PreciseJava: Java'da performansı arttırmanın yolları

0
Soulblighter
PreciseJava, "Nasıl daha optimize kodlar yazarım?" diyenler için bir güzel bir kaynak. Burada birçok Java teknolojisini kullanırken nasıl performansı arttırabileceğinizi örneklerle görebilirsiniz. Ayrıca sitede ücretsiz bir eKitap da yer alıyor.

Görüşler

0
anonim
Çok değerli bilgileri içeren bir site. Her java programcısının üzerinde düşünmesi gereken problemlere bir bakış açısı kazandırması açısından çok faydalı. Böyle bir siteyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
0
Soulblighter
Ben teşekkür ederim. Senin için ve başkaları için faydalı olduysa ne mutlu... Sevgiler...
0
FZ
Java'ya yer vermiyorsunuz diyenlerin kulakları çınlasın! :)
0
jfever
çınladı dogrusu :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Java SE 6 u10

auselen

Sun, uzun süredir beklenen ve Java'nın masa üstü biçimi olan J2SE'nin dağıtımını daha kullanışlı hale getireceği umut edilen J2SE6u10'u bir süre önce çıkardı.

Java'nın Bir Kalesi Daha Fethediliyor

anonim

Konu şu: Pascal ile Cep Telefonu için programı geliştirme. Yani Pascal, Java'nın kalelerinden birisi olan cep telefonlarına (biraz dolaylı da olsa) el atıyor...

Java, Dropwizard, Elasticsearch ve Docker ile kendimize bir fazlamesai.net klonu yazalım: Bölüm 1

tongucyumruk

Günümüzde uygulama geliştirme dendiği zaman çoğumuzun aklına iki tip uygulamadan biri geliyor: Mobil uygulamalar veya Web uygulamaları. Bunu masaüstü uygulama piyasası öldü anlamında söylemiyorum tabi ki fakat eskisi kadar "hip" olmadığı da aşikar. Web uygulaması denince pek çok insanın aklına da tabi ki Ruby on Rails veya Django gibi dinamik dillerin geliştirme çerçeveleri geliyor....

Java SE 6 çıktı

bozokhun

Uzun süredir beklenen Java SE 6 sonunda çıktı. Bir çok yeni özelliğin yanısıra performans artışlarıyla da gündemde olan Java SE 6'yı NetBeans 5.5 ile beraber indirebilirsiniz.

Java Kongresi İzlenimleri

FZ

18 Haziran 2005 Cumartesi, sıcak bir İstanbul sabahı. Yatmadan önce son hatırladığım şey kan çanağı gözlerle Practical Common Lisp kitabından bir bölüm okuduğum idi ancak güneş çoktan doğmuştu ve bir FM edtörü olarak yakından takip etmem gereken bir Java etkinliği vardı. Apar topar kalk, banyo, hemencecik bir şeyler giyin ve dışarı fırla...

İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere tesisleri dolu dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmak için hazır görünüyordu. Tanıdığım en iyi Delphi programcısı olan dostumla buluşup açılış konuşmasıyla başlayacak etkinliği izlemek için BS-1 salonuna doğru yol aldım.