Açık Kodlu Projeler ve Portakal Teknoloji'de Staj İmkanı

0
anonim

İlgili Yazılar

Kablo internet; sonunda

mos

Kısa bir süre önce ADSL tarifelerinde düzenlemeye gidilmesinin ardından Kablo internet aboneleri de beklediği indirimi sonunda aldı. Telekomünikasyon Kurumu indirimi sonunda açıkladı.

Üniversitenizin Sayfası Hazır

mambo

Ünigenç , Türkiye'deki tüm üniversiteleri kapsayan bir site, okuldaki faaliyetler hatta fakültedeki faaliyetlerden haber veren bir site, hazırlayıcaları da sizsiniz. Üniversiteli arkadaşlar için olduğu kadar mezunlar içinde bölümleri var. Gerçekten de güzel bir fikir ve uygulama. Okulunuzda tanımadığınız kişilerle tanışma fırsatı, ben girdim baktım size de tavsiye ederim.

OpenBSD 3.3 Çıktı

FZ

Kendine hedef olarak ağ güvenliği ve şifreleme konusunda en yetkin işletim sistemini üretmeyi seçmiş olan OpenBSD ekibinin geliştirmiş olduğu OpenBSD işletim sisteminin 3.3 numalı sürümü 1 Mayıs 2003 tarihinde resmen kamu kullanımına açıldı.

ABD'deki DARPA kurumu tarafından kendilerine verilen destek aniden kesilince maddi bakımdan zor durumda kalan OpenBSD ekibi her türlü olumsuzluğa rağmen kamu yararına çalışmalarına devam ediyor. Ekip kendisini desteklemek isteyen insanların her türlü yardımını kabul ediyor.

Bellekli Kalem

polat

Logitech IO gazeteci ve öğrenci gibi not tutmak zorunda kalanlar düşünülerek tasarlanmış.IO belleği sayesinde notları temize geçme yada digital ortama aktarma derdini ortadan kaldırıyor.Ayrıntılı bilgi için www.logitechio.com (Kaynak Cumhuriyet gazetesinin 8 şubat 2003 tarihli bilim Teknik eki.)

Biraz da Dijital Sanat

anonim

Dijital art'la ilgilenen arkadaşların ziyaret etmesi ve incelemesi gereken iki portfolyo.
Portfolyo 1, Portfolyo 2

Ayrıca bu portfolyoların sahibinin ülkemizden biri olması bizi dahada memnun ediyor :). Eline sağlık Kerem Beyit.