PreciseJava: Java'da performansı arttırmanın yolları

0
Soulblighter
PreciseJava, "Nasıl daha optimize kodlar yazarım?" diyenler için bir güzel bir kaynak. Burada birçok Java teknolojisini kullanırken nasıl performansı arttırabileceğinizi örneklerle görebilirsiniz. Ayrıca sitede ücretsiz bir eKitap da yer alıyor.

Görüşler

0
anonim
Çok değerli bilgileri içeren bir site. Her java programcısının üzerinde düşünmesi gereken problemlere bir bakış açısı kazandırması açısından çok faydalı. Böyle bir siteyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
0
Soulblighter
Ben teşekkür ederim. Senin için ve başkaları için faydalı olduysa ne mutlu... Sevgiler...
0
FZ
Java'ya yer vermiyorsunuz diyenlerin kulakları çınlasın! :)
0
jfever
çınladı dogrusu :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Netbeans IDE İçin Android Eklentisi Hazır

opheus

Netbeans IDE 6.0 kullanıyorsanız ve Android SDK ile ilgileniyorsanız sizin için hazırlanmış olan Undroid eklentisini kullanarak zahmetsizce kodlamaya başlayabilirsiniz.

Java Görsel Bileşenleri ile Zoom In/Zoom Out

yetgin

FM müdavimlerinden yetgin Java ile Zoom In/Zoom Out özelliğinin nasıl kodlanacağını şurada açıklamış.

Java Kitabı

anonim

"Java ve Yazılım Tasarımı" yayınlandı. Gerekli detaylara www.kodcu.com adresinden ulaşılabilir.

Peki ama bu kitabın farkı nedir ?

Bu eserde Java Programlama dili yazılım tasarımı konusuyla birlikte ele alınmıştır; hem JAVA dili öğretilmekte hem de bolca örnekler verilerek tasarım yapılması gösterilmektedir.

14. JTS'de Java Concurrency Sunumu | Talip Öztürk | Java Tekn. ve Prog. Dern.

tanerdiler

24 Kasım Çarşamba akşamı her zaman ki yerimiz Bahçeşehir Üni. D Blok Zemin Kat Konf. Salonunda seminerimiz gerçekleşecek. Bu ayki konumuz Java Concurrency. Bu konu üzerine üstad olan Talip Öztürk (Hazelcast) aramızda olacak.

Quake 2 Motoru Java'ya Port Edildi!

anonim

id Software'in yazdığı ve GPL lisansı ile dağıttığı Quake 2 motoru Java'ya port edildi. Yeni motoru herhangi bir sırf yapmak için yapılmış projeden ayıran şey performansının C ile yazılmış orjinal motorun performansını yakalayıp hatta geçebilmiş olması. Henüz 1.0 versiyonu çıkmamış olmasına rağmen şimdiden C hızında çalışan bir oyun motorunun üretilebilmiş olması Java'nın akıllardaki imajına uymasa da akla ilginç fikirler getirmiyor değil.