AOL T-Online tarafından satın mı alınıyor?!

0
conan
Bilmiyorum bu haberin başlığı da başımıza taş yağacak olmalı mıydı? Görünüşe göre Almanya devi Deutsche Telekom'un kuruluşu olan T-Online AOL'i satın almak için harekete geçmiş. Der Spiegel ve Sueddeutsche Zeitung gazetelerinde yazan haberlere göre satın alım yaklaşık 1 milyar dolar çerçevesinde olacakmış. Şu anda 13 milyona yakın abonesi olan T-Online AOL'in yaklasik %70'lik hissesine talip olarak kullanıcı sayısında gerçekten büyük bir artışa gidecek gibi görünüyor! Not: Haberler almanca, ingilizceye çevirmek isterseniz babelfish'i kullanabilirsiniz. ;)

Görüşler

0
murat09
AOL 'ın halen sahibi TimeWarner değilmiydi? AOL Winamp dahil birsürü (Netscape vs) sık kullanılan programın da sahibi değil mi? Şimdi AOL yi alan bunları da almış olmuyor mu? Ayrıca Almanca öğrenmeye de hiiç niyetim yok, ABD'lilerin de bunu istediğini sanmam :-)
Hitler klonlandı mı diye kuruntu yapan FM ci
0
conan
Murat,

TimeWarner ismini AOL ile ayirdi. AOL su anda inanilmaz zararlari oynayan bir sirket durumunda. O kadar kullanicinin ahi, iirenc arabirimler, super insecure sistemler, broadband ve de rekabet sonunda onlari da dize getirdi. Her ne kadar TimeWarner ile AOL hala sirketsel olarak kardes olsalar da kar beklenen sirket korkunc zararlar getirince TimeWarner olaydan uzaklasmayi secti bence.

Deutsche Telekom, nam-i diger T amerika'da oldukca atakta su siralar. Ornegin cok buyuk bir cep telefonu yatirimlari var burada. Isimi T-mobile ve civarin en iyi GSM servis saglayicisi diyebilirim. (Digerleri yani AT&T, Verizon, etc... CDMA ve TDMA tabanli iletisim sagliyorlar) Dolayisiyla zaten Amerika icinde isim yaptilar. Bence Amerika'lilarin bu konuda pek takilacaklarini dusunmuyorum.

Neyse sonucta bu tip haberler yilda en az 10 15 defa cikar ve bi anda yokolurlar. Bekleyip goriciiiiiz. ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Seçim haberlerini size bilgisayar ağlarını öğreten adamdan alın!

bm

Andrew Tanenbaum ABD seçimlerini ve tahminlerini izleyebileceğiniz bir site yapmış. İngilizce bilenler için okumaya değer bir site, bilmeyenler de sonucu takip edebilirler: http://www.electoral-vote.com/

SCO, IBM´i Unix Ticaret Sırlarını Zedelemekten Dava Etti

redial

Dava, geçtiğimiz perşembe günü, IBM'in Unix ile ilgili ticari sırları, özgür yazılım grubu ile, hukuka aykırı bir şekilde paylaştığı savıyla Salt lake City'deki Utah Eyalet Mahkemesinde açıldı.

Caldera, SCO Group adı altında iş yapıyor. Özellikle uzman olduğu konu; Intel işlemci kullanan bilgisayarların Unix kullanımı.

Zenginliğe $2.56 değerinde bir adım

cbc

Zengin olmak için ne yaparsınız?

Kaliteli ve az kişinin yaptığı işlerde rol alıp yüklü miktarda ödemeler alabilirsiniz. Ya da günde 48 saat çalışıp, maaşınızı 2ye katlayabilirsiniz. Tabi bunun için tek başınıza yaşıyor olmanız ve giderinizin az olması gerekir.

Daha zor bir yöntemi Laszlo Nemeth deniyor. Yöntemi öğrenip dünyadaki şanslı azınlığın içinde nasıl olunabileceğini görmek için haberin devamına bakın.

Toshiba´dan 2cm´lik sabit sürücü

butch

En son rekorun Kasım ayında Hitachi tarafından duyurulan 1-inch(2.54 cm)'lik sabit diskte olduğu konuda, Toshiba yaptığı 0.85-inch(2.159) diskle rekoru eline geçirmiş oldu. 2-3 GB kapasiteye sahip olan diskler 2005 başında üretime geçecek.

Kaynaklar:/. ve http://neasia.nikkeibp.com

Yine Google...

m1a2

Google`un agresif atakları devam ediyor. Bu sefer elektronik postayla sipariş (`mail order`) hususunda bir hizmet söz konusu. Artık `mail-order`un mümkün olduğu bir ürüne ilişkin katalog bilgileri de eşelenebilecek (google = eşelemek ;) ve doğrudan üretici firmanın sitesine erişilebilecek:
Google Catalog Search