Yahoo Turkiye'ye mi Geliyor?

0
anonim
Yahoo, Microsoft'un teklifinden sonra herhalde paniklemiş olacak ki ardı ardına yeni ürün duyuruları yapıyor. Flickr'a video eklentisi bunlardan sadece biri.

Ama bizi en cok ilgilendireni herhalde şu iş ilanı. Anlaşılan o ki, biraz geç de olsa, Yahoo Türkiye'ye geliyor. Aranılan pozisyon "Community Manager" - bu da sadece bir acenta açılacağına işaret ediyor. İleride bağımsız bir Yahoo'nun Türkiye'de geliştirici ilanlari da verdiğini görmek umuduyla...

Görüşler

0
FZ
Sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler ;-)

Bu arada burası için iş ilanı vermelerini beklemiyoruz tabii (değil mi? ;-), Türkiye'deki community sitelerinde yani...

(Şu wowpal wabbit implementasyonunu hala deneyemedik, serde askerlik var be!" diyerek hızlıca uzaklaşır...)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ayın linki

urxalit

Arkadaşlar bunu ayın linki olarak kabul etmek istiyorum. Akıllının biri pi sayısını link yapmış ve google.com´un PI sayfasına yönlendirmiş. :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097.org

Almak isteyenlere, com ve net domainleri boş. :)
(tabi baştaki 3. hostname)

Director Shockwave 8.5 ile 3 boyutlu bir Internet

redogre

Macromedia Shockwave player 8.5 i yükleyebildim sonunda. Internet te 3d devrimi yaratacağını iddia eden sitelerle ilgili açıklamaları okuyup azım sulanıyordu. Bir müddet Director 8 kullanmış biri olarak "Amman kimse tutmasın" nidalarıyla daldım director 8.5 ile yapılmış sitelere.... Gayette iyi oldu netekim. Henüz M.D. 8.5 e ulaşamadım ama ürünler göz kamaştırıcı ve gelecek vaad ediyor. Özellikle Director ile bir şeyler yapıp "Ahh ahhh, imkan olacaktı şööle bi 3d oyun yapacaktım !" diyenlere işte fırsat...

Cep telefonuyla Telnet, ICQ ve diğerleri !!!

sundance

Trancell.com isimli şirket web sitesi üstünden ICQ mesajı, e-mail atabilmeyi, Internet'de surf yapabilmeyi ve dahası telnet ile bir yerlere girip işlem yapabilmeyi sağlıyor.

İnanması zor, denemesi kolay. Şahsen ben Larweda gelsin de onun telefonundan deneyelim diye akşamı bekliyorum ;)

Kendi e-dergini kendin yap: FUMK.NET

anonim

FUMK.NET ile isteyen herkese kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net' de kullanıcılar kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor ve sosyal ağlarını genişletebiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.

Radikal Internet Sitesine Ne Oldu?

FZ

Radikal'in web sitesinde önceki gün bazı sorunlar yaşandı. Gün boyunca haberlere ulaşmak isteyenler dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Öğleden sonra ise özellikle MGK Genel Sekreterliği'nin yetkilerini konu eden 'İşte en gizli yönetmelik' başlıklı manşet haber ve İsmet Berkan'ın ilgili yazısı görüntülenemedi. Olayın teknik açıklaması şöyle: