Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007

0
butch

Görüşler

0
zahter
Gelmeyen ne olsun?:)
0
simor
Çok sevindim. Ben bu sene olmayacak diye biliyordum.
0
butch
?
0
simor
Çok Ciddiyim. FZ söylemişti bana ama şimdi anlıyorum ki şaka yapmış :)
0
acemi_
Ben de olmayacak diye biliyordum. Bana da Simor söyledi.
0
FZ
Hayırdır inşallah. Ne zaman ve neden dedim acaba...
0
simor
Yanlış anlaşma olmuş olabilir belki.
Ben bu sene özgür yazılım şenliğinde neler olacak diye sormuştum yaklaşık 1-2 ay evvel. Bu sene olmayacak demiştin. Belki ben yanlış anladım problem değil.
0
FZ
Şimdi anlaşıldı, o esnada "bu seneki geçti gitti, olmayacak" manasında rezillikötesi bir espri yapmaya meyletmişimdir :)
0
simor
:)
Rica ederim.
Ben de kendi kendime anlamaya meyletmişim.
Sonuçta oluyor.
Umarım herkes orada olur.

sevgiler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Inet-tr 2001´de Linux Seminerleri

anonim

1-2-3 Kasım`da İstanbul Harbiye Askeri Müze'de yapılacak olan 7. Türkiye'de Internet Konferansı'nda Sergi Salonu'nda 3 gün boyunca linux seminerleri yapılıyor. Ayrıca salonun girişinde bulunan linux standında, linux`a ilgi duyan katılımcılar kafalarındaki birçok soruya yanıt bulabilecekler.
http://www.linux.org.tr/seminer/

Linux Semineri: PHP´de GD Kütüphanesi ile Resim İşleme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü bir seminer düzenliyor.
Web sitelerinde yaygın olarak kullanılan PHP programlama dilinde, PHP ile beraber hazır olarak gelen GD kütüphanesi ile dinamik olarak resimleri oluşturma, büyütme/küçültme, boyama, yazı yazma ve benzeri işlemlerin nasıl yapıldığının kod örnekleri ile beraber anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi

INET-TR 2003 İçin Geri Sayım Başladı: 11-13 Aralık

FZ

Türkiye'de Internet ve bilgi işlem teknolojileri ile ilgili grupları biraraya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri ile toplumsal verimliliği arttırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen geleneksel INET-TR konferansı bu sene yine pek çok deneyimli konuşmacıya evsahipliği yapacak.

Benim en çok dikkatimi çeken başlıklardan birkaçı: Mono ile C#/.NET, E-Posta Sunucularda Filtreleme, Linux 2.6 Çekirdeği ve Güvenlik, Linux ile Gömülü Sistemler ve Linux ile Kablosuz (Wireless) Ağlar.

Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Düzeltme: Dr. Akgül´ün yolladığı e-postayı biraz karışık bir kafa ile okumak sureti ile yanlış bilgilendirme yapmışız, Turquaz ve Samba seminerleri INET-TR kapsamında ve belirlenen tarihlerde değilmiş. Uyarısı için Doruk Fişek´e teşekkür eder, gereksiz heyecan ve yanlış bilgilendirme için en içten özülerimizi sunarız.

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri - Bölüm Seminerleri

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm seminerleri devam ediyor.

Her salı saat 18'de yapılan seminerlerin bu haftaki konuğu fazlamesai camiasının LARWEDA olarak tanıdığı Ömür Özoral.

Seminerin konusu Mobil Teknolojiler

Yer: Dolapdere Kampüsü Z-39 no'lu sınıf.

Linux Semineri : djbDNS Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 23 Ağustos PERŞEMBE günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde djbDNS sunucusu semineri düzenliyor. djbDNS, Bind'a alternatif olarak Qmail'in yazarı D.J.Bernstein tarafından geliştirilen "güvenlik garantisi" olan bir DNS sunucusu. Seminerin konuşmacısı djbDNS Türkçe kurulum dokümanını hazırlayan Ömer Faruk Şen.