Inet-tr 2001´de Linux Seminerleri

0
anonim
1-2-3 Kasım`da İstanbul Harbiye Askeri Müze'de yapılacak olan 7. Türkiye'de Internet Konferansı'nda Sergi Salonu'nda 3 gün boyunca linux seminerleri yapılıyor. Ayrıca salonun girişinde bulunan linux standında, linux`a ilgi duyan katılımcılar kafalarındaki birçok soruya yanıt bulabilecekler.
http://www.linux.org.tr/seminer/

İlgili Yazılar

İNETD Seminerlerinde Bu Hafta: İki Seminer Birden

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de iki seminer birden yapılacak. İlk seminer "Linux İle Ağ Yönetimi" Can Uğur AYFER ve Yavuz Selim KÖMÜR tarafından, ikinci seminer "Linux Bant Genişliği Yönetimi" Serkan Kenar tarafından verilecek.

Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz. Seminerler IBM Linux Merkezi'nde 24 Mart 2007 tarihinde saat 14:00'de başlayarak arka arkaya yapılacak.

Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış

FZ

TÜBA Asli Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Turgay Dalkara, 25 Mayıs 2006 Perşembe günü saat 18:00'de TÜBİTAK Mustafa İnan Konferans Salonunda (Tunus Cad. No: 80, Kavaklidere - Ankara) "Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış" konulu bir konferans verecektir.

JSF Öğle Sonrası Sunumları - ODTÜ Teknokent

anonim

"JSF Öğle Sonrasi", Prime Teknoloji sponsorlugunda Odtu Teknokent'te duzenlenecek olan ve JSFOne sunumlarini iceren bir organizasyon.

Sunumlar:
* Introduction to JSF - Yigit Darcin
* Apache MyFaces Planet - Cagatay Civici
* JSF and Security - Cagatay Civici

Yer/Zaman
Odtu Teknokent Ikizler Toplanti Salonu
28 Agustos 2008 Persembe
14:00 - 18:00
"Katilim Ucretsizdir"

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri II

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-II


Dersin Adı: “Niçin Sendika?”
Dersin Kodu: Sendika 102
Dersin Tanımı: “Niçin Sendika?” sorusuna verilecek tüm cevaplar, deneyimler, kanıtlar yer alacak bu derste. Gelin anlatın, sizin de bir bildiğiniz vardır elbet!

Katılımcılar: Ömer Laçiner (Yazar), Arzu Çerkezoğlu (DİSK/DEVSAĞLIK-İŞ) Murat Özveri (SELÜLOZ İŞ), Chris Stephenson (Bilgi Üniversitesi), Bülent Bilmez (Bilgi Üniversitesi)

Yer: Santral-Çimen Kampusü
Tarih: 1 Haziran 2010 Salı
Saat: 17:00-19:00

Not: Bu dersler “açık ders” formatında yapılacaktır. Herkesin katılımına açıktır, ücretsizdir, kayıt gerekmemektedir, sınav yoktur!

Linux Semineri : Gentoo Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Yeni ve gözde dağıtımlardan biri olan Gentoo Linux'un yapısı ve kurulumunun anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. Gentoo, emerge paket sistemi ve kurulum aşamasında Linux'un işlemciye göre optimizasyon ve özelleştirilebilmesi ile uzman kullanıcıların ilgisini çekiyor. -Ayrıntılı Bilgi-