Ripe 52 Toplantısı İstanbul'da

0
sundance
Internet politikaları konusunda belki de en önemli organizasyonlardan biri olan RIPE'ın bir sonraki toplantısı 24-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yer alacak.

Toplantılara $400 avroluk tüm etkinlik ya da 125 avroluk günlük katılım ücretleri ödeyerek isteyen herkes katılabiliyor, öğrenciler için de %50 indirim sözkonusu. Türk Telekom'un ev sahipliğinde yapılan toplantılar, daha sonra "şerrefsizim benim aklıma gelmişti" dememek isteyenler için iyi bir fırsat olabilir ;)

Görüşler

0
vbo
Bu cümle bir yerden tanıdık geldi ya neyse :-)
0
BBK
$400 avroluk
Bu ne demek anlayamadım, 400$ mı 400€ mu?
0
intelligenc
olabilir insanlik hali, hafiza i beser nisyan ile maluldur... ayrica o para cok bence .. o parayi verip de ripe ncc toplantisina girmem, ama 10 tane C blok IP veriyolarsa bilmem :))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir milyon dolarlık sayfa!

sundance

İşsiz güçsüz bir genç, birkaç ay sonra gideceği üniversitede parasız hayatın çok da eğlenceli olmayacağını düşünüp, "Napsam da para kazansam?" diyor ve pikseli $1'dan reklam aldığı bir milyon piksellik bir site yapmaya karar veriyor!

İşin garip yanı şu ana kadar da $495,000 kazanmış durumda. Huzurlarınızda One Million Dollar Homepage

Haberin ayrıntıları ve üzerine küçük bir tartışma için akşam 21:30'da Teknoloji TV'de Fazlamesai.net programına bekleriz.

Tüm kablosuzlar birleşin!

sefalet

Illinoi Üniversitesinden asistan profesör Haiyun Luo ve mezun öğrencisi Nathanael Thompson, komşu kablosuz genel ağ kullanıcılarının ağa erişim verimlerini arttıran bir sistem geliştirdi.Sistemin ismi PERM (Practical End-host collaborative Residential Multihoming).Sistem basit olarak, komşu kablosuz genel ağların bant genişliklerini paylaşmalarını sağlıyor.Sistem bir kullanıcının kullanılmayan bant genişliğini diğer kullanıcının kullanmasını sağlıyor böylece bireysel olarak genel ağa erişim imkanı her kullanıcıda artıyor.

Internet`in Gücü: Beyaz Gölge Geri Geldi!

sundance

Bir dönemin efsanevi dizisi, bu ülkede 1970-1975 arası nesilden baskete heves eden hemen herkesin ilham kaynağı, Türk Basketboluna katkısı Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın bir kaç katı olan (en az :) Beyaz Gölge; basketbol üzerine en kapsamlı Türkçe içerik sağlayan batug.com`un kampanyası sayesinde bir kez daha TRT ekranlarında.

Bir müddettir bu konudaki kampanyayı ısrarla devam ettiren www.batug.com`cular, şimdi de dizinin hafta içi sabah 9:15`ten biraz daha iyi bir saate kayırılması için bir kampanya başlatmışlar. İşte gerçek Internet...

Belgelerle Konuşabilmek İçin

FZ

Konu teknoloji olunca belgelere ulaşmak çok zor değil belki ama sosyal meselelere gelince merkezi bir yerden belgelerle desteklenmiş bilgilere ulaşmanın o kadar kolay olduğunu kimse söyleyemez. Hele de yakın tarih olsun gündemdeki politik gelişmeler olsun, ortalıkta, gazetecilerin ağzında binbir söz döner de filanca anlaşmada tam ne diyor, falanca sözleşmede tam olarak ne yazıyor, hangi olayda kimin hakkında ne karar verilmiş, vs., kimse tam bilmez, merak edenlerin büyük bir kısmı da ya araştırmaya üşenir ya da araştırsa bile ulaşmakta güçlük çeker.

Deneyimli gazeteci Levent Pirler tarafından http://www.belgenet.com işte tam da bu boşluğu doldurmaya yönelik değerli Internet kaynaklarından biri. Türkiye'nin yakın geçmişine ve gündemdeki önemli konulara dair hemen her türlü belgeyi burada bulmanız, adı geçen isimlere dair bilgileri edinmeniz mümkün. Son eklenen belgelere dair birkaç örnek vermek gerekirse:AB Kıbrıs Tüzüğü, Lozan Antlaşması: İnönü'nün TBMM Konuşması, KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş'ın TBMM konuşması, TBMM Kıbrıs Deklarasyonu, Farklı Dil ve Lehçelerde Yayın Yönetmeliği.

Daha Ucuz ve Hızlı Internet İçin Harekete Geçin!

anonim

Türk Telekom'u, uyguladığı tavan fiyat politikası nedeni ile Türkiye'deki internet ve teknoloji ağının genişlemesini engellemekle suçluyoruz. Türk Telekom'un bu tutumu toplumumuzu aydınlık bir gelecekten uzaklaştırmaktadır. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz http://www.organizehareket.com a katılarak destek verin.