Evinizde/Ofisinizde Kendi Sunucularınız

0
sundance
Ev/Ofisinizde ISP`nizden bağımsız e-mail kurmak, spamdan korunmak istiyorsunuz, ama bütün bu email mekanizması size anlaşılmaz mı geliyor ? Artık derdiniz yok, çünkü eğer teknik okuma yapmayı seviyorsanız mükemmel bir makale ile UnixReview.com size bu işi en ince detaylarına kadar anlatıyor.

Bazen bir makale görürsünüz ve ufkunuz açılır. İşte bu da onlardan biri...

Görüşler

0
FZ
Aklıma Cryptonomicon romanındaki karakterler geldi. Adamlar kendi ofisleri için kurdukları işletim sistemi ve e-posta sunucusunda herhangi bir açık kapı, güvenlik problemi falan var mı diye emin olmak için oturup bir iki aylarını ayırıp satır satır kaynak kodu incelemişlerdi ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Siteleri kapatan birimin başkanını dinlemek ister misiniz?

coskung

TİB Internet Dairesi Başkanı Osman Nihat Şen, 6 Kasım akşamı Bilgi Üniversitesi Bilişim Teknolojisi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin davetiyle, bir yüksek lisans dersine misafir konuşmacı olarak katılıyor. İlgili merkezin direktörü ve Bilgi Üniv. Hukuk Fakültesi Hocası Leyla Keser Berber'in duyuru metni aşağıda.

MSN Türkiye Açıldı!

murat09

MSN Türkiye açıldı. Buna bağlı olarak eş zamanlı bir şekilde, Hotmail de artık Türkçe olarak hizmete başladı. Türkçe konuşan MSN kullanıcılarına yönelik geniş servis ağıyla Google ve Yahoo'ya ciddi rakip olacak gibi görünen MSN, şimdilik bazı hizmetlerini başka siteler aracılığıyla yürütüyor. Örneğin arkadaşlık servisi Siberalem, alışveriş ise Estore'ye bağlı. Yine de Türkçe sitelerde önemli bir yer alacağına inandığımız MSN e bir göz atabilirsiniz... Giriş için http://www.msn.com.tr
Kaynak: Videometre

Eğitim Yönetiminde E-Dönüşüm

FZ

Yeditepe Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği'nin birlikte organize ettikleri Eğitim Yönetiminde E-Dönüşüm sempozyumu ve fuarı 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor.

Türkiye'deki en büyük üniversiteleri ve eğitim konusuna yönelik çözüm ve altyapı sunan bilişim şirketlerini bir araya getiren ve ziyaretçileri bilgilendirmeyi amaçlayan bu fuarın ilk günü olan Cuma günü pek çok konuşma yapılacak.

fsdaily.com açılmış

exalted

fsdaily.com açılmış, tüm özgür aleme hayırlısı olsun.

Ruh halinize göre müzik

sundance

Herne kadar RIAA engellemeye çalışsa da halihazırda birçok Internet radyosundan sadece web browserınızı kullanarak müzik dinlemeniz mümkün.

Fakat insan bazen de "yahu bir ruh halime göre müzik dinleyeyim" dediğinde seçim yapmakla uğraşmak zor gelebiliyor.

Eğer derdiniz buysa Musicover tam size göre.