Pasaportumdan Çip Çıktı

0
redogre

Görüşler

0
FZ
:)
0
anonim
yongalar icadolmadan da "birileri bizi gözetlemiyor muydu";)
0
robertosmix
Bu kareleri yapmanıza yardımcı olan.. sürükle-bırak tarzı bi uygulama mı var?

Yannış anlamayın ama.. berbat mizah yapıyorsunuz. En azından daha iyilerini yapıp gönderebilirim??
0
butch
Sorunuzun cevabı burada.

Yanlış anlamayın ama.. berbat izah yapıyorsunuz.
0
towsonu2003
CC lisansiniz derivative'e izin veriyor olsa ingilizceye cevirip buraya eklemeyi isterdim ama ne yapalim: http://en.wikinews.org/wiki/Turkish_passports_will_soon_use_RFID_chips
0
redogre
CC izin vermiyorsa ben veriyorum, istediğiniz yapın efendim.
0
towsonu2003
Iste burda: http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:RedogreButch2006_12_05.png

Simdi article'a ekleyecegim. mumkunse yukardaki linke "evet ben buna izin verdim" gibi bir ibare koyabilir misiniz ingilizce.
0
FZ
Kim demiş wikinews eğlenceli değil diye! :)
0
redogre
Koydum ibareyi. İsterseniz orjinal font ile yapıp gönderebilirim... (çeviri iyi olmuş :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Balık İçin Teşekkürler... (ya da Google ve Deniz Ürünleri Üstüne...)

FZ

Günlük "siyasi" (!) gazetelerimizin vazgeçilmez öğelerinden biri de arka sayfalarında ya da sağlık köşelerinde mütemadiyen "günde 1 elma yiyin 10 yıl daha çok yaşayın, ayda 1 kadeh şarap için malı götürün, başka işi gücü olmayan bilimadamları allem edip kallem edip fon aldılar sonra da gittiler 3 haftada bir salkım üzüm yemenin ve sabah kalktığınızda 2 dk. nefesinizi tutmanın sağlığa olan süper etkilerini araştırdılar" şeklinde haberlerin çıkmasıdır.

"Cognitive" ve "cognitive science" konuları ile ilgili abone olduğum Google News Alert servisi e-posta kutumu son 1-2 haftadır "balık" üstüne e-postalara boğunca dayanamadım, paylaşmak istedim. Uyanın ey ahali, haftada 1 öğün yenen balık sizin aptallaşmanızı engelliyor, olmadı geciktiriyor. İnanmayan Google'a sorsun! ;-)

3. Nesil Windows Media

elrond

Microsoft, multimedia içeriklerine yeni bir boyut getirdiği yeni Windows Media teknolojisi "Corona" yı duyurdu.
Bu sefer olaya biraz server tarafından bakalım. (DivX' de son kullanıcı tarafından bakmıştık)

Windows 2000 server'da olan "Windows Media Services" daha gelişmiş olarak Windows.NET Server Beta 3 ya da Build 3604'te de mevcut bulunuyor. Beta sürümü için oldukça stabil bile sayılabilir. Tabiki BBC Live Windows.NET üzerine taşınmadı ve onbinlerce bağlantı denenmedi. O yüzden gerçekten stabil mi bilemem.

Fazlamesai Forumlar. Yine, yeniden

butch

Bir süre önce kapanan fazlamesai forumları yayın hayatına geri döndü. Buyrun, kaldığımız yerden devam edelim.

Şirket İsimlerinin Kökenleri

butch

Yahoo? Apple yenir mi? Intel de ne demek?

Bu adreste Yahoo, Sony, Red Hat gibi bilişim devlerinin isimlerinin kökenlerini bulabilirsiniz.

FM Karma

butch

Fazlamesai.net'e 6 yıl önce, "keşke şöyle bir site olsa da okusak" diyerek başladık. Bütün bu süre içinde en büyük önceliğimiz paylaşımı maksimum düzeyde tutmak oldu; uzun süre yorum yapmak için üyeliği zorunlu tutmadık, hiçbir kullanıcıyı siteden atmadık, hakaret içeren yorumları silerken bile tereddüt ettik "acaba bir ufak bilgi kırıntısı dahi olsun yok ediyor muyuz?" diye.