Türk Dikey Arama Motoru

0
anonim
Türk dikey arama motoru Karnıyarık kullanıcılardan ilk geri bildirimleri almak amacıyla beta olarak açıldı. Kullanıma açıldıktan bir kaç gün sonra da KillerStartups'da bir inceleme yazısı yayınlandı.
Sitenin hakkımızda kısmında ise şöyle yazılmış:



Karnıyarık internet mağazalarında satılan ürünleri sizlerin daha rahat araştırabilmesi için tasarlanmış bir dikey arama motorudur . Ana amacı, alışveriş yapacak siz kullanıcının, ister internetten olsun ister günlük hayattaki mağazalardan, bilinçli bir şekilde alışveriş yapmalarına yardımcı olmaktır. Karnıyarık sadece bir fiyat karşılaştırma aracı değildir. Aranan bir ürünün degisik magzalardaki fiyatlarini görmek bu amaca hizmet edebilmektedir, ama ana amacı ürünler hakkındaki herhangi bir bilgiye tek noktadan rahatça ulaşmaktır. Planlarımız arasında aradığınız bir ürün ya da modele ilişkin internetten fiyat dışında bir çok bilgiyi getirmek yeralmaktadır ve sistemimiz bu fikir üzerine kuruludur. O yüzdendir ki Karnıyarık bir fiyat karşılaştırma, en ucuz ürünü bulma sistemi değil, ürünler için bir dikey arama motorudur.

İlgili Yazılar

webiket.net - Web ve Yazılım Üzerine Bir Sosyal İmleme Sitesi

webiket

www.webiket.net , tasarım, yazılım, blog dünyası, arama motorları, e-ticaret, web 2.0 site ve servis tanıtımları, kısacası web ile ilgili konulardaki içerikleri paylaşabileceğiniz yeni ve keyifli bir mecra.

Kullanıcılarının oluşturduğu içeriğini, web 2.0 dünyasının kültlerinden sayılabilecek digg.com'a benzer bir şekilde sunan webiket tamamen web dünyasına odaklanmış durumda, dolayısıyla size sesleniyor, ayrıntılarda kaybolmanıza izin vermiyor.

Cep telefonuyla Telnet, ICQ ve diğerleri !!!

sundance

Trancell.com isimli şirket web sitesi üstünden ICQ mesajı, e-mail atabilmeyi, Internet'de surf yapabilmeyi ve dahası telnet ile bir yerlere girip işlem yapabilmeyi sağlıyor.

İnanması zor, denemesi kolay. Şahsen ben Larweda gelsin de onun telefonundan deneyelim diye akşamı bekliyorum ;)

Evinizde/Ofisinizde Kendi Sunucularınız

sundance

Ev/Ofisinizde ISP`nizden bağımsız e-mail kurmak, spamdan korunmak istiyorsunuz, ama bütün bu email mekanizması size anlaşılmaz mı geliyor ? Artık derdiniz yok, çünkü eğer teknik okuma yapmayı seviyorsanız mükemmel bir makale ile UnixReview.com size bu işi en ince detaylarına kadar anlatıyor.

Bazen bir makale görürsünüz ve ufkunuz açılır. İşte bu da onlardan biri...

Acaba Pirate Bay hangi ülkeyi SATIN ALACAK?

sundance

Alexa'nın listesinde 362. olan dünyanın en büyük Torrent sitesi Pirate Bay polis müdahalelesinden kurtulmak için bir ÜLKE satın almaya karar verdi!

2004 yılında İsveç'de kurulan Pirate Bay, kısa zamanda yoğun bir ilgi toplaması, torrent meraklılarının gözdesi olmasının yanısıra, Fransa, Belçika, İtalya, Avusturya ve Amerika'da kurulan telif hakları karşıtı Korsan Partileri'nin de ilkinin kurulmasına zemin hazırlamıştı.

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance