Slackware Linux Türkiye Açıldı!

0
anonim
Resmi Slackware Linux Türkiye temsilciliği www.slackware.org.tr adresinde açılmıştır. Tüm slackware fanatiklerine duyurulur.

Görüşler

0
Rhpolitik
Slackware'in Türkiye'de fazla tanınıp tercih edilmediğini (haddim olmayarak) düşünüyorum. Bunun aşılması adına Türkiye'li kullanıcılar için güzel bir adım. Fakat bu adımın bu sitenin bu haliyle atılabileceğine pek inanamadım. En basit bir projeler sayfasına bakmak için bile gereksiz üyelik zorunluluğu can sıkıcı. Ayrıca Slackware'in o korkutucu havasını pekiştiren tasarım da sanırım elden geçirilebilir (SuSE gibi). Umarım bu siteyle, Slackware için Türkçe döküman ve eşzamanlı destek ihtiyacı kapatılabilir.
0
SilWeX
Güzel bir fikir ama döküman bölümünde sadece duyuruların olması ve içerikte bulunabilen tek şeyin iki adet seminer duyurusu ve ekip üyelerinin adının olması site biraz aceleye gelmiş izlenimi uyandırdı bende. Biraz daha beklenilse içerik oluşturulsa ve ardından iyi bir tasarım ile duyuru yapılsa daha iyi olurdu sanırım.
0
fnoyan
Linux ile az çok uğraşan herkezin Slackware'in adını duyduğana eminim aslında. Site iyi fikar ama her bağlantı için üyelik istemsi gerçekten can sıkıcı. Sanki bilgi paylaşımı için değilde fazla üye sayısı için açılmılş bir site gibi! Yayın hayatında başarılar..
0
CihanAyyildiz
Merhaba ; Artık üyelik işlemi sadece foruma yorum göndermek isteyen ziyaretçilerimiz için geçerli. Destekleriniz için çok teşekkürler.
0
CihanAyyildiz
Merhaba ; Artık üyelik işlemi sadece foruma yorum göndermek isteyen ziyaretçilerimiz için geçerli. Destekleriniz için çok teşekkürler.
0
Zebani
Sanırım biraz fazla iddialı bir başlık atmışsınız. Umarım güzel bir kaynak site olur. Ama "Slackware Linux Türkiye Açıldı!" diye bir başlık atınca ben de bir çeşit resmi temsilcilik yapılıyor. Neyse umarım o da olur.
0
Zebani
...ben de bir çeşit resmi temsilcilik yapılıyor, sandım. ...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Adım adım Linux'a geçiş

sundance

Niyam.com'da yayınlanan bu makale yedi aşamada GNU/Linux sistemlere geçmeyi ve mevcut gündelik işlerinizi orda gerçekleştirmeyi anlatıyor.

Slackware 9.0 RC1

mos

Dünyaca meşhur ve ilk GNU/Linux dağıtımlarından biri olan Slackware Linux 9.0'in ilk deneme sürümü ftp.slackware.com adresinde. Bu surumdeki bazi yenilikler: 2.4.20 Linux kernel, KDE 3.1, GNOME 2.2,XFree86 4.3.0,gcc-3.2.2

Galiba sonunda geliyor..

Linmodem sürücüleri para ile satılıyor!

sundance

Zamanında çok umut verdiğini belirttiğimiz Linuxant firması, son nesil HSF ve HCF Linux modem sürücülerini para ile satmaya başladı

Şirketten yapılan açıklamaya göre sözkonusu argenin ciddi zaman ve kaynak ayırma gerektirmesi üzerine bu yola gidilmiş. Sözkonusu sürücülerin full sürümleri $14.95´e satılırken 14.400kbps ile limitlenmiş halleri bedavaya (fakat kapalı kodlu olarak, dağıtılmakta.

Öğretmene dizüstü var da Debian yok mu?

maat

MEB'nin öğretmenlere verdiği dizüstülerden almak için başvurmuştum ve gelmesini heyecanla bekliyordum. Neyse ki 28. günde kargo, makinamı bana ulaştırdı. Tabi yapacağım ilk iş belli idi Debianımı kurmak. :)

Gelişmiş Klavyeler için GNU/Linux Desteği

FZ

Paraya kıyıp üzerinde bir sürü ekstra tuş bulunan bir Multimedia ve Internet destekli klavye aldınız. Veya süper ergonomik bir Logitech klavyeniz var. Haliyle üzerindeki ekstra tuşları kullanarak GNU/Linux ortamında kolayca CD'ye, xmms'e, Internet tarayıcısına falan müdahale etmek istiyorsunuz. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Tabii ki Multimedia ve Internet Klavyeler: LinEAK Projesi başlıklı yazıyı okuyarak ;-)