Özgür Yazılım ve Linux Günleri / 2010

0
butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin 9 yıldır düzenlemekte oldukları etkinlikler bu yıl `Özgür Yazılım ve Linux Günleri´ ismi altında birleşiyor.

2-3 Nisan 2010 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek olan etkinliğin bu yıl konuk edeceği isimler arasında Matt Zimmerman (Canonical/Ubuntu), Leslie Hawthorn (Google) ve Brian King (Mozdev) yer alıyor. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiyi web sitesinde bulabilirsiniz. 2010 yılının bu önemli buluşmasını şimdiden takvimlerinize işaretleyin.

Etkinlik web sitesi: http://www.ozguryazilimgunleri.org

İlgili Yazılar

Kolmogorov Karmaşıklığı Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konusu Kolmogorov Karmaşıklığı, Coşkun Gündüz tarafından sunulacak. 18 Mayıs 2006 Perşembe günü, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda saat 17:00'da gerçekleştirilecek konuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.

Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bünyesinde düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Koç Üniversitesi'nden Öznur Özkasap. Kendisi "Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems" konulu bir konuşma sunacak.

19 Mart, Balıkesir Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Balıkesir Üniversitesi, Bilgisayar ve Internet Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle; 19 Mart 2010 Cuma günü, Balıkesir Üniv. Nef Konferans Salonu'nda, 2 bölüm halinde Linux seminerleri düzenliyoruz.

IV. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Afişi Hazır..

aekoroglu

Herkesin merakla beklediği IV. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği afişimiz tamamlandı.
Afişimiz en kısa sürede dağıtılmaya başlanacaktır. Eğer "ben de afiş asmak istiyorum" diyorsanız bizlerle afis@linux.org.tr adresinden irtibata geçebilirsiniz. Tasarımı yapan sayın Selçuk Erdem'e çok teşekkür ederiz.
(Editörün notu: Afiş burada senlikle ilgili detaylı bilgi de burada)

Penguenler Türkiye´yi dolaşmaya devam ediyor

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği çeşitli şehirlerde seminerler düzenlemeye devam ediyor. Penguenler 14-15-16 Nisan'da Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde, 21-22 Nisan'da Eskişehir'de Osmangazi Üniversitesi'nde, 7-8 Mayıs'ta Gaziantep'te Gaziantep Üniversitesi'nde seminerler verecek. Her zaman olduğu gibi seminerler herkesin katılımına açık ve ücretsiz.