Satanistler Taktik Değiştirmişmiş

0
SHiBuMi
NTVMSNBC'de yer alan habere göre yeni öğretim yılının başlaması ile birlikte satanistler de eski örgütlenme alışkanlıklarından vazgeçip yeni taktiklere yönelmeye başlamışlar. Mesela artık siyah giymeyeceklermiş, saçlarını kısa keseceklermiş ve anormal barlara değil normal barlara takılacaklarmış, ayrıca satanist olduklarını belli edebilecek takılardan da uzak duracaklarmış. Böylece Türkiye'deki satanistler yalnızca dünya tarihindeki ilk siyah giymek, saçlarını uzatmak ve garip barlara gitmek eylemleriyle örgütlenebilen grup olmakla kalmadı, bu eylemlere son vererek bir anda bütün taktik anlayışı değişen ilk güruh olma ünvanını da kazanmış oldu. Öyle ki polis bu yeni örgütlenme taktiklerine karşı da yeni taktikler geliştirmiş. Saçını kesip beyaz t-shirt giyerek taktik değiştiren bir güruha karşı, nasıl karşı taktik geliştirilebilir o bizim yaratıcılığımıza bırakılmış olmalı ki alınan tedbirler hakkında bir açıklama yazılmamış.
Haydi satanist avına.

Görüşler

0
anonim
dunku milliyet gazetesinde de yine Satanist haberi vardi.

Eskiden yaz aylarinda meclis kapanip ic politikada yapacak bir sey kalmayinca Yunanistanla savas cikacak haberi yaparlardi.

Artik yeni bir haber konusu buldular.
0
anonim
hani kliselesmis bir laf vardir ya burasi turkiye diye; kardesim olusan olgularin %99'u bu kaliba sigabilir mi, sigarsa bu normal midir?
aramizda yurtdisinda yasamini surdurenler var bir aydinlatma operasyonu ile bize orda boyle seyler olup olmadigi hakkinda biraz bilgi verebilirler mi?
bu arada aklima ne takildi biliyor musunuz: acaba bizim bu orjinal fikirlerimiz dogustan mi yoksa sonradan kazanilan bir sey mi, ne bileyim ilk turklerde falanda var midir, yada karahanlilarin falan muslumanliga adim atmasiyla falan mi oldu bu zeka atlamasi...
yada onlarin bir sucu yok (yada cok beceriksizler(!)) her seyi biz yaptik...
cevher bizde, siz keyfinize bakin ,)
0
conan
Bir suredir Amerika`da yasamaktayim. Burada her cesit manyak var. Ornek vermek gerekirse toplumsal bir paranoya var ki mesela oldukca eglenceli oluyor seyretmesi. Metroda kalabalik yuzunden omzuna birisi dokununca ziplayanlar hele tam seyirlik hehe :) Daha da ilginci kolluk kuvvetleri :) Ornek vermek gerekirse arkadasim pentagonun onunden arabayla giderken (ki gayet halka acik bir yoldur) Hummer`lara bakiyor ve araba bir sure serit cizgisinin uzerinden gidiyor. Hoop Virginia polisi yakalar hesabi kenara cektiler :) Bak cizgi uzerinde bir sure gittin bi daha olmasin NININII!! yaptilar :) Boyle de garip aliskanliklari vardir VA polislerinin :))

Yani burasi da oldukca garip bi yer. :) Yuruyen merdivende mahsur kalanlar, yanan arabaya dalip insan cikaranlar (ve bunlari goruntuleyip hicbirsey yapmayanlar) bi ton sey iste :)

Tabii ki garip gizli toplu intihar eden klanlar gibi seyleri sizler de biliyorsunuz :P
0
SHiBuMi
Şu yürüyen merdivende kalma olayını biraz daha açabilir misin bir türlü canlandıramadım kafamda samimi soruyorum :)
0
tongucyumruk
Tam olarak yürüyen merdivende kalmak sayılmasa da benim Türkiyede gördüğüm bir olay yürüyen merdiven aniden durduğunda üzerindeki insanların bir süre ne yapacaklarını bilmeden öyle çevreye bakakalmasıdır... Aşağı yukarı 5-10 saniye sürer bu...

Birde doğrudan bununla ilgili değil ama bir akrabam vardır yürüyen merdivenden korkar... Hayatta çıkamaz. (Eğitimsiz falanda değil üniversite bitirmiş biri ama...)
0
conan
metro`da ev arkadasimla birlikte yuruyorduk yuruyen merdivenler bizden bir iki saniye once durdu biz de kostura hoplaya ziplaya cikmaya basladik yariyolda bir kadin gorduk, ama detaya girersek merdivenlerin sag tarafindan kosar adim ve tam onume bakarak yukari cikarken bir cift kadin ayakkabisi gorup sola dogru kayarak merdiveni cikmaya devam ettim, sonra bu kadin orada ne yapiyor diye yukaridan uzun sure baktik ve kadin oldukca uzun bir sure orada panik bakislariyla kalakaldi (3-4 dakika) Sonra biz heralde birazdan firefighters gelir kadini kurtarir diye kosar tempo yolumuza devam ettik. :P (Kadin fiziksel acidan o merdiveni cikacak yasta gorunuyordu)
0
sundance
Yerim senin fayirfaytirlarını :)) Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti; ITU Mimarlık'da okurken, bir alışveriş merkezinin birinci katını zemin kata bağlayan bir yürüyen merdiven tasarlamıştım. Bunun dışında servis merdiveni ve yangın merdiveni de vardı, ama alışveriş yapanlara yönelik düz bir merdiven yoktu (fakat sadece bu kat içindi bu) Ve hocam bana 'elektrik kesilirse ne yapacaklar ?' (of-dı-rikord; yaşlı bir kadındı) diye sormuştu. Bütün naifliğimle, 'Elektrikli merdiven, elektrik kesilince, elektriksiz merdiven oluyor ya...' demiştim. 'Haaa' demişti :)
0
FZ
Nasıl ki Hall of Fame var ise bir tane de Hall of Dumur gerek bize ;-)
0
petkutin
conan'in dibinde yasiyan, bahsettigi metro hattini daha uzun bir yol gitmek icin kullanan biri olarak fikir beyan edeyim. 5 sene evvel burasi Turkiye derken, 5 senedir bunlar nasil super guc olmus yahu? sorusu beynime takilir durur. bu adamlarin zeka seviyeleri ustunde defalarca duruldu, mailler bas dondurecek sayilarda forward edildi vs. adamlarin esas sorunsali dunyanin geri kalanini hic iplememleri ve yeryuzunde birtek kendileri yasiyormus gibi davranmalari.

basit, belki gereksiz ama bende paylasmak istegi uyandiran bir ornek:
cumartesi zapping yaparken dog eat dog ismi kadar sanssiz bir yarisma programina rastladim. son 1-2 senedir tek(cift) erdemin bocek yiyerek, binalardan ters sallanmmak oldugunu tema eden yarismalardan bir digeri. kaybeden/kazanan ise yine bize son zamanlarda asikar olan rakip gormediklerine yalakalik et, rakip gorduklerini asagila bazli oy kullanma metodu ile belirleniyor.
havuzlara atalayip merdivenlere tirmanmalari bitipde son asamaya gelindiginde bilgi sorulari var. Orta yirmilerinde bir kiza cografya kategorisi cikti. Soru: Guney ve Kuzey Amerika kitalarinin butunu dusunuldugunde en buyuk yuz olcumlu ulke hangisidir?. Kendi kendime kesin Amerika birlesik devletleri der bu derken kiz:
Bilemiyorum ama aticam. ASYA dedi. Ben tam saskinliktan bayilmis olan esimi ayiltmak icin kolonya almaya gidiyordum ki :), kiz olaya son noktayi koydu. Sunucunun Hayir maalesef Kanada olacakti lafi uzerine. 5 yasindaki bir cocuk edasiyla Nerden biliyim ben, oradami yasiyorum ki? benzerinden bir laf(gaf) etti.

benimde anti-sorum: amerikalilar dunyaya karsi sorumluluklarini karsi kiyidan gelirken mi geride biraktilar, yoksa kizilderilileri katlederken mi kaybettiler?
0
redogre
Benim bildiğim satanistler zaten siyah giyip, metal barlara gitmez. Türkiye'de ufak bir grup harbi satanist var, onlarda genellikle zengin, züppe, güç delisi iş adamları. Amaç kötülüğü değil gücü yüceltmek. Aryan ırkı gibi kendilerini güçlü, diğer insanları para kazandıracak zavallılar olarak görürler. En aşırı ritüeller ise genellikle seks içerikli olanlar, toplu seksler, sado mazo ilişkiler ve bunlarınparayla yaptırılıp izlenmesi gibi. Biraz komplo teorisi gibi oldu ama zaten orda burda duyduğum şeyleri, bir gazetede birinin lafları arasında da yakalayınca iyice emin oldum. İster şehir efsanesi deyin ister inanın :)
0
FZ
Bkz. Eyes Wide Shut. ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yerli Otomobil Etox Yollarda

anonim

Daha önce fazlamesai'de de duyurusu yapılan ve yorumları alınan Etox marka spor arabanın 2.'sinin yollarda olduğu geçenlerde haberlerde yer aldı: Cumhuriyet, Superonline, Hurriyet

Youtube Yine Engellendi!

iozeren

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurarak “youtube.com” sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulunmuş.

Türk Mühendislerden Hidrogaz Sistemi

FZ

Türk mühendisler geliştirdikleri 'hidrogaz' sistemiyle araçlarda yüzde 30 yakıt tasarrufu sağladıklarını söylüyor. Sistemin maliyeti 1000-1500 YTL.

Temiz ve çevreci özelliğiyle bilinen hidrojen enerjisi, Türk mühendislerinin geliştirdiği bir sistem sayesinde kamyondan belediye otobüsüne, ticari taksiye kadar 250'ye yakın araçta kullanılmaya başlandı. 'Hidrogaz yakıt tasarruf sistemi' adı verilen sistem üzerinde yaklaşık 15 yıldır Ar-Ge çalışması yürüten Eroğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Enerji İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited şirketi Genel Müdürü Fazlı Eroğlu, sistemin yararlarını değerlendirdi.

Kaynak: Radikal

Ortaokul Mezunu “Genetikçi”

anonim

internethaber.com: Mustafa Bilgiç, ortaokul mezunu olmasına rağmen, adeta bir genetikçi gibi uğraşarak beyaz tavuskuşu üretti.

Ulubat Gölü kıyısındaki 20 dönümlük araziyi cennete çeviren ve ömrünü doğa korumacılığına adayan Mustafa Bilgiç, “uzun yıllardır bütün enerjisi ve birikimini, kuş ve ağaçların bakımına harcadığını” söyledi.

Oluşturduğu “cennet”te 50’yi aşkın kuş türü bulunduğunu, ancak “bunların arasında kendisi için ayrı bir yeri olan tavus kuşlarını çok sevdiğini ifade eden Bilgiç, şu anda da ‘gelin gibi’ beyaz tavus kuşu üretmenin mutluluğunu yaşadığını” kaydetti.

FRP intihar ettiriyor mu?

SHiBuMi

Bugünkü (pazar) Milliyette sorumlu gazetecilerimiz FRP konusuna da el atmışlar ve FRPnin genç, saf beyinleri nasıl intihara sürüklediğini belgeleriyle (!) ortaya koymuşlar. Geçenlerde Kanal D ana haber bülteninde Yüzüklerin Efendisi sonunda kağıt oyunu(!) da oldu başlığını duyunca zaten işin çoktan suyunun çıktığını düşünmüştüm ama bu kadarına da pes yani.