Pasaportumdan Çip Çıktı

0
redogre

Görüşler

0
FZ
:)
0
anonim
yongalar icadolmadan da "birileri bizi gözetlemiyor muydu";)
0
robertosmix
Bu kareleri yapmanıza yardımcı olan.. sürükle-bırak tarzı bi uygulama mı var?

Yannış anlamayın ama.. berbat mizah yapıyorsunuz. En azından daha iyilerini yapıp gönderebilirim??
0
butch
Sorunuzun cevabı burada.

Yanlış anlamayın ama.. berbat izah yapıyorsunuz.
0
towsonu2003
CC lisansiniz derivative'e izin veriyor olsa ingilizceye cevirip buraya eklemeyi isterdim ama ne yapalim: http://en.wikinews.org/wiki/Turkish_passports_will_soon_use_RFID_chips
0
redogre
CC izin vermiyorsa ben veriyorum, istediğiniz yapın efendim.
0
towsonu2003
Iste burda: http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:RedogreButch2006_12_05.png

Simdi article'a ekleyecegim. mumkunse yukardaki linke "evet ben buna izin verdim" gibi bir ibare koyabilir misiniz ingilizce.
0
FZ
Kim demiş wikinews eğlenceli değil diye! :)
0
redogre
Koydum ibareyi. İsterseniz orjinal font ile yapıp gönderebilirim... (çeviri iyi olmuş :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Python İle Java Applet'i Yazmak Caiz Midir?

pismikrop

'One Ring to rull them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the Darkness bind them' (Tolkien)

İşte bu yüzük bir programlama dili olsaydı; şüphesiz o python olurdu. Python ile java, .NET, PE (Portable Executable) programlar oluşturabilirsiniz. Zaten yazdığınız kod hiçbir değişikliğer uğramadan. Linux, Mac ve Windows'ta çalışabilmektedir. Linux ise ARM, SPARC, Intel, AMD, PowerPC gibi bir çok işlemcide çalışabildiğine göre varın gerisini siz düşünün.

Türkiye´nin Seçimi ve Bilişim

elrond

Evet herkesin seçim sonuçlarını izlediği(?) bu anda internete bağlanıp FM' e haber yazma özverisini(!) gösteren Elrond' tan Turkiyenin seçimi ve bilişim altyapısı haberi ;-)
Evet anladığım kadarı ile WinTEL bu seçimlerde baskın olarak kullanılan bilişim altyapısı olmuş durumda.

İkinci El Bilgisayarlarınızı İstiyoruz. Hemen, Şimdi

butch

Fazlamesai.net TV programının bu haftaki bölümünde The Free Linux CD Project, Second Strings Project hareketlerinden bahsederken, neden biz de ikinci el bilgisayarlarımızı ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırmıyoruz dedik ve bunu FM camiası ile tartışmaya karar verdik.

Fazlamesai Tayfası Kızılay´dan Bildiriyor...

parsifal

Fazlamesai.net ekibi sabah 07:00 itibariyle Ankara'ya ayak basmıştır. Gezip dolaştıktan sonra Kızılay'da bir çay bahçesine çöreklenip teknolojinin nimetlerini kullanmaya başladık.
İlk denememizi Palm Vx ile yaptık. Alınan sonuçlara göre fazlamesai.net Palm'da da gayet güzel gözüküyor. Şu an ise Nokia 6210 ve HP omnibook ile bu haberi sizlere ulaştırıyoruz.

Bilmiyenler için tekrar hatırlatalım. Bu akşam 18:30´da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi D Blok´da fazlamesai.net semineri var. Ayrıntılı bilgi: Linux.org.tr

Kablosuz Yaşam

butch