PreciseJava: Java'da performansı arttırmanın yolları

0
Soulblighter
PreciseJava, "Nasıl daha optimize kodlar yazarım?" diyenler için bir güzel bir kaynak. Burada birçok Java teknolojisini kullanırken nasıl performansı arttırabileceğinizi örneklerle görebilirsiniz. Ayrıca sitede ücretsiz bir eKitap da yer alıyor.

Görüşler

0
anonim
Çok değerli bilgileri içeren bir site. Her java programcısının üzerinde düşünmesi gereken problemlere bir bakış açısı kazandırması açısından çok faydalı. Böyle bir siteyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
0
Soulblighter
Ben teşekkür ederim. Senin için ve başkaları için faydalı olduysa ne mutlu... Sevgiler...
0
FZ
Java'ya yer vermiyorsunuz diyenlerin kulakları çınlasın! :)
0
jfever
çınladı dogrusu :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

¶napster 0.85 alpha

larweda

¶napster, (pinapster) aylarca bilgisayar dünyasının çalkalanmasına yol açan, Metallica'nın dava açmasıyla daha da ünlenmiş olan ünlü Napster istemcisinin Java sürümü. Browser üzerinden kullanılan kullanıcı arabirimi, klasik Windows Napster'ının kullanıcı arabirimine çok benziyor, ayrıca da klasik Napster'a göre birçok yararlı ekleme de yapılmış. Mesela dosyalara kalınan yerden devam etme (resuming) ve transfer sınırı koyma şansı getirilmiş.

NetBeans 5.0 çıktı!

jfever

Sun tarafından açıkça desteklenen açık kaynak kodlu Java geliştirme platformu NetBeans baştan aşağı yenilendi ve 5.0 sürümü indirilmeye hazır.

Yenilenen arayüz geliştirme araçları, populer uygulama sunucularına destek (JBoss, Weblogic, Sun AppServer, Tomcat.) , JSF ve Struts desteği, geliştirilmiş kod yardımcısı, editör özellikleri ve daha pek çok yenilik.

JKP - Bölüm 6

upux

Java Kitap Projesinde Bölüm-6 yayınlanmıştır
Bölüm-6 da ki konu başlıkları

Polimorfizm
Geç bağlama (late binding)
Final ve Geç bağlama
Neden Polimorfizm ?
Genişletilebilirlik (Extensibility)
Soyut sınıflar ve metodlar (Abstract classes and Methods )
Niye soyut sınıf ve metodlara ihtiyaç duyarız ?
Yapılandırıcılar içersindeki ilginç durumlar
Kalıtım ve Yukarı doğru çevirim (Upcasting)
Aşağıya doğru çevirim (Downcasting)
www.riskturk.com/java

JTS - 1 : 30 Nisan 2009 Perşembe saat 18.45 - Katılım Ücretsiz

anonim

30 Nisan 2009 Perşembe saat 18:45'te Java Teknolojileri ve Programcıları Derneği (JTPD) ile Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübü ortaklığıyla Java Teknoloji Saatleri etkinliği (JTS) düzenlenecektir. Etkinlikte iki adet Eller Klavye Üstünde (EKÜ) atölye çalışması yapılacak ve yine iki adet seminer verilecektir. ...

IBM'den Java 6 için en hızlı YGS(SDK)

mehmeterten

IBM, Java topluluğunun ilgisini çekmesi ve geribildirimleri toplamak amacıyla Java 6 için bir SDK(Software Development Kit-Yazılım Geliştirme Seti) ve sponsorluğunu yaptığı bir program (Early Release Program) yayınladı