PHP ile COM Port Kullanarak Haberleşme

0
FZ
Türkiye PHP Grubu'ndan Nurettin Sezer'in İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DESEM 'de verilen ücretsiz seminerde bahsettiği konuyla ilgili detaylara buradan erişmek mümkün.
PHP

Görüşler

0
anonim
FZ ve PHP? Gözlerime inanamadım :)
0
muhasebeci
valla ben de şaşırdım :) Yakında FZ nin blogunda lisp ile COM programlama ya dair bişe görebilme ihtimalimis oldukça yüksek :)
0
FZ
Yahu bulaşmayın bana :) Lemonodor var robotik ve Lisp ile uğraşan gidin ona sorun Lisp ve donanım kontrol mevzularını ya da Planet Lisp'e filan bakın:

http://lemonodor.com/

http://planet.lisp.org/

0
orhankurnaz
şu anda
http://www.zeb.biz/docs.php?id=15

adresinde bulunan makaleyi hatırlattı bana. makale tarihine bakarak bunun daha iyi bir içeriğe sahip olacağını düşünmüştüm. ama umarım devamı gelir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni içerik yönetimi programı DCP-Portal

anonim

PHP-Nuke türü içerik yönetimi programlarına bir yenisi daha eklendi. Bir siteyi baştan aşağı gereksiz ayrıntılarla uğraşmanıza gerek kalmadan kurmanıza ve güncellemenize olanak sağlayan bu tür programlar zaten çok az sayıda bulunuyor. dotcom-Projects sahibi Serhan D. Kıymaz tarafından geliştirilen DCP-Portal size bir içerik yönetimi programından beklediğiniz her şeyi sunuyor. Tamamen PHP ve mySQL tabanlı olan DCP-Portal'nin özelliklerinden bazıları şöyle:

PHP 5.0.0 Beta 1

butch

Uzun süredir şöyle olacak böyle olacak diye hakkında konuşulan PHP 5'in ilk betası çıktı. Zend 2, yeniden hazırlanan XML desteği başlıca yenilikleri. Bir de gözüme çarpan detay; MySQL kütüphanesi, 4.0 lisansındaki birtakım mevzulardan dolayı artık PHP ile birlikte gelmeyecekmiş. Detaylar php.net'te

Artık Türk Yapımı Bir Forumumuz Var

anonim

Evet artık bizimde kendimize özgü bir forumumuz var. Forumun Adı phpKF (php Kolay Forum). Yapan arkadaş, forumu 6 ayda yaptığını yazmış ve tamamen ücretsiz olarak kaynağını da açmış.

PHP ve SUN Microsystems

yalcink01

NewsForge'deki habere göre PHP ve Sun Microsystem işbirliğine gitmişler ve bugün yeni ürün hakkında açıklama yapılacakmış. Sitedeki habere göre PHP, bundan sonra Java Sunucular içinde gömülü halde gelecek ve birtakım özel araçlar sayesinde oldukça performanslı çalışacakmış. Haberin çevirisi buradan okunabilir. Biraz kabataslak oldu, kusura bakmayın.

Php Yumurtası

cbc

Uzun süredir kullanılan PHP'nin sürpriz yumurtası ortaya çıktı:

Bir örnegi için:
http://fazlamesai.net/?=PHPB8B5F2A0-3C92-11d3-A3A9-4C7B08C10000

Editörün Notu: Bu yumurtaya karşılık tabağı boş yollamıyoruz ve bir de şu yumurtaya göz atın diyoruz ;-)