kolay vazgeçmemeniz dileğiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

1. Linux - AMD Bilgi Yarışması Başladı

anonim

1. Linux - AMD Bilgi Yarışması 24Aralık Cuma akşamına kadar sürecek. Linux ağırlıklı yarışmada 1. olan Yarışmacıya CoolerMaster Jet 7+(50$) hediye verilecektir.

http://www.linux34.com/yarisma.php

Saygılarımla.
Erdogan Bilgici.

OpenBSD 3.3 Çıktı

FZ

Kendine hedef olarak ağ güvenliği ve şifreleme konusunda en yetkin işletim sistemini üretmeyi seçmiş olan OpenBSD ekibinin geliştirmiş olduğu OpenBSD işletim sisteminin 3.3 numalı sürümü 1 Mayıs 2003 tarihinde resmen kamu kullanımına açıldı.

ABD'deki DARPA kurumu tarafından kendilerine verilen destek aniden kesilince maddi bakımdan zor durumda kalan OpenBSD ekibi her türlü olumsuzluğa rağmen kamu yararına çalışmalarına devam ediyor. Ekip kendisini desteklemek isteyen insanların her türlü yardımını kabul ediyor.

Sistem Yöneticileri Minnet Gününüz Kutlu Olsun!

parsifal

Hepinizin sistem yöneticileri şükran gününüz kutlu olsun!

2006 SourceForge.net Community Choice Awards / Sonuçlar

anhanguera

"2006 SourceForge.net Community Choice Awards" sonuçları açıklandı, kazananlar listesine http://sourceforge.net/awards/cca/ adresinden bakabilirsiniz.

xynth, ve f4l kendi kategorilerinde ilk üçe bile girememişler. :| olsun, finale kalmak da güzeldi diyerek önümüzdeki maçlara bakacağız ;) Destekleyen ve ilgi gösteren herkeze teşekkürler.

alper akçan "anhanguera"

Joseph Weizenbaum: Huzur İçinde Yat (RIP)

FZ

Bilgi işlem, yapay zekâ ve doğal dil işleme (NLP) öncülerinden, meşhur diyalog programı ELIZA'nın yaratıcısı ve SLIP programlama dilinin geliştiricisi Joseph Weizenbaum'u birkaç gün önce kaybettik.

Weizenbaum'un Bilgisayar Gücü ve İnsan Aklı eseri, bu değerli bilimcinin bilgi işlemeye ve yapay zekâya eleştirel bir bakışı olarak okunabilir. Kitapta 1966'da geliştirilmiş ELIZA sistemine insanların kendilerini nasıl kaptırdıklarını görünce ve bugün 'chatbot'lar karşısında insanların nasıl duygusallaştıklarını hatırlayınca gülümsememek mümkün değil.